Komentáře

Zpět na článek

Zemanův pokus o pomstu skončil fiaskem. Džamila Stehlíková se nemusí omlouvat za své výroky o jeho zdraví

24 komentářů

Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Zeman si zvykl na to, že náklady na jeho soudy nese erár. Nejkomičtější byla situace, kdy po dlouhých tahanicích Zeman prohrál soud v kauze "Peroutka", nicméně omlouvat se za Zemana muselo MINISTERSTVO FINANCÍ. To snad i v Kocourkově měli lepší vymahatelnost práva. Ergo kladívko, pokud se Zemane chceš dál soudit s Džamilou Stehlíkovou, TAK ZA SVÉ. Klidně k Nejvyššímu soud, pak k evropskému soudu pro lidská práva, pak to klidně dej k OSN, ale ZA SVÉ. Zaplať si právníky a suď se...Děsivé je, co z obou dinosaurů české politiky, Klause a Zemana dnes zůstalo. Dvojice tragikomických kašparů, potácejících se někde mezi trapností a ostudou...
Pavel Nyklíček
@bella.
Zeman těžko bude tvrdit, že celý život abstinoval.
To je jako když Babiš tvrdil, že za covidu zachránil tisice mrtvých...
Pavel Nyklíček
Mildo pápá....
Pepa Zahrádka
@bella. Lékaři ukončí fakultu převzetím výučního listu a ti nejlepší i s maturitou? Tedy vy jste exot. A přemýšlela jste o variantě proč se ten jeliman s prostatou mladíka co mu odešla cukrovka a na JIPu povečeřel klobásu s kaší nebránil skutečnou lékařskou zprávou, která by přeci všem zavřela ústa?
Michal Kelner
@bella. Ono se dá vyučit medicíně?
Bello, přestaň se tu zesměšňovat, dej si pár facek a přihlas se na ruskou ambasádu o jejich občanství.
kosmos kosmos
Mocichtivý pomstychtivý a závistivý nerudný dědek už měl dávno jít slušným by nechyběl 🤣👍
usi108
Takže na hradě sedělo 10 let duševně nesvéprávné hovado z poškozeným mozkem v deliriu tremens. Tomu říkám kvalitní volba. Moravskoslezský kraj, kde Zeman vždy získal nejvíce hlasů nezapřel svou hromadnou retardaci.
Avatar - našinec
našinec
Když se podívám na Džamilu, tak mi to přijde, že popisovala vlastní problémy a zkušenosti.
Věra Heidlerová
@bella. Váš příspěvek je typickým výlevem špíny a hnusu, jaký by si diskutující vůbec neměl dovolovat, i když chápu, že plní jakousi funkci terapie zklamaných a neúspěšných voličů, jimž zmizela "hlava státu " , jež svou pokleslostí a charakterovou vadností se spíše blížila opačnému pólu hlavy. Diskutujíci bella se jenom pokouší zbavit své frustrace ze ztráty svého idolu, jenž byl "nedotknutelným vzorem", protože je stejně hrubého zrna jako Zeman. Dnes už je k disposici řada důkazů, které vstoupí do historie, jak špatným presidentem byl alkoholik Zeman.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
A není to příbuzná s Bellou?
Pavel Nyklíček
@bella.
Á zas tu je naše překyselená Arabella.
Dobrý?
kosmos kosmos
@RASPUTIN http­s://zp­ravy­.aktu­alne­.cz/do­maci/­kauza-lany-jak-stamiliony-odtekaji-k-lidem-blizkym-myna­rovi/­r~ec34­b090b0­fe11ec­8d900c­c47ab5­f122/­....tř­eba aby nekradli Zemanovi pohunci *** 😂👍
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Ani Zeman není k zahození....
bella.
Podívejte se, je-li lékařka, pak diagnóza se nesmí zveřejňovat.

Milá zlatá Dźamila ale sebe samu nedokáže diagnostikovat, udělám to za ni.

Jako ochránce lidských práv, zejména pak na severu Čech těch Rómských 👨‍🦱 to zvládla asi tak jako Pražský výběr Kocáb , kdy oba měli funkci jen pro funkci, houby udělali.

Džamila není manažerka, slovoo systém jí nic neříká.V politické sféře ČR je jen za tu " ženskou kvótu " aby byla splněna.
Lépe by bylo, kdyby dělala to čemu se vyučila, tedy medicínu.Tu ale už dávno zapomněla , resp. se vzděláváním v svém oboru je trapně na nule a tak si aspoň trapně honí " politické " body přes Zemana a svůj obézní zadek zaměstnává schůzováním a vyžíráním státního rozpočtu, protože na tak mizivou produktivitu práce, nota bene práce v podstatě n e k o n t r o l o v a t e l n é dostává abnormálně vysoký plat.
Diagnóza zní : je k ničemu a neumí si to přiznat. Džamila je jen ta "ženská kvóta " , kdy tupě kvokat jí taky problém nedělá.
Souhrn . Džamilka je parazit jako jeden z mnoha na systému tohoto státu.
(Další je Petr Pavel a zaměstnankyně Petra Pavla madam Pavlová).👎
----------------------------------------------------------------------------
Avatar - našinec
našinec
@Michal Kelner Ano, to je jediné, co belle dokážete na příspěvku vytknout - překlep. Cokoliv jiného je nad vaší úroveň.
Avatar - epr3
epr3
Stehlíková je více než lékařka, pošahaná šamanka, které navíc její věštby vůbec nevycházejí
Avatar - našinec
našinec
@Michal Kelner Kdysi ČSL ve svých publikacích používala často slovo - "zámysl". Bylo to poprvé, co jsem takové slovo slyšel či četl. ...Místo slova "vyučila" zkuste použít slovo "naučila". I když v SSSR to bylo spíše vyučení než nějaké hluboké studium.
Michal Kelner
@našinec překlep?
Já to spíš vnímám jako demenci.
Avatar - Anton Augustin
Anton Augustin
Žabomyší vojna, nic víc.
giorgio287
Soudcovství zmmrdi kamarádí s velbloudářkou?

Svléknout je z talárů a makat!
giorgio287
Hovadům v talárech zákon ani moralka b rozhodnutích nepřekáží. Žumpa a hnus!
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@kosmos kosmos ... Co ty víš, co chtějí slušní😉
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Omlouvat se nemusí, ale to nic nemění na skutečnosti, že je to ošklivá a zlá žena, zřejmě členka ODS. 😎
jerryx
Kdyby se Zemanova kniha Spiknutí zfilmovala, vzniklo by něco jako crazy komedie Pane , vy jste vdova! Všichni , o kterých se v ní píše, jsou směšné figurky , od Zemana až po Vystrčila, které jsou přesvědčené o své důležitosti. Jenže jsou tu dva tábory, zemanovský a protizemanovský , které se berou smrtelně vážně. Paní Džamila udělala ostudu sama sobě , jako k psychiatričce bych k ní pacienta neposlal. Svým chováním se od Zemana zas tolik neliší. Ale co čekat, kdo si nechá vymýt mozek progresivismem, slušný ani moudrý nebývá.