Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeKarel Steigerwald: Babiš se přiznal. V Bratislavě jde čas nejspíš pozpátku
18 komentářů
Jan Macharacek
Komentáře zde? Takřka všechny v Babišově stylu vyjadřování. Chachachá,a zároveň brrr..
King I
Bureš je morální odpad, krimoš, komouš, kolabranská *** a polodebil,. Volí ho pouze podřadná podčást České republiky. *** a vychlastanci.
@King I A já. Ale já ho nikdy volit nechtěl, k tomu mě přiměl až Fiala. Je to velice divný člověk, ale je zajímavé že za covidu jste ho skoro všichni poslouchali. Asi je to skvělý epidemiolog. 😁
@jerryx
Za covidu řekl Babiš, že nikdo covidu nerozumí a tak bude covid řídit sám.... 👌 Jen prý on tomu rozumí a vyjel na nákupy, které dodnes pálime za stejne sumy, jako je Babiš nakupoval!
V Izraeli tehdá zjistili, že očkovám nebyl ( zprávy v televizi to potvrdily) a od té doby už jsem mu nevěřil ani slovo.
Navíc vše podtrhl nařizenim povinného očkování k datu 1.2 2022 a tím u mě zhasl definitivně!
Je starý a chce jako Fico už jen vracet úder. To republice neprospěje.
V posledním roce už není schopen dokončit jedinou myšlenku a tuto ztrátu dohání výkřiky a cukánim hlavy a ramen. V podstatě počátek duševní nerovnováhy a bude hůř!
Za covidu řekl Babiš, že nikdo covidu nerozumí a tak bude covid řídit sám.... 👌 Jen prý on tomu rozumí a vyjel na nákupy, které dodnes pálime za stejne sumy, jako je Babiš nakupoval!
V Izraeli tehdá zjistili, že očkovám nebyl ( zprávy v televizi to potvrdily) a od té doby už jsem mu nevěřil ani slovo.
Navíc vše podtrhl nařizenim povinného očkování k datu 1.2 2022 a tím u mě zhasl definitivně!
Je starý a chce jako Fico už jen vracet úder. To republice neprospěje.
V posledním roce už není schopen dokončit jedinou myšlenku a tuto ztrátu dohání výkřiky a cukánim hlavy a ramen. V podstatě počátek duševní nerovnováhy a bude hůř!
Uživatel_5542819
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
lug70
Směšné je, když o Burešově StBáctví píše novinář, který sám má spoustu záznamů v aktech StB, dokonce pod několika krycími jmény "Vor, Kuna, Dramaturg, Les". O Karla Steigerwalda se StB evidentně zajímala mnohem víc, jak o Babiše. A ne jako o nepřátelskou osobu, ale o prověřovanou osobu. Prověřované osoby byly ty, které si StB vytipovala k tajné spolupráci.
@lug70
Je hezké, jak mají kavárenštï povaleči jasno. Babiš je estébácký práskač, přestože není známo, že by někoho prásknul.
Zato rozvědčický agent rudý sliz Pávek, předseda vojenských bolševiků, to je vlastně disident a komunistobijci Holubová, Vetchý a spol. mu lížou řiť. To nevymyslíš!
Hnus!
Je hezké, jak mají kavárenštï povaleči jasno. Babiš je estébácký práskač, přestože není známo, že by někoho prásknul.
Zato rozvědčický agent rudý sliz Pávek, předseda vojenských bolševiků, to je vlastně disident a komunistobijci Holubová, Vetchý a spol. mu lížou řiť. To nevymyslíš!
Hnus!
@lug70 Ale nepsal špatně, je to například autor Jasněnky, jedné z nejúspěšnějších pohádek. Mozek mu vymyl eurobolševismus až na stará kolena. To jsem nikdy nechápal, čím si nadané lidi získá nějaká hloupá nenávistná ideologie, když svoboda je tak fajn.
@jerryx já to naopak chápu. To je touha patřit mezi vyvolené lepšolidi, vyznávající společnou věc, tedy společnou ideologii a společný boj proti domělému třídnímu nepříteli. Plno stejných "nadaných" blbců, pod jedním ideologickým praporem sdružených a toužících patřit mezi vyvolené, a mít z toho výhody, tu bylo i za komunistů i za nacistů.
@lug70 Jenže princeznu Jasněnku nedokáže ani zdaleka napsat každý, ale opakovat sorosovské pitomosti ano. Takže u prodavačky mobilů to chápu, ale u pana Karla ne.
@lug70 Hlásit se k lepšolidem a arogantně se povyšovat se začali i jiní, do nichž by to předtím nikdo neřekl. Třeba atomová bába Drábová nebo astronom Grygar. Tahle nadutost nemá hranic a nepostihuje jen přehnaně ambiciozní prodavačky mobilů, typu Pekarové-svetrové.
Vycházím pouze z přímého vidění současné reality.
Ta mi ukazuje, že mezi dvěma současnými komunistickým kádry je v současné době zásadní rozdil, který jednoznačně prokázaly volby, kde extrémní rozdíl v počtu hlasů voličů dal jasně najevo, že Babiš nikdy nebude více než 1/3 a 2/3 voličů Babiše opět volit nebudou.
Pokud by někdy nastala situace, že menší skupina by měla rozhodovat o dění v této republice, tak by to bylo nepřirozené.