Komentáře

Zpět na článek

Nejlepší projevy měli 28. října Havel a Klaus, Zeman peskoval oponenty. A z Pavla řečnický Cicero nebude

17 komentářů

Miroslav Rys
Největším Pavlovým hříchem je to, že zvítězil nad tím přiblblem Burešem. To mu místní šmejdi nikdy neodpustí 😸👻
lug70
Po 30 letech od sametového převratu sedí na hradě nomenklaturní kádr a vojenský rozvědčík s krycím jménem Pávek a zdá se, že to najednou nikomu nevadí, ani těm nejhorlivějším komunistobijcům. Ti dokonce jásají, že prej konečně máme prezidenta, za kterého se oni nemusí stydět. Ta je fakt bizár, jak Brno. Přitom agent rozvědčík Pávek byl v tehdejší režimní hierarchii mnohem výš, než běžní agenti StB ze zahraničního obchodu. Tedy agent Pávek byl pro režim mnohem důležitější, přímo páteřní personou než nějaký tehdy neviditelný agent Bureš. Jak řekl bývalý ministr financí ODS, Vlastimil Tlustý, volbou soudruha generála Pavla za prezidenta, ztratily útoky proti bývalým agentům a spolupracovníkům komunistické StB jakoukoliv relevanci.
kosmos kosmos
@Uživatel_5542819 se podívej hlupy čobole co máš na čobolsku za ***.y osle 🤣👍
kosmos kosmos
@giorgio287 že to říkáš zrovna ty nortone 🤣👍
Papanikula
nemohu uvěřit jaký hnus byl zvolen na Hrad
Ferdi Nand
Komunistický kolaborant a vlastizrádce slaví výročí republiky, kterému rudí zm rdi říkali den znárodnění a klade věnce k pomníku TGM, na kterého bolševické sv ině plivali. Takový dobytek v čele státu.... je to k zblití. Stydím se, že jsem občan téhle banánové republiky. Hitler měl pravdu.
Pavel Nyklíček
@lug70
Ale už od revoluce 35 let sedí ve veřejných vysokých funkcích komunisté.
Prostě.nešlo jen tak přeskočit a komunisty vymazat.
Bývalý premiér poslanec Babiš má dodnes kolem sebe lidi s komunistickou legitimací a evidenci v STB, co pracuji pro jeho firmy ve vedení. Nedávno byl jejich seznam zveřejněn. Pořád pracují!
Zeman byl také komunista, Klaus také, takže Havel byl naprostá výjimka.
Prostě musíme.počkat až umřou.
Věra Heidlerová
@Ferdi Nand Ferdo, zklidni hormon. Vždyť ty i tví rodiče a prarodiče se svým chování postarali o úpadek významu 28. října a jako ovce jsme chodili na nařízené a povinné demonstrace souhlasu s kremelskými rozkazy. Všichni neseme vinu. Máš možnost se přemístit do jiné země, kde by ses nemusel stydět. Dobře je, že se napravují chyby minulosti a zejména chyby Miloše Zemana, na kterého tvé přirovnání o dbytku v čele státu sedí jako ulité. Ale jsi dost sprostý, no jo, proletář.
Věra Heidlerová
@Papanikula Pokud myslíte Zemana, pak je to trefa do černého. Větší lidský hnus už neexistuje.
Josef Burianek
@giorgio287 Když je nemocná hlava trpí celý člověk. Tvůj případ.
Věra Heidlerová
Zaplať pán Bůh, že mohu poslouchat projevy našeho nového presidenta. Nic mi nevadí, že je trošku komisní, šašků před ním bylo dost. Vůbec nemusí být rétor největšího kalibru, jsem ráda, že je vždy tam, kde má být, je s námi občany, je slušný a dělá svému úřadu čest a dobré jméno doma i v zahraničí. Mluví jasně, srozumitelně, je vzhledem representativní, hezký a přemýšlivý člověk - slušný, co víc si přát po pašaliku opilce a humpoláka? President Pavel vrací úřadu presidenta republiky ztracený kredit, význam a noblesu. Sláva.
kosmos kosmos
@lug70 poťape kobzol byl tisíckrát horší jak ti tři dohromady👎👍
Pavel Nyklíček
@Papanikula
Ten voličský rozdíl byl tehda extrémně vysoký. Milon hlasů rozdilu tu nikdy nebylo a už nebude.
Babiš v předvolebních kolech hodně chyboval, už i tím, že prohlásil, že kandidovat na prezidenta nebude, protože by ho každý porazil.
Prostě moc mluvil a to mu vždy škodí.
Chápu, že v jeho věku to je už normální, ale na vedení státu to opravdu nebylo, zvláště, když vezmeme v potaz, že Babiš má modrou knížku, čili nevoják, vojenské služby, zbaven ze zdravotních důvodů a prezident je vrchním velitelem ozbrojených sil!
Samotná vizáž Babiše není příliš ke koupání a představa, jak se nad školní tabuli houpá jeho přihlouplý výraz starce, by pro děti mohl býti dost výmluvný.
kosmos kosmos
@Papanikula se podívej na sebe poťape smradlavý 🤣👍
giorgio287
Soudruh Pávek četl Leninovy spisy...
A s IQ houpacího koně si toho ani nevšiml..
Uživatel_5542819
Buchert je zrejme srandista ! Havel a Klaus by v deň výročia nemali prednášať žiadne prejavy . Oni osobne napluli na pamiatku spoločného štátu pri jeho rozdelení. Ani vrah pri pohrebe svojej obeti neprednáša smútočný prejav .
jerryx
Když on byl zvyklý na 9. května a 7.listopadu. A na denní rozkazy k těmto dnům. A ani z těch, co mu ty projevy teď píšou, nic nebude. Ale nikdo ho nenutil, hrát si na prezidenta.