Komentáře

Zpět na článek

Nejlepší projevy měli 28. října Havel a Klaus, Zeman peskoval oponenty. A z Pavla řečnický Cicero nebude

6 komentářů

Uživatel_5542819
Buchert je zrejme srandista ! Havel a Klaus by v deň výročia nemali prednášať žiadne prejavy . Oni osobne napluli na pamiatku spoločného štátu pri jeho rozdelení. Ani vrah pri pohrebe svojej obeti neprednáša smútočný prejav .
Miroslav Rys
Největším Pavlovým hříchem je to, že zvítězil nad tím přiblblem Burešem. To mu místní šmejdi nikdy neodpustí 😸👻
Papanikula
nemohu uvěřit jaký hnus byl zvolen na Hrad
jerryx
Když on byl zvyklý na 9. května a 7.listopadu. A na denní rozkazy k těmto dnům. A ani z těch, co mu ty projevy teď píšou, nic nebude. Ale nikdo ho nenutil, hrát si na prezidenta.
Ferdi Nand
Komunistický kolaborant a vlastizrádce slaví výročí republiky, kterému rudí zm rdi říkali den znárodnění a klade věnce k pomníku TGM, na kterého bolševické sv ině plivali. Takový dobytek v čele státu.... je to k zblití. Stydím se, že jsem občan téhle banánové republiky. Hitler měl pravdu.
lug70
Po 30 letech od sametového převratu sedí na hradě nomenklaturní kádr a vojenský rozvědčík s krycím jménem Pávek a zdá se, že to najednou nikomu nevadí, ani těm nejhorlivějším komunistobijcům. Ti dokonce jásají, že prej konečně máme prezidenta, za kterého se oni nemusí stydět. Ta je fakt bizár, jak Brno. Přitom agent rozvědčík Pávek byl v tehdejší režimní hierarchii mnohem výš, než běžní agenti StB ze zahraničního obchodu. Tedy agent Pávek byl pro režim mnohem důležitější, přímo páteřní personou než nějaký tehdy neviditelný agent Bureš. Jak řekl bývalý ministr financí ODS, Vlastimil Tlustý, volbou soudruha generála Pavla za prezidenta, ztratily útoky proti bývalým agentům a spolupracovníkům komunistické StB jakoukoliv relevanci.