Komentáře

Zpět na článek

Je Donald Trump fašista? Demokraté se dotkli dna předvolební kampaně

20 komentářů

lug70
Jak se ti liberální demokraté všude nápadně podobají komunistům. Drží se pevně svojí ideologie a ty druhé nálepkují, cenzurují a často už i pronásledují. .
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
RASPUTIN
Andrew Shob
Demokrate a jejich media jsou proste patologicti lhari. Nic jineho nez lzi neumi vyplodit.
Ted jsou uz tak zoufali, ze bez jakychkoli dukazu nazivaji Trumpa Hitlerem a fasistou. Trump uz prezident byl a zcela zjevne neni ani jedno.
Paradoxne pripominaji fasisty prave ti ulhani Demokrate.
giorgio287
Americká progresivní fašistka Kamala označuje Donalda za fašistu. To nevymyslíš!
RASPUTIN
Andrew Shob
@havlis24 Veschno co tvrdite je lez. Doslova lez vedle lzi vedle lzi.
havlis24
Nazývání přistěhovalců "havětí", která "kazí jejich krev", násilný pokus o zvrácení výsledku demokratických voleb, fascinace autoritářskými režimy, vyhrožování nespřízněným médiím odebráním licence, hledání nepřátel "uvnitř" (tj. Demokratů) a vyhrožování zapojením armády proti nim, příprava na autoritářského režimu v Projektu 2025... Kurňa, co mi to jenom připomíná?!
Petr Pidrmann
@RASPUTIN Jo, hovádko.
Petr Pidrmann
@Frank51482 Ale přesto se od té žumpy nedokážete odstřihnout, že?
Uživatel_5734171
@havlis24
pokud půjdeme po definici italského fašismu, tak u Trumpa najdeme tak 6 z deseti. Deset z deseti splňuje momentálně putinovo rusko...
P.S. putin a rusko píši záměrně s malými písmeny a budu psát už navždy...
Uživatel_5734171
Mě fascinuje, kdo u nás fandí Trumpovi. To je opravdu bizár. Stalinistická verbež, slovenské estébák, který převzal komplet levicové voliče, nejobskurnější postavičky proruské scény... V podstatě celá levice je na straně republikánského kandidáta...))) A je to i zde na diskuzi, ti nejzarytější proruští oslové jsou největší příznivci Trumpa... Jestli si do jeho postavy lidé nepromítají své falešné sny a přání...
P.S: Kdybych já volil v USA, tak bych příští týden nevolil ani Trumpa, ani Harrisovou, prostě bych si vybral nějakého nezávislého kandidáta, i kdybych předem věděl, že můj hlas propadne...
reproman
Já jsem fašista. Ale že bych byl z Trumpa nějak urvanej, to ne.
Frank51482
@ultimathule Jeden článek nezmění fakt, že Reflex je totální žumpa.
Jan Bejšovec
@RASPUTIN Boží ne, ale lepší ne černá komunistka.
Paznehet Veliky
"Nejspíše usoudili, že pozitivní kampaň nestačí a ukazují to i průzkumy. Panika je donutila udělat to, co tak odsuzovali u svých soupeřů. Snížili se na úroveň nálepkování a ukazování prstem na toho, kdo je větší „hrozbou pro demokracii“."
Počkat, oni Demokraté dělali někdy něco jiného? Však to je středobod veškerých jejich kampaní už od 2016 a jejich linky Trump je nepřítel demokracie, rasista, ruský agent a byl zvolen kvůli manipulaci a podpoře z Ruska.
Frankie 68
@Andrew Shob Naopak, píše to ještě kultivovaně, Trump je mnohem horší, než si dovedete představit, nemá absolutně žádné zábrany, krvavou řež slibuje ať bude zvolen nebo ne.
Bořivoj Zelený
@Uživatel_5734171 To máte jedno, zase ti nejzarytější proameričtí oslové jsou příznivci Harris.
Uživatel_5734171
@reproman
Trump je regulérní magor, bojím se jeho vítězství, ale mnohem víc se bojím jeho prohry. Ten starý osel je schopen rozpoutat po svém nezvolení občanskou válku, ostatně ochutnávku jsme měli před čtyřmi lety...
ultimathule
Vida! Myslel jsem, že Reflux pod Bartkovským je už definitivně totální žumpa-a najednou překvapivě trefnej článek!