Komentáře

Zpět na článek

Zemanův pokus o pomstu skončil fiaskem. Džamila Stehlíková se nemusí omlouvat za své výroky o jeho zdraví

12 komentářů

Pavel Nyklíček
Mildo pápá....
giorgio287
Hovadům v talárech zákon ani moralka b rozhodnutích nepřekáží. Žumpa a hnus!
bella.
Podívejte se, je-li lékařka, pak diagnóza se nesmí zveřejňovat.

Milá zlatá Dźamila ale sebe samu nedokáže diagnostikovat, udělám to za ni.

Jako ochránce lidských práv, zejména pak na severu Čech těch Rómských 👨‍🦱 to zvládla asi tak jako Pražský výběr Kocáb , kdy oba měli funkci jen pro funkci, houby udělali.

Džamila není manažerka, slovoo systém jí nic neříká.V politické sféře ČR je jen za tu " ženskou kvótu " aby byla splněna.
Lépe by bylo, kdyby dělala to čemu se vyučila, tedy medicínu.Tu ale už dávno zapomněla , resp. se vzděláváním v svém oboru je trapně na nule a tak si aspoň trapně honí " politické " body přes Zemana a svůj obézní zadek zaměstnává schůzováním a vyžíráním státního rozpočtu, protože na tak mizivou produktivitu práce, nota bene práce v podstatě n e k o n t r o l o v a t e l n é dostává abnormálně vysoký plat.
Diagnóza zní : je k ničemu a neumí si to přiznat. Džamila je jen ta "ženská kvóta " , kdy tupě kvokat jí taky problém nedělá.
Souhrn . Džamilka je parazit jako jeden z mnoha na systému tohoto státu.
(Další je Petr Pavel a zaměstnankyně Petra Pavla madam Pavlová).👎
----------------------------------------------------------------------------
Michal Kelner
@bella. Ono se dá vyučit medicíně?
Bello, přestaň se tu zesměšňovat, dej si pár facek a přihlas se na ruskou ambasádu o jejich občanství.
Pepa Zahrádka
@bella. Lékaři ukončí fakultu převzetím výučního listu a ti nejlepší i s maturitou? Tedy vy jste exot. A přemýšlela jste o variantě proč se ten jeliman s prostatou mladíka co mu odešla cukrovka a na JIPu povečeřel klobásu s kaší nebránil skutečnou lékařskou zprávou, která by přeci všem zavřela ústa?
Pavel Nyklíček
@bella.
Zeman těžko bude tvrdit, že celý život abstinoval.
To je jako když Babiš tvrdil, že za covidu zachránil tisice mrtvých...
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Omlouvat se nemusí, ale to nic nemění na skutečnosti, že je to ošklivá a zlá žena, zřejmě členka ODS. 😎
jerryx
Kdyby se Zemanova kniha Spiknutí zfilmovala, vzniklo by něco jako crazy komedie Pane , vy jste vdova! Všichni , o kterých se v ní píše, jsou směšné figurky , od Zemana až po Vystrčila, které jsou přesvědčené o své důležitosti. Jenže jsou tu dva tábory, zemanovský a protizemanovský , které se berou smrtelně vážně. Paní Džamila udělala ostudu sama sobě , jako k psychiatričce bych k ní pacienta neposlal. Svým chováním se od Zemana zas tolik neliší. Ale co čekat, kdo si nechá vymýt mozek progresivismem, slušný ani moudrý nebývá.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Zeman si zvykl na to, že náklady na jeho soudy nese erár. Nejkomičtější byla situace, kdy po dlouhých tahanicích Zeman prohrál soud v kauze "Peroutka", nicméně omlouvat se za Zemana muselo MINISTERSTVO FINANCÍ. To snad i v Kocourkově měli lepší vymahatelnost práva. Ergo kladívko, pokud se Zemane chceš dál soudit s Džamilou Stehlíkovou, TAK ZA SVÉ. Klidně k Nejvyššímu soud, pak k evropskému soudu pro lidská práva, pak to klidně dej k OSN, ale ZA SVÉ. Zaplať si právníky a suď se...Děsivé je, co z obou dinosaurů české politiky, Klause a Zemana dnes zůstalo. Dvojice tragikomických kašparů, potácejících se někde mezi trapností a ostudou...
kosmos kosmos
Mocichtivý pomstychtivý a závistivý nerudný dědek už měl dávno jít slušným by nechyběl 🤣👍
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@kosmos kosmos ... Co ty víš, co chtějí slušní😉
Avatar - epr3
epr3
Stehlíková je více než lékařka, pošahaná šamanka, které navíc její věštby vůbec nevycházejí