Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNepotlesk a okázalé utrpení. Václav Klaus by měl přestat chodit na předávání státních vyznamenání
159 komentářů
Miroslav Miki
0
Šlohlpero by měl chodit kanálem.Jeho ekonomické pokusy poškodily česko o stamiliardy,které dnes chybí.Dnes se tváří jako všeználek,Já,Já Já vím vše.
Jimmi
Proč by Václav Klaus měl přestat chodit na předávání státních vyznamenání? Je to bývalý prezident, nebo ne? Příznačnější by bylo vyměnit toho Fialova šaška na hradě. A že byl Klaus proti euru? To je jedna z mála věcí, za kterou jsem mu vděčný. Pokud nám ti naši idioti vnutí euro, tak tím dokonají zánik české hrdosti a definitivně nás přioperují k zadnici EU. Vstup do EU byl velký omyl. Stejně tak jako do NATO - údajně obranné aliance. Ale kdo má všech pět pohromadě, tak je mu jasné, že je to obyčejná sprostá dobyvatelský aliance. Když chci něco, co vlastní jiný, udělám z něj nepřítele a pak si to mohu vzít silou - základní myšlenka NATO.
Honza444
Stejne jako je vysostnym pravem prezidenta udelit komukoliv statni vyznamenani, jak uvadite, je i vysostnym pravem kohokoliv, tedy i byvaleho prezidenta, cemukoliv tleskat, netleskat a jakkoliv projevovat svuj nazor na jakoukoliv věc.....To, ze preferujete pozitivismus, nekriticke pohledy, usmev a neuprimnou korektnost je opet Vase pravo....to ze tomuto postoji netleskam, je opet pravo mé. Neberte lidem jejich prava a nerikejte jim co maji delat a jak se maji chovat, nebo dokonce co si maji myslet, je to vrchol Vasi arogance.... Ale vlastne.... delejte si co chcete, jen pocitejte s reakcemi....
jabu49
Svátek už pár desítek let neexistujícího státu a taková klaunuiáda kolem toho. Asi jsme první kdo něco takového slaví.
okolo
Já Václava Klauze uznávám a vím jak mu asi je, když vidí ten hrozny úpadek strany, kde byl u jejího zrodu !! Hrobar Fiala ji totálně pokořil a Nagana dívám svoje o EFIS z Moravy a takto dopadlo ☠️🦍☠️🦍
Uživatel_5279905
Tak Klaus by si měl hlavně uvědomit, že není ředitelem zeměkoule, a když už s něčím nesouhlasí, tak ať to nedělá konfrontaci stylem. Kvůli němu tady stále nemáme eura, protože si panáček postavil hlavu a všichni si z toho musíme sednout na zadek. Že to tak není? 4 strany současné vlády z 5 chtějí euro, a jen jedna to zablokovala, zrovna ta, kterou zakládal Vašek Klaus.
František Suchý
Václav Klaus byl především velmi inteligentní drzý sebevědomý a arogantní narcis který měl své vlastní názory a představy o své straně, ODS, státu, jeho uspořádání a jeho ekonomice. Jeho snem byl silný ekonomický úspěšný a samostatný stát uprostřed Evropy. Jeho ODS a jeho sen o silném ekonomicky nezávislém státu totálně zničil ze začátku premiér Nečas a dodělal premiér Fiala. Náš současný prezident je pro něho absolutně ***amo.ný sluha cizích mocností EU a na to kterého vůbec nezajímá naše republika ale to jak se zalíbí v cizině a to samé je i náš současný premiér Fiala. Proto si jich neváží ignoruje je a kde může je kritizuje. Naše republika si takového prezidenta a současného premiéra nezaslouží a to nejen podle Klause ale i podle dalších rozumných lidí.
Tomáš Linhart
Demonstrace opovržení nad hlavou státu, potažmo volbou vyznamenaných je s grácií prezidenta Klause zřejmá a za mě se jí ujal jako vždy s elegancí jemu vlastní . Prezident Klaus má právo , ale i povinnost účastnit se těchto ceremonií a má také právo vyjádřit svůj osobní názor.
Naopak, na názor pisatele článku se nikdo neptal a ten by měl informovat čtenáře bez vnucování svých osobních pocitů.....
Naopak, na názor pisatele článku se nikdo neptal a ten by měl informovat čtenáře bez vnucování svých osobních pocitů.....
realiasta1
Ano, zakázat a zavřít. Projevy nesouhlasu je třeba trestat a tyto *** odstavit
Tak nevím, proč jste ten pejorativní výraz pro prasátko cenzurovali, když vládní cenzor jej běžné používá .
Jana Matyášová
To je hrozné, než se dostanu k psáni, to jsem kadrovana? A jinak dříve se muselo tleskat všemu, tak proč pozorujete lidí, jestli tleskají nebo ne. Budete udávat? Kam se to vracíme. Ať si každý dělá co chce (v mezích zákona). Že to asi Klausovi nařídil Babiš, aby netleskal (,to bude ono). Odsuzují: příště useknout ruce!!!!!!!!
Markiza
No ani cítit ho nemůžu.Pro mě i se všemi tituly představuje arogantního, sebestředného ignoranta, který vše krititzuje, začalo to dělení republiky, kdy vše nacpal Slovákům, protože se bál boxera, zrušil důchodový účet, na které je dodnes prd a proto důchodcům berou co můžou a sobě přidávají a tím, jak se chová, dělá jen ostudu viz ukradené pero. S ním začala bída pro tuhle zemi! Privatizace , uhlobaroni, pirát z Prahy rozkradli co mohli. O jeho morálním profilu a milenkách se ani nezmiňuji raději.Opravdový člověk k zahození.
Ludvik Sibera
Je velmi zajímavé, že autorovi článku utekla scénka s příchodem presidentského páru, kdy vyloženě trapně předseda Senátu první dámě, ačkoliv to ona evidentně čekala, nehnul ani brvou, neotočil ani hlavu a nekývl na pozdrav, nýbrž sveřepě civěl před sebe. Scénka pro bulvár, jak dělaná. To si ovšem nikdo neobjednal.
Já bych to od předsedu Senátu taky čekala. Buranství. Podle toho vídíte, koho máme v čele státu. I největší buran v této funkci by měl znát slušnost a protokol.
Milan Macháček
Pan Klaus je od vstupu do politického života, arogantní pan. Pokud nesouhlasí se současnou politikou současného prezidenta, měl by pozvání odmítnou. V současné době se chová jako populisticky narcista.
Milan Macháček
Milan Macháček
Peťan Kroupa
Vážit si a tleskat předsedovi ZO KSČ který se stal omylem Prezidentem republiky muže jen otrlá sebranka, která je mu vděčná za prebendy a metály. Mezi tuto luzu Václav Klaus rozhodně nepatří a proto si ho vážím, i když jsem s jeho názory nikdy nesouhlasil. Havel a Kryl se v hrobě obracejí, když vidí tu klaku a tleskající nohsledy. Zeman to vyřešil po svém, má svoji hrdost a čest.
@Peťan Kroupa a takováhle chátra proruská má volební právo a možnost se veřejně vyjadřovat...
doma
Kromě V.Havla nemám úctu k žádnému z nich. Pavla jsem volil v 2.kole jen proto, že nebylo z čeho jineho vybírat a Babiš by byl v úřadě ještě horší.
Tak jste neměl PePu volit, tj nevolit vůbec, předseda ZO KSČ v čele Republiky je velká a nebezpečná ostuda 😪
Miloslav Podhola
Jsem přesvědčen, že svůj postoj, k současné hlavě státu dál lépe najevo M. Zeman, který na udělování medaili vůbec nepřišel.
Klaus ještě k tomu nedospěl, ale všeho do času!
Na rozdíl od mnohých spoluobčanů Klaus ví, 's kým by měl tu čest"!
Klaus ještě k tomu nedospěl, ale všeho do času!
Na rozdíl od mnohých spoluobčanů Klaus ví, 's kým by měl tu čest"!
doma
S Klausem souhlasím vyloženě zřídkakdy, ale uznávám, že má pravo na tom ceremoniálu být a reagovat na to, co vidí a slyší po svém. A proč by to neměli vidět diváci. Nežijeme v totalitním státě jednomyslného souhlasu se vším a s každým. Já už při těchto ceremoniích nesledoval ani Klause, ani Zemana a nesleduji ani toho posledního. Nevím, koho budou vyznamenával za rok a v dalších letech. Prijde mi, že už tady nikdo další ani není.
Ladislav Pilip
Je třeba si uvědomit ,že s náladou pana Klause se ráda ztotožní minimálně půlka této republiky a myslím i ve všem co nemá rád jak to zde pan redaktor tak krásně vypsal.😁
ja ja
Slušné chování platí pro každého i pro pana Klause. Tím jak se choval, vyjádřil pohrdání ke všem vyznamenaným i celému ceremoniálu i vlastně k ČR. Nenávist a zloba z něj čišela.
Jana Nováková
Jana Nováková č.2 Zjistila jsem,že jsme tu dvě stejného jména.A teď můj názor.
Klaus může jít( když je pozvanej) kam chce,tvářit se jak chce a tleskat kdy chce.Nic z toho není povinné.Nevím, proč se v takových nepodstatných věcech,někdo šťourá.
Klaus může jít( když je pozvanej) kam chce,tvářit se jak chce a tleskat kdy chce.Nic z toho není povinné.Nevím, proč se v takových nepodstatných věcech,někdo šťourá.
Jan Šanda
Ukázka toho, jak celkem chytrý člověk dokáže během své kariéry až klesnout.
Miroslav Grabec
Svým postojem jen vyjadruje, ze uz je stary. Nikdy sem ho nemel rad pro jeho samolibost. Ve vsech smerech souhlasim s autorem clanku.
Jana Novakova
No tento pán už je za zenitem,měl by sedět doma,nebo mluvit k těm prostackum,kteří ho chtějí poslouchat někde ve ctverkove hospodě.Asi mu hodně z východu kape.Kdysi jsem si ho vážila,ale s prominutím dnes už ne.V jeho věku se může projevit i senilita.
@Jana Novakova
Jak patrno z mnoha příspěvků, projevuje se u mnohých spoluobčanů už v raném věku!
Jak patrno z mnoha příspěvků, projevuje se u mnohých spoluobčanů už v raném věku!
Jana M
Ta jeho účast je stejná tragédii jako si někteří bývalí pronásledovatele režimů přijdou pro metal ,tak by se o tom tak zarputile nerozepisovala protože to je jen hanba a někteří se i tak tvářili ale přišli např.Vetchy co si asi myslel by mne zajimalo!
Uživatel_5882243
Největší bizar,pan president předávající vyznamenání chartistům, disidentům, papežovi, neuvěřitelné.Človek v obráceném kabátu,který nebýt sametovky,tak si létá pro noty do Moskvy .
Uživatel_5574401
Každý, kdo nadšeně netleská myšlenkám jednotné (národní) fronty, je hňup a dezolát a měl by být zničen a zašlapán. Před zasedáním doporučuji pouštět dokumentární filmy z KLDR. Tam nejen že nadšeně tleskají, ale někteří i srdceryvně pláči a ty fakt uvědomělí i omdlívají. Za tento normalizační článek tleskám, ovšem jen stěží konečky prstů.
@Uživatel_5574401
Klaus si odjakživa vážil jen sebe a částecně svých patolízalů za jejich moudrost, že odhalili jeho neomylnou moudrost. V tom se plně setkal se svým nechutným kámošem Zemanem. Je to narcis , bez byť stopového množství sebereflexe.....a podle toho se také chová.
Klaus si odjakživa vážil jen sebe a částecně svých patolízalů za jejich moudrost, že odhalili jeho neomylnou moudrost. V tom se plně setkal se svým nechutným kámošem Zemanem. Je to narcis , bez byť stopového množství sebereflexe.....a podle toho se také chová.
porucik
Dehonestace státního svátku je odrazem naší společnosti. Hota-cihy,doleva-doprava. Hodnoty převrácené, špinavé peníze nejsou a bojovat za demokracii v Mali je cool či kamarádi na Tchajwanu jsou ti správní oproti dnešnímu Slovensku. Tlachání prezidentů po 89 se tak stalo bezvýznamné
l129delfin
Nečtu Reflex, neznám autora, ale článek je o tom, že exprezident Klaus se ani jednou nezatvářil uznale k jediné oceněné osobnosti, natož aby jí zatleskal. A to je pravda. Tvářil se jako zneuznaný sebestředný egoista. Určitě nemůže nikdo tvrdit, že si ani jedna z nominovaných osobností ocenění nezasloužila. Nechápu, proč sem někteří diskutující vnášejí nenávist k někomu a něčemu, co s tímto tématem vůbec nesouvisí.
Baboon
Lidé jásejte, zrodil se další kádrovák, politruk a morální strážce Štefek! To je radosti na Starém Bělidle!!
Už se těším, jak si budeme otloukat dlaně v povinném potlesku a vyřvávat hrdla v neméně povinném jásotu, abychom nepohoršili morálně politickou policii. Doufám, že budeme ušetřeni alespoň hroucení a padání v hysterickém oblouku, protože zatím se ještě nedostal k moci český ekvivalent Kim Čong-Una. Ale v té novinářské loužičce už občas nějaký vykukuje.
Už se těším, jak si budeme otloukat dlaně v povinném potlesku a vyřvávat hrdla v neméně povinném jásotu, abychom nepohoršili morálně politickou policii. Doufám, že budeme ušetřeni alespoň hroucení a padání v hysterickém oblouku, protože zatím se ještě nedostal k moci český ekvivalent Kim Čong-Una. Ale v té novinářské loužičce už občas nějaký vykukuje.
lkulikova
Myslím, že nepřekvapí tento článek Reflexu 👎😡 Klaus není ovečka, chová se tak, jak uzná za vhodné a nikdo nemá právo mu vnucovat koho má mít v oblibě a koho ne.
@lkulikova Choval se jako zneuznaný sebestředný egoista. Neměl ani krapet úcty, aby oceněným uznale zatleskal. Určitě by si to většina oceněných zasloužila. A o tom článek je.
Jirka Mana
As i taky proukrajinský ten co psal tento článek. Pan Klaus se chová správně. Tato vláda je hrozná špína.
@Jirka Mana Co mají ocenění společného s touto vládou a s Ukrajinou? Článek je o tom, že exprezident Klaus se ani jednou nezatvářil uznale k jediné oceněné osobnosti a to je pravda. Natož, aby jí zatleskal. A to je podle vás správné?
Jarda Jarolin
Baví mne to neustále připomínání že náš současný prezident byl chvíli u komunistů.
To je bezpochyby pravda,ovšem myslím si že je daleko důležitější co dělá pro náš stát od roku 89.
Na rozdíl od našich dvou předchozích prezidentů to není nenávistný,žlučovitý člověk adorující Rusko a Činu.
To je také pro hromadu "vlastenců"a"obyčejných" občanů to nejhorší.
To je bezpochyby pravda,ovšem myslím si že je daleko důležitější co dělá pro náš stát od roku 89.
Na rozdíl od našich dvou předchozích prezidentů to není nenávistný,žlučovitý člověk adorující Rusko a Činu.
To je také pro hromadu "vlastenců"a"obyčejných" občanů to nejhorší.
Jimmi
Projev soudruha prezidenta byl provládní, proukrajinský a jinak samé bláboly. Když otevřel pusu, tak z ní padala leda tak h*vna. Alespoň někdo, jako Václav Klaus, tam mohl vyjádřit svou nechuť. Kdyby mu chtěli vyjádřit nechuť všichni slušní občané, nevešli by se ani omylem na Václavák ani na Letenskou pláň.
Uživatel_5574641
Štefek je další, zbytečný redaktorský vemeno s naprostou absencí objektivity. Jediné co dokázal, tak utvrdit mě, že moje pár let staré rozhodnutí, nekupovat Reflex, bylo správné...
Jana Kuběnková
Opět tlačíte na pilu podle vládního smýšlení. Pokud někdo zastává jiný názor, tak ho vláčite bahnem. Myslím, že pan Klaus má právo na svůj názor a nemusí s postojem Pávka souhlasit, tak jako 2/3 obyvatel této země. Vyznamenání nebyli žadní vyjímeční lide, ale z velké části příznivci soucasné vlády a prezidenta, kteří veřejné vystupují na jeho podporu. Jako Dvořak, který byl ředitelem ČT a šel na ruku v kampani prezidenta ve všech pořadech a debatách. Je to pouze špinavá politika.
Holy James
Asi by bylo pro všechny lepší, kdyby Kikýn následoval příkladu svého KGBáckého kolegy z Prognosťáku, sledoval předávání doma a nedělal si ostudu.
Ale pro jeho nabubřelé ego je pár minut před kamerami něco, jako čerstvá krev pro dávno mrtvého upíra.
Ale pro jeho nabubřelé ego je pár minut před kamerami něco, jako čerstvá krev pro dávno mrtvého upíra.
@Holy James Proč? Byl přece prezidentem a v jeho době nebyl tak rozšířen "vlezdo***ismus"
Zdeněk Rytíř
S titulkem i celým komentářem se plně ztotožňuji.
To vám tedy stačí málo...Nejprve vám musí „někdo sáhodlouze přežvýkat“ servilní názor na neobjektivní a tendenční popsání předávání státních vyznamenání, abyste s ním souhlasil. Ale je to vaše svobodné právo. Panu prezidentoví Klausovi se nedivím za jeho nepříjemný výraz při ceremoniálu. Zřejmě mu paměť velmi dobře funguje.
Uživatel_5494496
Zajímavé je, kolik mu podobní autoři věnují pozornosti, ale nikdy nezapomenout zdůraznit, že je na okraji společnosti a v podstatě nikoho nezajímá. Tomu netleskání například u Dvořáka rozumím.
Majkl68
Za to Vy nynějšímu prezidentovi a vládě lezete plnou parou do ***e ... Pro vládní medium
@Majkl68 to je v našem národu zvykem. Docela by mé zajímalo, co dělali všichni ti vlezdo***kové ( nebo kým byli vychováváni) v r.89, kdy národ vystoupil veřejné a téméř jednotné proti komunistům a požadoval zrušení této strany v souladu se světovým hnutím v do tehdy lidové demokratickým státům v Evropě a oni nyní podporují prezidenta, který byl aktivním představitelem této strany a ve svých komentářích uráží ty předcházející( I když nebyli bez chyby) . Není to už jenom nemorální, ale i jejich blbost?
@velkaperla Vidíte velice kratkozrace a to je váš ale jenom váš problém. Tak hezký den.
Uživatel_5394717
To že dál Pavel Im Memoriam medaili tomu vojákovi co zemřel na Ukrajině je těžký úlet. Povolení bojovat v cizí armádě nedostal tak spáchal trestní čin. Takže vlastně ostatním co si tam budou chtít jít zastřílet bez povolení prezidenta tak nic nehrozí
@Uživatel_5394717 no on umřel přece za Ukrajinu ( kdyby umřel na "druhé strané", to by byl mazec!)
Zdeněk Ryšavý
Plně Klause chápu. Nejvyšší bolševík dekoruje šašky,proti nimž ideově bojoval a přísahal, na oslavu státu,který již 30 roků neexistuje. Kdyby to nebylo skutečně, tak lepší fór tak honem nevymyslel.🤔
Karel Prochazka
Ta rudá kreatura by neměla vycházet mezi lidi. Dopručuji se přestěhovat do kanclu ke kámošovi norkovi, a komunikovat jen s Putinem. A konzumovat dobroty od Mao Ce Tunga.
Richard Krebs
V. Klaus opět nezklamal a má mé sympatie. Stydím se také za bolševika na Hradě a jeho předávání státního vyznamenání kamarádům za vykřikování fašistického pozdravu. No a z těch komentářů je mi na blití, jdu se zase vyzvracet.
Jitka Krätschmerová
....a co se všichni divíte ? Ten by přijal pozvání na Pražský Hrad i za Heydrichiády, jen aby byl vidět a mohl všem přítomným demonstrovat svoji nadřazenost a genialitu, tak jak to četla jeho frau na Václaváku, když našla na stole dopis podpory jejich slabomyslného synka náčelníka " bočního větra " ....
@Jitka Krätschmerová Pavel určitě. Až do roku 1989 bojoval proti zlému západu a po roce 1989 stejně horlivě bojuje proti zlému Rusku. Copak asi dělal jeho děd v roce 1942?
Vladimír Veselý
Pa Václav Klaus by lidem moc pomohl, kdy přesta chodit kamkoliv.
Jaromír Londin
Máminka se na něm podepsala. Vašíček . Tak jako Zemanova na tom druhém velikánovi . Miloškovi . Vašíček vleze všude, kde je na něj vidět. Kdekoliv a kamkoliv. A všude kýve hlavou . Aby s to své nekonečné ego vyjevil. Protože to je CML. Centrální mozek lidstva, za kterým zbyla jen pachuť a rozkradený stát . Takový narcis se hned tak nevidí . Je největší na celém světě, choroba mysli . Demonstrace jeho geniality v přímém přenosu . Nepotlesk .
@Jaromír Londin bohužel v tom rozkládací nynější prezident Spolu s 5ti spolkem pokračuje, ale protože už toho tolik nezbývá, prodají celý český národ
Mibus
Pan Klaus všude byl, všemu rozumí a všechno dokáže. Jediný správný světonázor je ten Klausův. Nikdo mu nesahá ani po chodidla. Tento politický narcis se uvolil dodat lesku něčemu tak všednímu, jako je oslava vzniku Českého státu.
Saša Krach
Bývalý prezident Václav Klaus nemá v oblibě současnou hlavu státu Petra Pavla. Bývalý prezident Václav Klaus rovněž nemá v oblibě tuto vládu.
A já se nedivím. Klause už nadšení amatéři zdolali.
A já se nedivím. Klause už nadšení amatéři zdolali.
giorgio287
Václav Klaus je slušný člověk. Proto přetrpí i plácání rudého bolševického noka a vyznamenávání kdekoho, že...
A nelze se divit, že si o Pávkovi a jeho výběru myslí své. Není sám. Já si hradní exhibici soudruha rozvědčíka taky odpustil ..
A nelze se divit, že si o Pávkovi a jeho výběru myslí své. Není sám. Já si hradní exhibici soudruha rozvědčíka taky odpustil ..
@giorgio287 Pět dní před začátkem revoluce (12. 11. 1989) vystoupil v diskusním pořadu rakouské televize ORF a obhajoval tam politiku pomalých postupných reforem ekonomiky, jak ji prosazovala KSČ. Jo slušnej oddíl.....
@Pepa Zahrádka Nehledě na fakt, že v Londýně mohl za totality studovat jen důkladně prověřený jedinec
@giorgio287 Tento slušný, čestný a poctivý člověk studoval za totality v Londýně. Kdo to mohl? Jen ti důkladně prověření. Ani mimořádné talenty na toto privilegium nedosáhli. Jinak souhlasím s názorem pana Zahrádky
@giorgio287
Pan Klaus není slušný člověk - přezíravá arogance nepatří rozhodně mezi projevy chování slušného člověka (o krádežích psacích potřeb i větších celků lze napsat totéž). Dle Vašeho psaného projevu lze také usoudit, že máte do této skupiny lidí také hodně daleko...
Pan Klaus není slušný člověk - přezíravá arogance nepatří rozhodně mezi projevy chování slušného člověka (o krádežích psacích potřeb i větších celků lze napsat totéž). Dle Vašeho psaného projevu lze také usoudit, že máte do této skupiny lidí také hodně daleko...
Saša Krach
Klaus...vždy slušný a pokud káral říkal ..to už se hodně mračim...
V každém případě byl a pořád je o proti panu Pavlovi,,politik a ekonom a pokud někdo naráží že je starší a nevýkonný musí si uvědomit že dnešní prezident je na tom ,, hůře politicky., mediálně ovšem hvězda
Proč tam Klaus chodí, protože je slušný a je si určitě vědom že na zdraví mu to nepřidá. Ale slušnost je slušnost. To ostatní až potom.
Pan Prezident se konečně ve svém projevu odkopal...a zjištění že je provládní prezident jsme věděli dávno..
Chybělo razítko. Zdravim
V každém případě byl a pořád je o proti panu Pavlovi,,politik a ekonom a pokud někdo naráží že je starší a nevýkonný musí si uvědomit že dnešní prezident je na tom ,, hůře politicky., mediálně ovšem hvězda
Proč tam Klaus chodí, protože je slušný a je si určitě vědom že na zdraví mu to nepřidá. Ale slušnost je slušnost. To ostatní až potom.
Pan Prezident se konečně ve svém projevu odkopal...a zjištění že je provládní prezident jsme věděli dávno..
Chybělo razítko. Zdravim
@Saša Krach S Vaším názorem převážně souhlasím. Jen nesouhlasím, že by byl provládním prezidentem.
Martina Kacerkova
Vůbec nic mě na vystupování pana Klause nepřekvapilo, myslím, že by mu s přibývajícím věkem více pokory jenom slušelo.
@Martina Kacerkova
Vám by prospěla pokora.
Vám by prospěla pokora.
@Martina Kacerkova brzdi...a koukni se do zrcadla.😂
@Martina Kacerkova Je těžké býti pokorný když vidíme kam ta naše "demokracie" směřuje.
Jan Ráž
Pane Štefku, místo dlouhého povídání stačilo napsat "Nemám rád Václava Klause" a dál nepsat nic. Bylo by to stejně vypovídající.
@Jan Ráž za tu jednu větu by moc velký honorář nebyl, takže jsme nuceni čist tenhle slovní průjem
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@RASPUTIN Každý blb ne. Ty třeba budeš čekat marně 😃😸
@RASPUTIN Copak Putine? Chyběl ti tam nějaký buran v softshellové bundě s hubou a rukama mastnými od chlebíčků?
@RASPUTIN Když jsem viděl některé právem oceněné, nevím jak Vám odpovědět. Snad jen otázkou, co děláte Vy?
Frank51482
Nevím, ale pokud někdo přísahal ČSLA a věrnost komunistické straně a pak se dá na druhou stranu, je to jasně vlastizrádce a takoví se stavěli ke zdi:
"Já, občan Československé socialistické republiky, vědom si své čestné vlastenecké povinnosti, přísahám před bojovou zástavou věrnost pracujícímu lidu vedenému Komunistickou stranou Československa.
Slibuji, že budu vojákem statečným a ukázněným, že budu důsledně a iniciativně plnit ustanovení vojenských řádů, rozkazy velitelů a zachovávat vojenské tajemství. Svědomitě se budu učit ovládat vojenskou techniku a zbraně, svěřené mi pracujícím lidem a připravovat se na boj, abych mohl na rozkaz prezidenta a vlády Československé socialistické republiky co nejlépe bránit svou rodnou vlast a její socialistický řád proti každému nepříteli.
Pro obranu socialismu jsem vždy připraven stát pevně v řadách ozbrojených sil Československé socialistické republiky po boku Sovětské armády i armád ostatních socialistických zemí v boji proti jeho nepřátelům a nasadit i svůj život k dosažení vítězství.
Tak přísahám!"
"Já, občan Československé socialistické republiky, vědom si své čestné vlastenecké povinnosti, přísahám před bojovou zástavou věrnost pracujícímu lidu vedenému Komunistickou stranou Československa.
Slibuji, že budu vojákem statečným a ukázněným, že budu důsledně a iniciativně plnit ustanovení vojenských řádů, rozkazy velitelů a zachovávat vojenské tajemství. Svědomitě se budu učit ovládat vojenskou techniku a zbraně, svěřené mi pracujícím lidem a připravovat se na boj, abych mohl na rozkaz prezidenta a vlády Československé socialistické republiky co nejlépe bránit svou rodnou vlast a její socialistický řád proti každému nepříteli.
Pro obranu socialismu jsem vždy připraven stát pevně v řadách ozbrojených sil Československé socialistické republiky po boku Sovětské armády i armád ostatních socialistických zemí v boji proti jeho nepřátelům a nasadit i svůj život k dosažení vítězství.
Tak přísahám!"
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Frank51482 To se ti akorát pomíchalo v kebuli. Můžeš si jít stěžovat na nádraží a to je to jediné, co můžeš udělat. Pak si můžeš lehnout na koleje. Bude o jedno jelito méně 😃😃
@Miroslav Rys Budou nejméně tři jelita a k tomu hrozný svinčík... Jako by nestačilo, kolik odpadu kolem sebe vytváří zaživa...
@Frank51482
👍👏
Ke zdi patří nejen Pávek, ale všichni vlastizrádci z pětitlupy.
👍👏
Ke zdi patří nejen Pávek, ale všichni vlastizrádci z pětitlupy.
@Frank51482 Také jsem na vojně takto přísahal. Týká se to tedy i mne. Vlastně jsem porušil přísahu a slib.
jerryx
A Petr Pavel by si měl přestat hrát na prezidenta. 😁
@jerryx On si na něho nehraje, on prezidentem je !
@pablo41 Jasně že není. Je to jen kolaborantský hloupý šašek s gumovou hadicí místo páteře, který přečetl to, co mu někdo napsal, protože bez papíru nedá dohromady kloudné souvětí. Ať byl Kalus jaký chtěl, guma Pávek mu nesahá ani po kotníky.
Papanikula
ono vyznamenat reditele ČT je chucpe, ale co chcete od funkcionáře KSČ a lampasáka ČSLA
Jan Bejšovec
Aha, takže lid by raději gumového panáka, který se usmívá, tleská a pokyvuje na povel. Zloděje propisek nemusím, ale ve spoustě věcech má pravdu. A já být na jeho místě také bych netleskal při vyznamenávání bývalého ředitele ČT. Státní vyznamenání se dočkalo sešupu na hodnotovém žebříčku. Začal s tím bolševik, který to rozdával levičáckým teroristům z celého světa. Ale u něj se to dalo tak nějak čekat. Po revoluci se hodnota chvíli držela vysoko, ale po čase to začal Havel rozdávat sportovcům, Zeman přidal hérečky, a teď to dostane bývalí ředitel ČT. Za co vlastně??? Opravdu je nutné rozdat ročně desítky vyznamenání. Když holt nejsou lidi hodní vyznamenání, tak to nedám nikomu, než to rozdávat každé podržtažce.
@Jan Bejšovec On PP ani neví, že to byl ředitel ČT ,vypracovali mu seznam, tak ho podepsal. Pochybuju , že je mu sympatická ta stíhačka Šabatová , která je postrachem každého chlapa.
Petra Hudcova
Upřímně mě překvapuje, že tomu pánovi věnujete pozornost a prostor. Klaus je prostě Klaus a lepší už to nikdy nebude, ale díky Bohu už je z politického hlediska nepodstatný a jeho mračení či souhlas má stejnou váhu jako Váš či můj. Tak proč o něm vůbec psát a lichotit tím jeho ješitnosti? Nechápu.
@Petra Hudcova Ten nepodstatný člověk tu udělal ekonomickou reformu, kdyby tomu šéfoval Fiala , tak bychom byli chudší, než Litva.
@jerryx
Děláte si legraci? Litva má HDP na obyvatele v podstatě stejné, jako my. A to začínala z mnohem nižší základny. Litva 1995 měla 5 931 USD na obyvatele, 2021 už 43 185 USD. My v roce 1995 13 860 USD, 2021 45 707. Možná bychom se měli přestat vyvyšovat nad okolní země. Poláci nás dávno předběhli, do pěti let bude Polsko evropskou velmocí... Stačí se podívat třeba na infrastrukturní stavby...
Děláte si legraci? Litva má HDP na obyvatele v podstatě stejné, jako my. A to začínala z mnohem nižší základny. Litva 1995 měla 5 931 USD na obyvatele, 2021 už 43 185 USD. My v roce 1995 13 860 USD, 2021 45 707. Možná bychom se měli přestat vyvyšovat nad okolní země. Poláci nás dávno předběhli, do pěti let bude Polsko evropskou velmocí... Stačí se podívat třeba na infrastrukturní stavby...
@Uživatel_5734171
jestli se něco Klausovi podařilo, tak "vyrobit" z nemajetných lidí dolarové miliardáře. Typicky Kellner... To nebyl žádný "americký sen", kdy ti lidé zbohatnou svou pílí, nápadem, invencí.
jestli se něco Klausovi podařilo, tak "vyrobit" z nemajetných lidí dolarové miliardáře. Typicky Kellner... To nebyl žádný "americký sen", kdy ti lidé zbohatnou svou pílí, nápadem, invencí.
@jerryx Proč zrovna Litva? S Litvou jsme po ekonomicko hospodářské stránce zhruba na stejné úrovni.
Anna Sýkorová
Nejvíce mě pobavila situace, kdy pan prezident při odchodu z Vladislavskeho sálu pokynul hlavou směrem k první dámě. Mimika i pohyb hlavy naznačily :"Mámo, vstávej, mám to za sebou." Sledovat přítomné v sálu to také stojí za to.
Jiří Prášek
Pan emeritní prezident Klaus by měl lepší, než se ukazovat jako šťovík na veřejnosti, pobývat na své chalupě v Prudicích na Táborsku. To by mu prospělo a národu nepochybně také.
L Seminko
Ať jde Pávek do háje. Gumová hlava si potlesk nezaslouží!
@L Seminko A pane Vemínko, kdo je ten Pávek?
@Uživatel_5305711 Pávek je krycí jméno Petra Pavla, ten pán na Hradě měl falešné občanky a konspirační byty a studoval jak zakroutit KAPITALISMU KRKEM
@Papanikula Je to tak. Studoval jak zakroutit krkem vrahům z Wall Streatu a teď jim slouží. To je veletoč!
Uživatel_5734171
Na tyto taškařice se už spoustu let nedívám. Někde si pak přečtu seznam vyznamenaných, ale ani tomu nepřidávám větší důležitost. Hrdinové z WWII prezidentům došli, proto občas zaloví v historii. Mistrem v tom byl Zeman, který in memoriam vyznamenával lidi 50 let po smrti, jako v případě Churchila. Možná by nakonec došlo i na mistra Jana Husa. Každopádně Klaus začíná svojí kyselostí být směšný a trapný. Dnes je to karikatura sebe sama a pro jeho příznivce je stále složitější se toho člověka zastávat. Klaus se dnes objímá a fotí s Burešem, je velkým příznivcem Fica... Volí Okamuru... Pokud je zde nějaký fanoušek Klause, docela bych rád slyšel, jak se to rýmuje...))) Připomínám, že Bureš obvinil ve sněmovně v přímém přenosu Klause, že po něm chtěl milion euro úplatek za podpis zákona o biopalivech...
@Uživatel_5734171
i já jsem byl Klausův stoupence.
Byl.
Jeho změna k horšímu je až zarážející, teprve nyní je tím, jak ho kdysi nazval Rath - vrtošivý stařík.
i já jsem byl Klausův stoupence.
Byl.
Jeho změna k horšímu je až zarážející, teprve nyní je tím, jak ho kdysi nazval Rath - vrtošivý stařík.
@Josef Formánek Já to vidím naopak . V devadesátkách byl Klaus premiér -LOTR a GAUNER. Jen si vzpomeňte vy zastánci slušnosti a západní pravdy co se zde dělo. Kriminalita 2-3 vyšší než za totáče. Vraždy byly skoro normální,daňové úniky ve výši desítek miliard (kauzy s LTO). Krachy bank a kampeliček utěk Klausova přítele a zločince Koženého jenž ožebračil mnoho lidí nebo kauza H-Systém atd. atd. Nakonec to prasklo uvnitř samotné ODS a tahle politika vynesla do sedla dalšího GAUNERA Zemana. Co by president, Klaus zmoudřel minimálně co se týká zahraniční politiky. Jeho minely jdou s ním dále a já ho nadále neberu ale aspoň trochu zmoudřel.
@Josef Formánek nechte mu jeho názory - má na ně nárok vzhledem ke znalosti "vládního zákulisí a s přihlédnutím k jeho věku. Bylo by lepší věnovat se českému národu a rozvoji celé země