Komentáře
Zpět na článek
Panoptikum Vladimíra Mertlíka: Svátek politické slušnosti, kašpar roku Klaus a Schillerová v muzice
93 komentářů
Zdeněk Mravčík
Jaksi si nedokážu představit, jak dejme tomu špičkový ekonom půjde do nedělní diskuze v kterékoliv televizi s touto "dámou" - jak má rozeznat, co je její esence a proč by nemohl říct, že s touto tanečnicí u tyče prostě diskutovat nebude.
Miroslav Rys
@jerryx Moc bych za to nedal, že tvůj psychiatr by z tebe vůbec, ale vůbec neměl radost 😸👻
King I
Podle Lobkowiczova popisu Schillerové jde o člověka, který projevuje rysy, jež mohou být spojeny s narcistickou poruchou osobnosti. Osoba s touto poruchou obvykle hledá uznání a obdiv, často má zvýšenou potřebu vypadat důležitě a zároveň postrádá autenticitu a empatii. Narcismus se často projevuje povýšeným chováním, neupřímností a potřebu dramatizovat situace, což odpovídá i popsanému chování. Výrazné zaměření na sebe a nedostatek emocionální inteligence či sociálního povědomí také odpovídají některým klíčovým rysům narcistické osobnosti.
Je to zakletá princezna.
Je to zakletá princezna.
Asatin
Schillerova se chodi za pavem pro rady jak dal v ekonomice a co na sebe ,aby byla krasna jako ten pav.Jeste budem prekvapeni ,jak bude dabelsky chytra.
PEtr Tobes
Aluna Silena je opravdu "prudce inteligentni" az se stala docela infantilni a opravdu smesnou, ale takova je holt Buresova sekta..tam nic hodnotneho hledat nema vubec smysl
denisz
V diskusi mně zaujme více Schillerová, že se dozvím něco navíc, má racionální úvahy, je věcná a má to srovnaný se širokým přehledem, než např. slaboduchá Pekarová, co je spíše nudná, už předem tuším, co řekne - vládní fráze bez vypovídají hodnoty, event. se vzteká a uráží.
Frank51482
Mertlík není jen šašek, ale docela obyčejné hovado. Ani jsem tu jeho cypovinu nedočetl. To broušení kovů na Mertlíkovi zanechalo nedozírné následky.
Miroslav Rys
@Miloslav Podhola To se ptáš, střevo, nebo nechápeš, jak funguje interpunkce?? 😸😀
Miroslav Rys
@bella. Si nedávala o matice pozor, co, ochechule?? Bilion není lampion, neměla by ti sestřička půjčovat Slovník cizích slov. Máš pak záchvaty 😸🐂
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Hey, bro, and what about your English? Do you get it?? 😸😶🌫️
bella.
Vyhlášení vítězů Kašparů roku :
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Gratulujeme !
Kašpaři roku č. 1 : Petr Pavel + 1. dáma Pavlová ! 🥇 🏆
Kašparem roku č. 2 : hospodaření na HRADĚ 📈
Kašparem roku č. 3 : Fialova ukrajinská politika s biliony dluhů 🏅
------------------------------------------------
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Gratulujeme !
Kašpaři roku č. 1 : Petr Pavel + 1. dáma Pavlová ! 🥇 🏆
Kašparem roku č. 2 : hospodaření na HRADĚ 📈
Kašparem roku č. 3 : Fialova ukrajinská politika s biliony dluhů 🏅
------------------------------------------------
Frantisek Najman
Kašpar roku není Klaus ani Schillerová v muzice ale sám ten Vladimír Mertlík.
tempter
@Michal Mareček Tak za prvé, žebříček tady dělám já a za druhé, přes kvalitní tupost tvého příspěvku to zatím nestačí ani na první padesátku.
Pavel Nyklíček
@Frank51482
Středula také byl od železa.
Válcoval plechy ve slévárné a podívejme.jak odbory fungují.
Středula také byl od železa.
Válcoval plechy ve slévárné a podívejme.jak odbory fungují.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
A každé volby se to opakuje.
Špatní jsou linčováni opozicí až se nakonec sami stanou linčovanými.....👌
Není v tomto politika konzistentní?
A každé volby se to opakuje.
Špatní jsou linčováni opozicí až se nakonec sami stanou linčovanými.....👌
Není v tomto politika konzistentní?
Miroslav Rys
@Miloslav Podhola Ty se nauč česky, tatrmane, a pak mi to přijď napsat ještě jednou. Čekám 😀😸
bella.
@Uživatel_5676142
Lobkowicz ať si hraje na svém písečku a nemotá se psychiatrům do práce.Mohl by vyfasovat hodnocení, že Česi o něm nic moc neví , pro Česko neudělal nic moc a kecy o Shilerové se do úst " aristokrata " hodí asi tak, jak hovor " ulice" 😮💨
Lobkowicz ať si hraje na svém písečku a nemotá se psychiatrům do práce.Mohl by vyfasovat hodnocení, že Česi o něm nic moc neví , pro Česko neudělal nic moc a kecy o Shilerové se do úst " aristokrata " hodí asi tak, jak hovor " ulice" 😮💨
jerryx
Moc bych za to nedal, že před 30ti lety byl pan Mertlík kovaný klausovec. Něco jako Mirka Němcová.😊
Richard Šebesta
@bella. Falešná mudralko bello. Jak dobře mluví o ženách vaši oblíbenci ? Agent Bureš a ochlasta Zeman ? Mám to tady reprodukovat ? Jděte se vycpat jste nefér !
Uživatel_5850027
@bella. Jestli budou myslíte velkou hospodářskou krizi, která zasáhla celý svět, tak za tu on nemohl, navíc ve dvacátých letech bylo Československo mezi nejbohatšími státy světa.
Pavel Nyklíček
@denisz
Musíme to brát z pohledu obou stran.
Opozice má vždy úlohu ulehčenou a vládní činitelé nesou zodpovědnost.
Pak se to otočí a pro změnu má zodpovědnost bývalá opozice a začne stejnou labutí píseň a bývalí vládní činitelé si uleví beztrestně v opozici.
Pak se to zas otočí a tak už 35 let.....
Je to taková tradice pro nadšeně publikum.
Pokud bychom měli vyzdvihnout nějaké zásluhy poslankyně Schillerové, tak by bylo opravdu těžké je dohledat. Ona je a vždy bude pod tlakem predátorá a její astronomický dluh za jeden rok než Alena padla 420 mld už nikdy překonán nebude.
Třeba chtěla něco dokázat ale čas ji to nedovolil.
Znám jeji jednáni z kanceláře na ministerstvu, kde s ní 4 roky pracoval můj kamarád. Ty příběhy je zbytečné psát. Jsou stejně zbytečné, jako sama pani poslankyně.
Snad prý někde na Tiktoku tančí či co, ale jinak o ní kladného nic nevim.
Můžete nepovědět, ale to nepředpokládám.
Musíme to brát z pohledu obou stran.
Opozice má vždy úlohu ulehčenou a vládní činitelé nesou zodpovědnost.
Pak se to otočí a pro změnu má zodpovědnost bývalá opozice a začne stejnou labutí píseň a bývalí vládní činitelé si uleví beztrestně v opozici.
Pak se to zas otočí a tak už 35 let.....
Je to taková tradice pro nadšeně publikum.
Pokud bychom měli vyzdvihnout nějaké zásluhy poslankyně Schillerové, tak by bylo opravdu těžké je dohledat. Ona je a vždy bude pod tlakem predátorá a její astronomický dluh za jeden rok než Alena padla 420 mld už nikdy překonán nebude.
Třeba chtěla něco dokázat ale čas ji to nedovolil.
Znám jeji jednáni z kanceláře na ministerstvu, kde s ní 4 roky pracoval můj kamarád. Ty příběhy je zbytečné psát. Jsou stejně zbytečné, jako sama pani poslankyně.
Snad prý někde na Tiktoku tančí či co, ale jinak o ní kladného nic nevim.
Můžete nepovědět, ale to nepředpokládám.
Miloslav Podhola
Jsou li Klaus a Schillerova kašpaři, pak Mertlík je obrtlík, který se otočí, kam ho vládní politici postrčí?
bella.
@King I
King 1 je příkladem toho, jak se Čecháček bez sebevědomí z nějakého aristokrata může pos ...
Lobkowicz ať si hraje na svém písečku a nemotá se psychiatrům do práce.
Mohl by hravě vyfasovat hodnocení, že Česi o něm nic moc neví , pro Česko neudělal nic moc a kecy o Shilerové se do úst " aristokrata " hodí asi tak, jak hovor z " ulice" 😮💨
King 1 je příkladem toho, jak se Čecháček bez sebevědomí z nějakého aristokrata může pos ...
Lobkowicz ať si hraje na svém písečku a nemotá se psychiatrům do práce.
Mohl by hravě vyfasovat hodnocení, že Česi o něm nic moc neví , pro Česko neudělal nic moc a kecy o Shilerové se do úst " aristokrata " hodí asi tak, jak hovor z " ulice" 😮💨
giorgio287
@Anton Augustin
Že by politikovi z kdysi pravicové ODS nevoněla soudružka politručka? 🤣🤣🤣
Že by politikovi z kdysi pravicové ODS nevoněla soudružka politručka? 🤣🤣🤣
giorgio287
Mertlík! Jsi kvalitní soudruh propagandistů. Jen tak dál a budeš přijat do oddělení Josef Goebbels v úřadu vrchního cenzora soudruha Foltýna.
Ale musíš přidat. Ty tvoje propagandistické výblitky se nedají dočíst do konce.
Heil Fiala!
Ale musíš přidat. Ty tvoje propagandistické výblitky se nedají dočíst do konce.
Heil Fiala!
Anton Augustin
No tak, zrovna nejlepší byl příchod paní Pavlové, která Vystrčila pozdravila. On svoji důležitostí ji ani neodpověděl, ani nekývl hlavou, prostě ji neviděl. To jako byla síla hned na začátku tohoto tyátru. Pavlové ze zářivého úsměvu se stáhla ústa a Vystrčil horlivě zkoumal gotiku sálu jakoby tam seděl poprvé.
bella.
Kristepane, tohle je blábol a hrdina ten, kdo to dočte do konce!
-------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------
bella.
@Uživatel_5676142
Mě nezajímá rod, mě zajímá 👉 on.
A samozřejmě jsem si předem osvěžila na google.
Nejsem paf z nikoho a on pro mě nic neudělal!
Abyste se z rodů nepodělal !
Tečka!
Mě nezajímá rod, mě zajímá 👉 on.
A samozřejmě jsem si předem osvěžila na google.
Nejsem paf z nikoho a on pro mě nic neudělal!
Abyste se z rodů nepodělal !
Tečka!
Uživatel_5676142
bella.? Prosím tuto paní?,slečnu?,vdovu?,kurtizánu?,manželku?, zhrzenou milenku? , něco si načťete o rodu Lobkowicz , mám pocit , že Vám chybí trochu
znalostí z historie . Ale jinak ... , než dštít nenávist na vše kol sebe, na tomto servru, takovej hezkej chlap ,jako jsem já ,..... by Vám veškerou frustraci z hlavy vygumoval během pár minut ..... pane Mertlíku , prosím ...pište !
znalostí z historie . Ale jinak ... , než dštít nenávist na vše kol sebe, na tomto servru, takovej hezkej chlap ,jako jsem já ,..... by Vám veškerou frustraci z hlavy vygumoval během pár minut ..... pane Mertlíku , prosím ...pište !
bella.
@Ferdi Nand
Ferdo,
jeden bolševický Ti sedí na Hradě.
Co s tím uděláš, brouku ? 😂
Ferdo,
jeden bolševický Ti sedí na Hradě.
Co s tím uděláš, brouku ? 😂
Ferdi Nand
Každý kdo kope za toho bolševického zmr da a udavače Bureše je proruský kolaborant a měl by viset. Jen primitiv a blb to může volit. Svi ně komunistický.
tempter
@bella. No, blbá jsi dost, ale když myslíš (promiň ), že do ratingu postoupíš tak, že se tu objevíš 1x za půl roku, tak to jsi na omylu. Zatím osciluješ zhruba na 23. místě a odtud je do 1. pětky ještě hodně daleko...
bella.
@tempter
Prej, žebříček tady dělám já .
No když myslíš, Temptře ..... 😂😂😂
Prej, žebříček tady dělám já .
No když myslíš, Temptře ..... 😂😂😂
Uživatel_5850027
@bella. Ale aspoň uznejte, že je tu svoboda. Vy si můžete svobodně nadávat na vládu, a Foltýn vám zase může říct, že jste ***.
Uživatel_5850027
@bella. To je jako byste dnes řekla, že jakákoli vláda je špatná, protože rozvíjí i ostatní regiony, než hlavní město, navíc rozdíly mezi městem a vesnici byly před ním i po něm,
bella.
@Miroslav Rys
Že bilion není lampion vysvětluj Fialovi 👎️, který je možná odborník na jery a válku na Chlumu, ale ne na státní kasu a tak z ní nechá rabovat ( a zejména pro prodělečnou Ukrajinu ).
Biliony si spočítáme až předá vládu.
(Jenže pan učitel propadl velikášství a chtěl by znova Strakovku ).
👎️👎️👎️
Že bilion není lampion vysvětluj Fialovi 👎️, který je možná odborník na jery a válku na Chlumu, ale ne na státní kasu a tak z ní nechá rabovat ( a zejména pro prodělečnou Ukrajinu ).
Biliony si spočítáme až předá vládu.
(Jenže pan učitel propadl velikášství a chtěl by znova Strakovku ).
👎️👎️👎️
bella.
@Miroslav Rys
Ryse, moc bych za to nedala, že zdravotnický systém neznáš 😆
Ryse, moc bych za to nedala, že zdravotnický systém neznáš 😆
bella.
@Jiosef Tyl
Tyle nevyhrožuj cenzorem .
Já se Foltýna nebojím a jeho usměrňování komunikace je tady hlavně k " normalizaci občanů vůči Ukrajině " a tak jsem zvědavá, jak dlouho ten post bude obhajovat až se sem po válce nahrne slučování rodin a péče o jejich válečné jejich veterány .😆
Takže to za prvé a za druhé:
-------------------------------------
Pamatuj, že při loňském ( r. 2023 ) výročí listopadu na Národní třídě pronesl Rakušan řeč v tom duchu, že je u nás demokracie, že není pravda, že je zde cenzůra a že doby kdy se mohlo nadávat na vládu jsou ty tam a klidně tedy může český občan nadávat a nic se mu nestane.
Jak to jeho povídání řeší marast české politiky nikdo nechápe, ale protože si takto ministr představuje " demokracii " co mi asi ten jeho + Pávkův + Fialův voják Foltýn může ?! 😆😆😆
Leda tak že jsem dle jejich kategorizace občanů s v i n ě .
A to je mi fuk !
----------------------------------------------------------------------------------------
Tyle nevyhrožuj cenzorem .
Já se Foltýna nebojím a jeho usměrňování komunikace je tady hlavně k " normalizaci občanů vůči Ukrajině " a tak jsem zvědavá, jak dlouho ten post bude obhajovat až se sem po válce nahrne slučování rodin a péče o jejich válečné jejich veterány .😆
Takže to za prvé a za druhé:
-------------------------------------
Pamatuj, že při loňském ( r. 2023 ) výročí listopadu na Národní třídě pronesl Rakušan řeč v tom duchu, že je u nás demokracie, že není pravda, že je zde cenzůra a že doby kdy se mohlo nadávat na vládu jsou ty tam a klidně tedy může český občan nadávat a nic se mu nestane.
Jak to jeho povídání řeší marast české politiky nikdo nechápe, ale protože si takto ministr představuje " demokracii " co mi asi ten jeho + Pávkův + Fialův voják Foltýn může ?! 😆😆😆
Leda tak že jsem dle jejich kategorizace občanů s v i n ě .
A to je mi fuk !
----------------------------------------------------------------------------------------
Jiosef Tyl
@denisz -* v chápání je důležitá výše IQ, ale stydět se nemusíš. Takových jako ty tady teda asi 30% takže nejsi sám. A já vám tu vládu Babiše, Schillerové a Havlíčka přeji.
bella.
@Jiosef Tyl
no ani jsi nepostřehl, že jsem napsala špatně příjmení Lobkowicze , co ? 😆
No mě by on nestál za to opravovat to tady, ale proptože tady je sešlost co nerozlišuje dost dobře podstatu od balastu, radši jsem to opravila, bylo by to zase pro mnohé zde " velké téma "
no ani jsi nepostřehl, že jsem napsala špatně příjmení Lobkowicze , co ? 😆
No mě by on nestál za to opravovat to tady, ale proptože tady je sešlost co nerozlišuje dost dobře podstatu od balastu, radši jsem to opravila, bylo by to zase pro mnohé zde " velké téma "
Jiosef Tyl
@giorgio287 možná, že Mertlík nedělá to dobro docela úplně dobře, ale zatím ty to zlo děláš skvěle!
Jiosef Tyl
@bella. Ty tady můžeš psát co chceš, víc profláknutej už tady nikdo není. Jo měl by na tebe páníček Sebastián dohlídnout,
bella.
@Uživatel_5850027
Hospodářskou krizi tím nemyslím a že Česko bylo údajně skoro nejbohatší v Evropě vím a vím i o vagonech pomoci Rakousku.
Mysím tím propast mezi městy a vesnicemi, kam očko Masaryka na koni moc nedosáhlo a myslím tím jeho výstavbu Slovenska na úkor rozvoje Čechů a Moraváků a myslím tím i jeho hnusný přístup k legionářům ! 👎👎👎
A myslím tím i zfanatizované Čechy po 1989, co možná poprvé slyšeli o Masarykovi , protože moc se o něm za komunistů nepsalo a přesto mu plácali na Václaváku, jak šílený když Havěl pěl na něj ódu.
Neznám národ , kromě Němců, který je tak náchilný k fanatismu, adoraci , kultu jako jsou Češi.👎👎👎
¨------------------
Hospodářskou krizi tím nemyslím a že Česko bylo údajně skoro nejbohatší v Evropě vím a vím i o vagonech pomoci Rakousku.
Mysím tím propast mezi městy a vesnicemi, kam očko Masaryka na koni moc nedosáhlo a myslím tím jeho výstavbu Slovenska na úkor rozvoje Čechů a Moraváků a myslím tím i jeho hnusný přístup k legionářům ! 👎👎👎
A myslím tím i zfanatizované Čechy po 1989, co možná poprvé slyšeli o Masarykovi , protože moc se o něm za komunistů nepsalo a přesto mu plácali na Václaváku, jak šílený když Havěl pěl na něj ódu.
Neznám národ , kromě Němců, který je tak náchilný k fanatismu, adoraci , kultu jako jsou Češi.👎👎👎
¨------------------
Jiosef Tyl
@Miloslav Podhola ad. Miroslav Rys: když nemám co říct, tak aspoň zkritizuju češtinu. Nikdo by šilerové nevyčítal, že umí špatně anglicky.
Jiosef Tyl
@Miloslav Podhola - mě nevadí že za to, že Klaus a Schillerová jsou kašpaři, může bejt Mertlík i obrtlík, nemám problém.
bella.
@Miloslav Podhola
Způsob , jakým mluví starý Mertlík , nikoli puberťák o dámách se dá srovnat se způsobem Lobkowitze.
Oba pánové jsou burani . 🤣
Mertlík říká, cit : " že Havlíček místo obvyklého psa vyvedl manželku "
To není snad ani hrubost, to je tupost brusiče kovů.
Lobkowitz vyhazuje diagnózy na Schilerovou, kdy sám nemá za sebou jediný semestr psychiatrie a spíš to ukazuje, že se transformuje.Což on nechápe, protože kromě kšeftů je blbej až to bučí a domnívá se , že jeho příjmení stačí na to, aby si lidi na arogantního paňácu netroufli.
------------------------ 👎 -----------
Způsob , jakým mluví starý Mertlík , nikoli puberťák o dámách se dá srovnat se způsobem Lobkowitze.
Oba pánové jsou burani . 🤣
Mertlík říká, cit : " že Havlíček místo obvyklého psa vyvedl manželku "
To není snad ani hrubost, to je tupost brusiče kovů.
Lobkowitz vyhazuje diagnózy na Schilerovou, kdy sám nemá za sebou jediný semestr psychiatrie a spíš to ukazuje, že se transformuje.Což on nechápe, protože kromě kšeftů je blbej až to bučí a domnívá se , že jeho příjmení stačí na to, aby si lidi na arogantního paňácu netroufli.
------------------------ 👎 -----------
Jiosef Tyl
@bella. Ano pokud děláš * , tak angličtinu nepotřebuješ. Pokud ovšem chceš ekonomiku pozdvihnout, tak je nutná.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček - jinak definováno: chceš se stát špatným..... vstup do vlády.
Uživatel_5850027
@bella. On jen doufá, že když bude nadávat na všechny, že se zavděčí všem
bella.
@Richard Šebesta
Klesáte dolů.
Kromě toho pozoruji rozpory ve Vašich postojích.
Klesáte dolů.
Kromě toho pozoruji rozpory ve Vašich postojích.
bella.
@Zdeněk Mravčík
Á koukám, že Mravčík to vzal filozoficky, když zmiňuje esenci Schillerové.
Já bych řekla, že to co jste , Mravčíku , zplodil je šílený blábol a jedině snad byste se měl vrhnout k tyči a vypotit to! ( v esenci 😂)
..................................................................................
Á koukám, že Mravčík to vzal filozoficky, když zmiňuje esenci Schillerové.
Já bych řekla, že to co jste , Mravčíku , zplodil je šílený blábol a jedině snad byste se měl vrhnout k tyči a vypotit to! ( v esenci 😂)
..................................................................................
bella.
@Anton Augustin
To si bude Vystrčil hodně dlouho vyčítat.
Madam Pavlová , vysloužilá vojanda se domnívá že v hábitech za statisíce je nepřehlédnutelná přesně tak, jak oblíbenkyně Vystrčila puta čaputa ze Slovenska 😂
To si bude Vystrčil hodně dlouho vyčítat.
Madam Pavlová , vysloužilá vojanda se domnívá že v hábitech za statisíce je nepřehlédnutelná přesně tak, jak oblíbenkyně Vystrčila puta čaputa ze Slovenska 😂
bella.
@Uživatel_5850027
Sem s tím!
Co pro mně, tebe , ty Čechy Lobkowicz 👎 udělal!
Konkrétně, věcně, prosím a odkazy k tomu!
----------------------------------------------------------------------------
Sem s tím!
Co pro mně, tebe , ty Čechy Lobkowicz 👎 udělal!
Konkrétně, věcně, prosím a odkazy k tomu!
----------------------------------------------------------------------------
bella.
@Pavel Nyklíček
Nyklíčku co je to za blbost, aby zmatkař ( což je tvůj chaot ) nebyl empatický, copak je to za " fundovaný " lidi, kteří určili, že zmatkař je osoba schizoidní .
Nyklíčku, ty tady dezinformuješ kravinama ! 👎👎👎
---------------------------------------------------------------------------------------
👎
Nyklíčku co je to za blbost, aby zmatkař ( což je tvůj chaot ) nebyl empatický, copak je to za " fundovaný " lidi, kteří určili, že zmatkař je osoba schizoidní .
Nyklíčku, ty tady dezinformuješ kravinama ! 👎👎👎
---------------------------------------------------------------------------------------
👎
bella.
@Pavel Nyklíček
Hodně by mě zajímal ten přítel, moje kamarádka , jí nemohla a nemůže přijít na jméno, ale kriticky musím uznat, že moje kamarádka VŠE ekonomka nemá akademické myšlení a není až tak chytrá..Tak nevím zda rivalita!
Hodně by mě zajímal ten přítel, moje kamarádka , jí nemohla a nemůže přijít na jméno, ale kriticky musím uznat, že moje kamarádka VŠE ekonomka nemá akademické myšlení a není až tak chytrá..Tak nevím zda rivalita!
bella.
@Josef Burianek
Masaryka bych sem necpala.Ne každý ješitu, kdy za jeho vlády byla bída a on pomáhal Slovensku a Rakousku může, nehledě na jeho osobní život.
Jó, imáge mu udělal hlavně Havel.
Masaryka bych sem necpala.Ne každý ješitu, kdy za jeho vlády byla bída a on pomáhal Slovensku a Rakousku může, nehledě na jeho osobní život.
Jó, imáge mu udělal hlavně Havel.
bella.
@Richard Šebesta
Kvalita ekonomky se fakt neměří tím, jak zná English !!!
------
Ale ! Dle vašeho algoritmu hodnocení naopak vychází nejlíp ze všech Vámi kritizovaný Babiš.
Vysekne Vám plynule angličtinu, ruštinu, francouzštinu jen to fikne a s tou fráninou pěkně stíral Macrona a jeho líné a EU zadlužující Francouze 😃😃😃
A ještě něco a pro všechny tady:
Kdyby mě naháněli novináři, aby mě zkoušeli z jazyka, poslala bych je do háje taky!
Co si tím dokazují!
A mimochodem : pusťte si jednámí poslanců EU na jednáních !
Sami sobě nerozumí a musí mít sluchadla a překlad!
Kvalita ekonomky se fakt neměří tím, jak zná English !!!
------
Ale ! Dle vašeho algoritmu hodnocení naopak vychází nejlíp ze všech Vámi kritizovaný Babiš.
Vysekne Vám plynule angličtinu, ruštinu, francouzštinu jen to fikne a s tou fráninou pěkně stíral Macrona a jeho líné a EU zadlužující Francouze 😃😃😃
A ještě něco a pro všechny tady:
Kdyby mě naháněli novináři, aby mě zkoušeli z jazyka, poslala bych je do háje taky!
Co si tím dokazují!
A mimochodem : pusťte si jednámí poslanců EU na jednáních !
Sami sobě nerozumí a musí mít sluchadla a překlad!
Uživatel_5850027
@Pavel Nyklíček Myslíte ty, ze kterých ho vyhodili pro neplacení poplatků?
Pavel Nyklíček
@King I
Určitě bude zašlete. Kolem ní stále poletuje černokněžnik a veleúspěšný poslanec a velkouzenkář....teď jsem zapoměl jméno....
Určitě bude zašlete. Kolem ní stále poletuje černokněžnik a veleúspěšný poslanec a velkouzenkář....teď jsem zapoměl jméno....
Pavel Nyklíček
@King I
Nedávno pár lidí fundovanych označilo Babiše za chaota.
Chaot je také úžasná struktura osobností s enormním strachem o sebe a jakoukoli empatii k okolí vylučuje.
Nedávno pár lidí fundovanych označilo Babiše za chaota.
Chaot je také úžasná struktura osobností s enormním strachem o sebe a jakoukoli empatii k okolí vylučuje.
Richard Šebesta
@Miloslav Podhola Až jí budou trapně nahánět žurnalisté nebo až na dotaz anglicky mluvicího novináře odpoví jednou větou, bude taky trapná i Pekarka. Ty vidíš jedním směrem já jsem objektivní. Zameť si moulo před vlastním prahem.
Miloslav Podhola
@Richard Šebesta Měl by se se zajímat o angličtinu Černochové, která je ministryni á jedná s cizinci v zahraničí.
Ty ale vidíš jen jednim směrem!
Ty ale vidíš jen jednim směrem!
Richard Šebesta
@Richard Šebesta čili nula od nuly pojde. Jde o to kdy ti to dojde ?
Richard Šebesta
@PEtr Tobes Souhlasím. Alena Dlužena je někdy trapná až nejapná nejen kvůli pávovi ale třeba jak trapně utíkala před novináři,když chtěli otestovat její " dobrou " angličtinu. Tedy nic hodnotného nelze hledat v sektě estebáka Bureše ovšem současná vládní grupa je na tom stejně neochvějně. Taky tam nelze hledat nic hodnotného a těch prů*** má možná i více.
Richard Šebesta
@Miroslav Rys Moc bych za to nedal že TI SMRDÍ NOHY a nemáš k ničemu vlohy !
jerryx
@giorgio287 On s tím má asi zkušenosti, poté, co ho vyhodili ze školy , když sprostě nadával žákům, asi musel nějaké vyšetření absolvovat. No, doufám, že už znovu učit nebude 😄
pravdivá / nehodnotí podle fotek / . Autor pouze jen hledá u této dámy noblesu, takt ve společenském vystupování , pokoru a především slušnost, na kterou je zvyklý ze svého okruhu přátel a především žen. Jinak děkuji panu Mertlíkovi opět za skvělý večer ....