Divoký kačer

Zpět na článek

Petr Pavel je špatný moderátor, nikoho neuráží a nedělá ostudu. Udílení vyznamenání klesá sledovanost

8 komentářů

Radfie Raddie
A to byste raději chtěli tlumočníka ze staromaďarštiny? Já tedy ne 😏
Uživatel_5700640
A pak, že není těžké být prezidentem, napřed problémy s oblečením manželky a teď tohle.
Věra Heidlerová
Hááááááááá, Káčere! Já a moje okolí jsme hojně sledovali tuto akci za Miloše Zemana, protože to byla jedna z největších komedií roku. Hlavní aktér, jsa posunován partou nosičů a lokajů, se vždy postaral o nějaké vzrůšo, či pitominu. Samotným doplňkem jeho na všechny strany rozlité postavy byl vedle něho kráčející soudek "Ivana" vždy v tmavých pytlovitých šatech a bez úsměvu. Každoročně trapné aranžmá přebírání medailí, kdy stařičcí vyznamenávaní museli belhat k trůnu pololežícího satrapy, a zpět vrávorat k svému sedadlu, bylo nevkusné a spíš smutné, ale satrapa-atrapa president to vždy bohatě vynahradil, v prvním období svého působení i pozdějším medvědím tancem se svým soudkem ve Španělském sále.
Pro členy mé společnosti odpadlo teď napínavé sázení "bude či nebude pod vlivem". Jen jednou jsem vsadila na "nebude" a prohrála jsem stovku. Bývala to veselá tutovka.
Teď státní akt předávání vyznamenání nabyl střízlivého, bezchybného a civilního - a tudíž i důstojného rázu - a jen rejpalové mohou na něm nalézat chyby. President Pavel vrací úřadu presidenta zase vážnost a důstojnost, a to je moc dobře.
Anton Augustin
@Věra Heidlerová
Váš idol se také postaral o vzrůšo, peníze pro přepracovanou paní manželku. Což od roku 1918 nebývalo zvykem, zvyklosti se mají podle vaší bubliny dodržovat madam. Jinak, abyste se toho soudku nedočkala též sama, myslím, že nějaká slušnost je na místě.
ES02
@Anton Augustin prosimtě, nechala manžela v "péči" těch tří vykuků malém umřít, takže slovo soudek, to je ještě pocta pro ni ty jeden idole
Richard Šebesta
@Věra Heidlerová Tak pokud jde o toho ALKOHOLIKA Zemana souhlasím co píšete. Ne tak s tím závěrem. Za Pavla (Pávka) to je jiná tragédie. Servilnosti k Nutelově vládě a bruselským byrokratům.Třeba vyznamenaní bývalého ředitele ČT jak správně podotkl ve svém pořadu profesor Drulák je pobuřující. Dezinformační ČT má hold u vlády a presidenta zelenou a tak tu žijeme.
ES02
@Richard Šebesta a co si třeba pod tou údajnou servilností máme my obyčejní občané představit? Já být volič agenta StB a nebýt úplně vypatlaný,tak se začnu ptát jak je možné, že za drahé potraviny může Fiala, když je vyrábí Bureš a rozhodně poslední co dělám, že píšu jakýsi blbosti do diskuzí
Jana Anastasie Prachařová
@Věra Heidlerová Naprosto s Vámi souhlasím paní Heidlerová. Poprvé za hodně let máme důstojného prezidenta. Moc pěkně napsané a vtipné !!! 😂