Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMartin Bartkovský: Kolik stojí vylouhovaný Miloš Zeman? Na exprezidentovi parazituje nová parta
44 komentářů
Frank51482
1
Proboha, kde se taková ho.va.da rodí? V té redakci je soustředěna asi ta největší špína hned po Novinkách.
Miloslav Podhola
Zdá se, že autor článku uváděným osobám závidí, že se mu na Zemanovi nepodařilo také něco trhnout.
Honoráře za pomlouvačné články jsou mu málo!
Honoráře za pomlouvačné články jsou mu málo!
@Miloslav Podhola
Souhlasím s vámi, je to jeden z toho novinářského póvlu, na který byl náš milovaný Miloš tolik vysazený, protože mu neustále dávali příšerně dotěrné otázky. Proto od nás, obyčejných lidí, dostal kalašnikov se zásobníkem Becherovky, aby si mohl vždycky a všude cucnout, tím se uklidnit a pak břitkými a přesně cílenými, nám tolik milÿmi bonmoty, tyto hyeny demokracie likvidoval, jako skutečným kalašnikovem. Ostatně, pro noty, jak na tu novinářskou verbež, si jezdil i do námi a jím obdivovaného Ruska a Číny. Škoda že nebyl v dalším kole prezidentských voleb zvolen, mohla být takový sranda, u nás, v hospodě na jeho milované Vysočině!!!!
S Milošem na věčné časy a nikdy jinak ! 99 štamgastů z Nového Veselí.
Souhlasím s vámi, je to jeden z toho novinářského póvlu, na který byl náš milovaný Miloš tolik vysazený, protože mu neustále dávali příšerně dotěrné otázky. Proto od nás, obyčejných lidí, dostal kalašnikov se zásobníkem Becherovky, aby si mohl vždycky a všude cucnout, tím se uklidnit a pak břitkými a přesně cílenými, nám tolik milÿmi bonmoty, tyto hyeny demokracie likvidoval, jako skutečným kalašnikovem. Ostatně, pro noty, jak na tu novinářskou verbež, si jezdil i do námi a jím obdivovaného Ruska a Číny. Škoda že nebyl v dalším kole prezidentských voleb zvolen, mohla být takový sranda, u nás, v hospodě na jeho milované Vysočině!!!!
S Milošem na věčné časy a nikdy jinak ! 99 štamgastů z Nového Veselí.
jerryx
Ono ten znormalizovaný Reflex ještě někdo kupuje? Koho zajímá nějaký terarijní živočich v důchodu? Spíš by mě zajímalo, kdo kdysi přišel za PP , aby si hrál na prezidenta a co to je ten Aspen institute. To je ten současný fialový režim opravdu pevný, když se bojí i starce na vozíku, který už oslovuje jen pár důchodců.
@jerryx
Tím PP myslíte asi Placebo Produkt, že ?!? Jinak starci na vozíku přeji, aby už měl konečně od všech a všeho pokoj a mohl v klidu dožít ve svém žlutém člunu při plavbě za lepšími zítřky na východě, na západ ať se v žádném případě neobrací, číhá tam jen dekadence, fašismus a LGBT. A také, jak víme, my, co jsme v hodinách dějepisu antických dějin dávali pozor, říše mrtvých, ale hlavně podsvětní řeky Styx, Lété a tu třetí jsem bohužel, zapomněl, ale největším nebezpečím je pro něj, vzhledem k věku a životosprávě, Charón, převozník. Co já vím, vyžaduje od nepaměti za svoje služby minci, ani nevím, jakou a jaké hodnoty tak nemůžu Miloškovi poradit, ale určitě nebere ani slivovici, ani tlačenku a je to militantní nekuřák, tak aby ještě Miloševič něco proboha neudělal !!
Tím PP myslíte asi Placebo Produkt, že ?!? Jinak starci na vozíku přeji, aby už měl konečně od všech a všeho pokoj a mohl v klidu dožít ve svém žlutém člunu při plavbě za lepšími zítřky na východě, na západ ať se v žádném případě neobrací, číhá tam jen dekadence, fašismus a LGBT. A také, jak víme, my, co jsme v hodinách dějepisu antických dějin dávali pozor, říše mrtvých, ale hlavně podsvětní řeky Styx, Lété a tu třetí jsem bohužel, zapomněl, ale největším nebezpečím je pro něj, vzhledem k věku a životosprávě, Charón, převozník. Co já vím, vyžaduje od nepaměti za svoje služby minci, ani nevím, jakou a jaké hodnoty tak nemůžu Miloškovi poradit, ale určitě nebere ani slivovici, ani tlačenku a je to militantní nekuřák, tak aby ještě Miloševič něco proboha neudělal !!
giorgio287
Bartkovského nikdo louhovat nebude. Výsledkem louhování nuly by bylo velké NIC.
Jen tak na okraj - televizní rozhovory s pány prezidenty Klausem a Zemanem jsou vždy zajímavé, leckdy i vtipné a osvěžující. Na rozdíl od blábolení duté rudé hlavy Pávka - ten myslícího tvora absolutně nezajímá.
Jen tak na okraj - televizní rozhovory s pány prezidenty Klausem a Zemanem jsou vždy zajímavé, leckdy i vtipné a osvěžující. Na rozdíl od blábolení duté rudé hlavy Pávka - ten myslícího tvora absolutně nezajímá.
@giorgio287 Nu Jiří ,rudé hlavy jsou vaši prezidenti to nevíte? A pasujete sám sebe na vzdělance jste fakt odvážný ve své samolibosti v tom jste si se soudruhy Klausem a Zemanem podobný.Jen doufám ,že nepodléháte častým virozám ,jako arogant Zeman ? Rozumime co je viroza v jeho podání? Míru zdar ,bděte a přemýšlejte ?!
@giorgio287 Mlhoše a Klause zajímají jen duté hlav.
@giorgio287 Jestliže je podle vás Zleman nebo Klauns osvěžující, tak netřeba komentovat ani váš duševní stav ani míru inteligence ani nevyzrálost takového prohlášení.
PS: omlouvám se za případný překlep 🤘
PS: omlouvám se za případný překlep 🤘
@giorgio287 Když se čokl vydělá, je to též zajímavé, chrochtal. Nechceš to zkusit?? 😸👻
@giorgio287
Máte svatou pravdu a mluvíte mi z duše ! Byl jsem na vojně za socíku a ty zelené mozky se na mně tak podepsaly, že jsem již několikrát skončil v psychiatrické nemocnici pro naprostou ztrátu IQ !! Proto sleduji vámi uvedené debaty s minulými prezidenty, jsou opravdu vtipné a podnětné, vždycky a na vše mají jednoduchá řešení, která jsou do očí bijící, tak se divím, proč je dnešní politici napříč spektrem nepoužívají. Co se týče vyznamenaného agenta Pávka, víme, jak to s těmi metly v armádě chodí, prý jediný, kdo mohl zachránit Francouze pod palbou na misi na Balkáně, byl on, velící tehdy četě obrněných transportérů armády , resp. armádní jednotky ČR. Vím od dobrého kamaráda, který měl v oné jednotce svého kamaráda, syna matky otcova přítele z dědovi strany, že PP se na základně minulou noc takzvaně sťal pod obraz, jak jen to lampasáci naší Lihově demagogické armády měli v oblibě, a pak , když ráno vystřízlivěl, si uvědomil, že už má být dávno někde jinde. Jelikož šlo o nesplnění rozkazu, a to v tomto případě jde nejen o prémie, ale riskujete i vojenský soud, vybudoval řidiče transportérů, aby ho okamžitě odvezli. Jelikož věděl, co povstalci dokáží, vzal si pro jistotu s sebou celou motorizovanou jednotku, pro svoji ochranu. Mávající zoufalé Francouze pod palbou si pak spletl se svými spolukaliči z onoho večera před incidentem, myslel si, že stopují, aby se i oni rychle dostali tam, kam jel i on. Protože kamarádi z mokré čtvrti se nepouští, vzal je s sebou do transportérů, teprve po dojezdu na základnu a obrovských děkovačkách, jak frantíků, tak jejich nadřízených začínal chápat, jak to celé bylo, ale bylo mu trapné přiznat barvu. Tak se nechal vyznamenat za statečnost pod palbou, které si ale on, při svém ranním zbytkáči , vůbec nevšiml.
Máte svatou pravdu a mluvíte mi z duše ! Byl jsem na vojně za socíku a ty zelené mozky se na mně tak podepsaly, že jsem již několikrát skončil v psychiatrické nemocnici pro naprostou ztrátu IQ !! Proto sleduji vámi uvedené debaty s minulými prezidenty, jsou opravdu vtipné a podnětné, vždycky a na vše mají jednoduchá řešení, která jsou do očí bijící, tak se divím, proč je dnešní politici napříč spektrem nepoužívají. Co se týče vyznamenaného agenta Pávka, víme, jak to s těmi metly v armádě chodí, prý jediný, kdo mohl zachránit Francouze pod palbou na misi na Balkáně, byl on, velící tehdy četě obrněných transportérů armády , resp. armádní jednotky ČR. Vím od dobrého kamaráda, který měl v oné jednotce svého kamaráda, syna matky otcova přítele z dědovi strany, že PP se na základně minulou noc takzvaně sťal pod obraz, jak jen to lampasáci naší Lihově demagogické armády měli v oblibě, a pak , když ráno vystřízlivěl, si uvědomil, že už má být dávno někde jinde. Jelikož šlo o nesplnění rozkazu, a to v tomto případě jde nejen o prémie, ale riskujete i vojenský soud, vybudoval řidiče transportérů, aby ho okamžitě odvezli. Jelikož věděl, co povstalci dokáží, vzal si pro jistotu s sebou celou motorizovanou jednotku, pro svoji ochranu. Mávající zoufalé Francouze pod palbou si pak spletl se svými spolukaliči z onoho večera před incidentem, myslel si, že stopují, aby se i oni rychle dostali tam, kam jel i on. Protože kamarádi z mokré čtvrti se nepouští, vzal je s sebou do transportérů, teprve po dojezdu na základnu a obrovských děkovačkách, jak frantíků, tak jejich nadřízených začínal chápat, jak to celé bylo, ale bylo mu trapné přiznat barvu. Tak se nechal vyznamenat za statečnost pod palbou, které si ale on, při svém ranním zbytkáči , vůbec nevšiml.
@Jiří Toman
Tak vznikají hrdinové, pane ! Přesně podle onoho vtipu, kdy se sejdou vysloužilí partyzáni a vzpomínají na to , jak Jožo, při SNP se opásal granáty a pak se neohroženě vrhl pod pásy útočícího tygra s výkřikem: Za stranu a lid ! Tož, vypime si na jeho počest a statečnost ! A co, že, Fero, čo si hovoril? Jaj, ty si počúl, akorát to znělo naozaj? Tak niee : Za stranu a lid ! vravíš, ale si dobře počul, veď si bol najbližsije, že křičel ***ý : Zasraný náledí....
Tak vznikají hrdinové, pane ! Přesně podle onoho vtipu, kdy se sejdou vysloužilí partyzáni a vzpomínají na to , jak Jožo, při SNP se opásal granáty a pak se neohroženě vrhl pod pásy útočícího tygra s výkřikem: Za stranu a lid ! Tož, vypime si na jeho počest a statečnost ! A co, že, Fero, čo si hovoril? Jaj, ty si počúl, akorát to znělo naozaj? Tak niee : Za stranu a lid ! vravíš, ale si dobře počul, veď si bol najbližsije, že křičel ***ý : Zasraný náledí....
Saša Krach
Přečetl jsem...Miloš Zeman nikoho nezajímá.
A už vůbec ne nějakého Bartovského a další ..😝😝😝😝
Akorát to kazí takové malé nepodstatné zjištění.
Pokud například je avizováno,,,,,rozhovor s panem Zemanem v některé TV sledovanost je poměrně vysoká..
Jo,jo 😂😂😂😂😂😂🐂
Tak že co....asi nic...🤪
A už vůbec ne nějakého Bartovského a další ..😝😝😝😝
Akorát to kazí takové malé nepodstatné zjištění.
Pokud například je avizováno,,,,,rozhovor s panem Zemanem v některé TV sledovanost je poměrně vysoká..
Jo,jo 😂😂😂😂😂😂🐂
Tak že co....asi nic...🤪
@Saša Krach Kde a jak jste zjostil sledovanost v TV soudruha Viròzy ,kde,konkrétně?
@Jiří Bubeníček Osvěta pro hlupáky...
Sledovanost pořadu v TV se dělá také pro reklamu...Čím větší sledovanost tím dražší reklama....A Zeman má drahou reklamu ..Podle sledovanosti též majitele TV řídí a nasazují pořady...Stačí motáku.😛😂😂😂😂
Sledovanost pořadu v TV se dělá také pro reklamu...Čím větší sledovanost tím dražší reklama....A Zeman má drahou reklamu ..Podle sledovanosti též majitele TV řídí a nasazují pořady...Stačí motáku.😛😂😂😂😂
@Saša Krach Čísla pane čísla ne domněnky typu drahý, poměrně vysoká a další nesmysly. Čísla nemáte, tak z vody a fekálií vaříte UHO a určitě u toho vypadáte strašně drsně, jakože úplně moc drsně, asi jako 1500ka šmirgl.
PS: Když už se chcete navážet do autora článku, aspoň se naučte číst. Možná pak budete umět napsat jeho příjmení správně a možná vám i začne více dávat smysl psaný text a nebudete vypadat na internetu jako šáša od klávesnice. To by si pak jeden mohl taky myslet, že jste S.Krachovalec. Avšak to by mohla být ofenzivní urážka, která samozřejmě do slušné diskuze nepatří. To já vím neb jsem slušně vychované hovado.
PS: Když už se chcete navážet do autora článku, aspoň se naučte číst. Možná pak budete umět napsat jeho příjmení správně a možná vám i začne více dávat smysl psaný text a nebudete vypadat na internetu jako šáša od klávesnice. To by si pak jeden mohl taky myslet, že jste S.Krachovalec. Avšak to by mohla být ofenzivní urážka, která samozřejmě do slušné diskuze nepatří. To já vím neb jsem slušně vychované hovado.
@Jiří Bubeníček Jedinečná, nezávislá a striktně objetivní televize Barrandov a její nejlepší moderátor, ředitel , kalkulátor a dezinformátor v jednom, pan Soukup ! Když to řekne tento velikán, tak to musí být pravda a konec diskuse !!!
@Saša Krach Můžeš říct mamce, aby ti zakázala používat emotikony, anebo radši dala zaracha úplně? Díky, střední debílku😘
@Saša Krach To už je výraz zoufalství a ukázka , že než projevy Petra Pavla, které napsal někdo, kdo byl nudný už od narození, už jsou lidi vděční i za náznak normálního života. Na Hradě totiž máme nového Husáka a tehdy taky lidi zajímal jakýkoliv náznak něčeho lidštějšího. Ale zrovna Zeman? To uż spíš ten Klaus.
Asatin
Zeman se porad snazi nechty veskrabat s te kamene rakve ven ,ale je to marne.Uz i papez ho varoval,co je mrtve zustane mrtve.
Markus Wassertrüber
Je Reflex klonem Fóra24 nebo srůstají?
Papanikula
kolik stoji Lampasak KSČ s politrukem Klementa Gottwalda Petra PAVLA
@Papanikula tys měla jít povinně na obřízku 🤣👍
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@RASPUTIN pleteš si dojmy z průjmy. My, společnost, z toho máme užitek. Bartkovský to vrací. Nic nám nezvedne náladu tak, jako když vidíme parazity na ovarovi.
@King I Užitek z čeho? Vám přece Fiala nezajistil trafiku na Dvořákově ministerstvu pro evropské nic, kde stačí říkat šéfovi, že je chytrej a ani tam nemusíte chodit ? Anebo trafiku na Hradě, kde si musíte dát jen pozor na to, abyste nepochválili PP za státnický projev dřív, než ho někde přečte? No a se Zemanem to bylo to samé, nevidím rozdíl, dělil lidi na své fanoušky a ty ostatní.
@RASPUTIN russácký ochlasto zalez do ruzzka 🤣👍
@RASPUTIN a helemese Raspuťka vytahuje drápky. Neboj o tobě se jen tak psát nebude. Ale já ti udělám aspoň malou radost a opět ti věnuji trochu svého času. Hele věc se má takhle...Už se prosím zkus od té reverzace odpoutat. Je s tebou nuda. Pořád se opakuješ stejným typem rádoby narážek a provokací a přitom vůbec nerozlišuješ jestli je psaný text glosa, komentář, satira, informativní atd. Víš, jak to myslím ne? Nemám si jak jinak do tebe kopnout. Pokaždé to skončí verbálním High kickem a přitom takové příslovečné koleno nebo stop kick je možná výřečnější. Verbálně samozřejmě. Musíš se trošku vyvíjet. Něco jako evoluce abychom nezakrněli a posunuli se někam dál.
Koko co to plácám dyk on (ani Dyk) to nepochopí.
Koko co to plácám dyk on (ani Dyk) to nepochopí.