Divoký kačer

Zpět na článek

Babiš s StB nespolupracoval. Udával na vlastní pěst ve svém volném čase jako koníček, rozhodlo ministerstvo

19 komentářů

PEtr Tobes
@Jan Ráž tak Babis Bures samozrejme nekolik lidi udal, to se da snadno dohledat, napriklad to byl jeden z jeho nadrizenych atd..ale o tom stejne neni meritum sporu, jde o to ze to byl to proste klasicky agent StB, bylo jich stovky, ale on k nim patril, a byl veden naprosto opravnene jako agent nekolik let, o teto cinnosti je dukazu dost, kdyz se dostal do MAroka na PZO za "odmenu", tak uz pak jeho cinnost pomalu ustavala, tam uz nebyl tak uzitecny a tam si nakradl na "agroferdu"
King I
Bureši, vyskoč a zameč 😆
Zdeněk Krška
Super! Skoro si myslím, že u toho krysíka by to mohla být pravda.
jhomolka
@Jan Ráž Ach jo
Pavel Nyklíček
Babiš je z gruntu hodná ženská a kouká mu to z očí...
Jan Ungr
"Babiš s StB nespolupracoval. Udával na vlastní pěst ve svém volném čase jako koníček, rozhodlo ministerstvo." No a to dělá i nyní a bude udávat dál, má přeci na každého složke.
Miroslav Rys
@Frank51482 Nebul, nemehlo. To ti tu impotenci nahoře ani dole nevyléčí 👻😸
Asatin
U estebaka to podrazactvi neni jen konicek,to je ctyrsprezi.Ten zradi i cesko.
Uživatel_5700640
Každé slovo v článku je čistá pravda. Sláva Kačerovi!
Pavel Nyklíček
Kolikrát proboha pořád dokola řešíme jednoho šaška co zaprodal duši.
Peníze mu zajistily beztrestnost, kterou u nás bohužel podporuje milon lidi a já se tedy ptám: nebylo by lépe, kdybychom "to" už nechali být a starého pána nechali v lidu umřít?
Rodiče se na osmdesatku dostali, ale ani otec ani matka nebyly na prášcich, žili jiný život a měli lepší základ než Babiš, který už v 15 letech přišel o slezinu!
Má ďiky tomu špatnou imunitu,.která má zásadní vliv na délku dožití.
Každodenní prášky na vysoký tlak Babiše odsouvaji svými vedlejšími účinky také k mnohem menšímu věku dožití a tak se bavíme o doslova několika letech, kde Babiš by měl pochopit, že dluhy stejně nedoplati a vést stát a firmy po sedmdesatce dá jen kouzelný dědeček z pohádky.
Babiš je jen dědek a negativni věci kolem něj ho ničí.
Nechme ho dožít. Už moc neuškodí.
Miroslav Kulhavý
Divoký kačer jako paraván a za ním se může psát kdejaká hnusárna. Horší jak puberťáci. I "normální" zprávy jsou cinknuté, tak se není čemu divit.
veselé makovice
Opět naprosto skvělé, Kačere !!
Uživatel_5700640
@Miroslav Kulhavý jste normální?
Uživatel_5700640
@Pavel Nyklíček souhlas
reproman
@Frank51482 To je sranda. Tomu nerozumíš.
Frank51482
Dávno jsem napsal, že Landsman je jen zamindrákovaný duševní mrzáček se zastydlou pubertou. A ten trouba to stále dokazuje.
Jan Ráž
Autor má určitě seznam všech, které Babiš udal, že ano?
Uživatel_5700640
@Frank51482 pane, nepište sem, vy vůbec nevíte o co jde, jste tzv mimoň
Richard Šebesta
Bureš-Babiš je čestný člověk ! Jsem lepší já nebo Herr Landsmann v divokém kačerství ?