Rozhovory

Zpět na článek

Může nás sledovat software čínských aut? Technicky to možné je, varuje Lukáš Kintr, ředitel NÚKIB

11 komentářů

King I
@lug70 demence v přímém přenosu. Jsi obyčejný člověk, nic ti nemůžou udělat ale pindat o tom budeš půl hodiny... Nesnáším blbce.
Bruno Ferari
@lug70 A co si na tobe vezmou? Alobalovou cepicku nosis? Tak se nemusis bat, tys je prokoukl. Pozor na RFID cipy v papirovych penezich...jeste tohle musis poresit. Penize prozen mikrovlnkou. Astar s tebou.
tempter
@Pavol Vraštiak Já před levným a kvalitním autem z Číny preferuji auto, ve kterém si nepřipadám jako loser.
tempter
@Bruno Ferari V klidu, já jen, že auta mám rád.
Bruno Ferari
@lug70 23. unora 1970
Bruno Ferari
@tempter V jakem aute si nepripadáš jako looser? A jak si pripadáš, kdyz z nej vystoupis?
lug70
Co nám obyčejným lidem můžou Číňani udělat? Pro nás obyčejné lidi je daleko větším nebezpečím špiclování režimem, tedy státem. Režim nás sleduje už téměř všude. Jen kolik je kamer v ulicích měst i malých vesnic, prej k vůli naši bezpečnosti, ale!. To samé na mýtných branách. Tam už je i technologie na rozpoznání obličejů. Není problém nás odposloucháva přes mobily i číst SMS. Proč myslíte, že dozimetr Rakušan měl v držení šifrovaný telefon? Na hraní dětem, jo? Všichni ti velcí mafiáni si pořizují šifrované telefony. Kdo má občanku s chipem, snímají vás RFID čtečky, které jsou taky všude. Můžou a taky budou nás sledovat přes GPS, co jsou v chytrých telefonech, přes platební karty, aplikace obchodních řetězců, kde se pohybujeme, co kupujeme atd. Digitální technologie v rukou zločineckého režimu budou proti nám stále víc zneužívány, na to se můžete spolehnout. A to chtějí zavést v celé EU digitální pasy. Když se jim podaří ještě zrušit hotovost, už jim nic nebude bránit v zavedení tzv. sociálního kreditu a zločinecká vrchnost nás bude mít v hrsti.
King I
Koště Bureš hýkalo, že Rakušan má šifrovaný telefon. Je to člen vlády, byl by debil, kdyby neměl. Bureš je ultra debil. Koblihy jsou jeho dementní spermie
King I
Řediteli, nejsme tu od toho, abychom pročítali licenční podmínky ke každému krámu. Jakž takž pocit bezpečí mám pouze s Apple. Google je totální bordel. Ale to jsou malé věci. Ty dva poslední výpadky Vodafone a O2 bezpochyby po útoku jsou velký průser. O to větší, že O2 má na starosti kritickou komunikační infrastrukturu státu. Jasně, že Čína nešmíruje. Podívám se do těch bezelstných bambusáckých očí a vidím jen čisté úmysly. Tvl. Šmíruji
skoro všichni. Vydělávat se musí.
King I
@Pavol Vraštiak nemám co skrývat 😂😂😂 Tak to určitě bydlíš beze stěn. Tak takovou hovadinu jsem ještě nečetl.
Pavol Vraštiak
Pokud mi Čína prodá kvalitní a levné auto, které se v českém automobilovém království nedaří sehnat z důvodu někoho nenažranosti, nebude mi vadit, když mě bude sledovat, jak užívám jejich dobré auto. Jen ať to vidí a sleduje, nemám co skrývat.