Poprask

Zpět na článek

Portoriko je hromada odpadků. Po urážkách na akci Trumpa podpořili Bad Bunny i Jennifer Lopez Kamalu Harris

15 komentářů

Robert of Prague
Prave jsem dokoncil slozity 2-strankovy 'ballot', hlavne statni zalezitosti. Tak uz se tesim na dalsi (5 mesicu) sezonu v nasem nadhernem prasanu, mj v lese ~3000 m. Vy mate lyzovacku v lese zakazanou. Zaciname radit 22.XI, az do konce dubna.
Zadejte Soul of Alta a juknete na kratke HD video, jak snorkelujeme primo nad mestem. Nebo: Ski Slideshow+Video-deep powder - kde radim s kamosi ve 3300 m. Obrovsky 'wipeout' v metru paperi by vas mel rozesmat. Nenudime se na Divokem Z.
Robert of Prague
Clanek je nemastny/neslany. Onen for je trapny, nikdy jsem o tom 'komikovi' neslysel. Portorikanci na ostrove nemohou volit, neni to US stat. Jsou celkove dost doleva. Po hurikanu drepeli na zadku a cekali na pomoc od nas. Kubanci v Miami na FL jsou doprava. Znaji sve ohledne rudeho vraha a paskrivce Castra. O skete a sadistovi Che G. ani nemluve.
Uz vubec jsem nikdy neslysel o tom priblblikovi Bad Bunny. Mladez (gen Z) se dost priklani doprava. Starsi Millenials jsou paka, ~70% jich podporuje socana, nefachcenka, zvanila a paprdu B. Sanderse (na libankach 1988 byl v Sojuzu!) JayLo je 'has been', nikoho jeji plky nezajimaji.
Que-mala je radikalni, mlzici a neschopna feminazi a hyena. Prusvih pro cely svet pokud by mela parat na atomovem tlacitku!
Trump v popelaku prokazal, ze ma, i jeho tym, skvely smysl pro humor. Senilni, neschopny a hamizny (u koryt je 50 let!) Pepe Chicom Bidon totiz v UT volice Trumpa nazval odpadem (garbage), o fasistech a Hitlerovi ani nemluve. Naprosto skvely skit.
OldMonkey
Donald to totalne vytrolil, dava rozhovory z popelarskeho auta a na mitinkach je v popelarske veste
Pavlína Nováková
Jste skvělí a bavíte mě každým dílem více!
King I
Máma Kamala, táta Donald. To vy dva ve studiu nikdy nezažijete.
epr3
To Kamale nepomůže....Její jediná šance je to, co udělali Bajdenovci v minulých volbách.....totálně je zfalšovali. Určitě to zkusí, mají na své straně média, která budou tvrdit, že něco takového není možné....ale je, a dělá se to běžně i v Evropě.
Uživatel_5734171
@epr3
ano, naposledy třeba v Gruzii, Bělorusku nebo rusku...
epr3
@Uživatel_5734171 Možná, s nově zavedenou korespondenční volbou už brzy i u nás.
epr3
@Uživatel_5734171
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2024/­10/jsou-volby-jeste-k-necemu
jhomolka
@epr3 Vy jste pane tak chytrý, erudovaný, prostě odborník. Na všechno.
King I
@jhomolka
Nebál bych se toho, je to blb.

Život je příliš cenný, aby nám ho kurvili tihle šmejdi a my si to nechali líbit.
epr3
@King I Homolka se něčeho bojí? Kde to píše? Jinak, nápodobně. Nenechám si život kurv.t pitomečky s hlavou vysavovanou státní propagandou.
epr3
@jhomolka Jsem zkušený životem. Většinu věcí, které se dnes dějí u nás i ve světě jsem už zažil. Bylo to jen jinak pojmenované a natřené jinou barvou, ale obsah úplně stejný. Až budete déle na světě, poznáte.
Luboš Hanus
@epr3 Tobě slušně nafoukalo pod tašky...
epr3
@Luboš Hanus Za to ty žereš mainstreamu každé písmeno a bezmezně věříš. Naivní tydýtku.