Zprávy

Zpět na článek

Vrahové! Španělského krále na návštěvě zaplavených oblastí zasypal dav blátem a urážkami

4 komentáře

bella.
Španělé až tak krále nemilují, zejména ne Katalánci.
To, že vláda zaspala a nedbala varování tak zavražidla lidi a král co to teď objíždí a hasí je šaškárna !

-----------
Já fandím Katalánsku , Barceloně , protože táhne ekonomicky vpřed celé Španělsko a tamním obyvatelům se vůbec nelíbí, že vydělávají na chudší regiony království, které prostě aktivitu nevykazují , anebo mají větší procento nepracujících migrantů .A král nic a jen se " prezentuje .
Vyprávěly mi davy protestujících Španělů před španělským velvyslanectvím v 2017 o zrůdnosti hospodaření krále, kdy ho jednoznačně označili za vyžírku i s celou jeho famílií , kdy tato akorát tak brázdí Španělsko o slavnostech a na to, jak to tam vypadá kašle.
Vyprávěli mi, jak je štve, že na jedné ulici má obchod Katalánec a Arab a jaký rozdíl to je. Katalánec dotace nedostává a dře, aby se uživil a Arab se stejným obchodem má vystaráno a brzy zavřeno, protože má dotace, které jako migrant pobírá, a k tomu má svou živnost. ( Podoba čistě náhodná v stejném bordelu pomoci , kdy u nás taky obrovský počet Ukrajinců v Česku co už konečně pracují měli a možná mají dotace dál jakoby nevydělávali. Pokud vím problesklo v novinách, že Ukrajinka brala dávky na všechno možné a i pracovala, někdo na to upozornil a policie ohodnotila jako trestní čin.Soud ji však osvobodil, protože chudinka nevěděla, že nemůže mít obojí 😇.Samozřejmě víme, že Ukrajici tak, jak naši nepřizpůsobiví mají vynikající znalosti v tom, co lze získat a ihned nárokují. Zarážející je bordel, kdy Správa soc. věcí posílá dávky a neví, že dotyčný má výdělek a nemá na ně právo.
Katalánci mi vyprávěli jak je nebaví táhnout hospodářsky zbytek Španělska a královskou rodinku a taky jich 90 % v referenedu žádalo samostatnost na Madridu.
Násilím ( opravdu děsivé fotky a videa ) bylo povstání v 2017 potlačeno vládou krále Filipa a celá Evropa o násilí věděla a kupodivu na to Brusel nereagoval.
jir-ka
@bella. Jak už psal Vladimír Veselý , Král nemůže ovlivnit počasí a to co vám někdo nabulíkoval , to je vaše věc že tomu věříte .
Ti Ukrajnci vám hodně leží v žaludku . A opět možná , možná . Sociální správa ví , kdo pracuje a kdo ne . Kdo bere podporu musí doložit potřebné záležitosti , jinak dávky nedostane . Tak nekalte vodu .
Co se děje ve Španělsku je jejich věc .
bella.
@jir-ka
Jak jsem už psala JÁ byli varováni meteorology, tedy i král a vláda!
Předpoklad , že se strhne něco byl a p=řipravenost nulová.
Co se týče Ukrajinců, tal leží v žaludku všem v EU, jejichž IQ je vyšší, než našeho Pávka a co se týče pobírání dávek v době, kdy pracuje, pak si vygooglujte případ, o kterém jsem psala !
Patrně tají a nedokládají cíleně.
Nechápu Vaše cit. " A opět možná , možná "
Nic takového v mém komentu nepadlo.

Co Vám nabulíkoval Vladimír Veselý je mi jedno.Odborník předpokládat umí.
--------------------------------------------------------------
Vladimír Veselý
Při všem soucitu s postiženými, který je možné vyjàdřit je toto vůbec možné?
To král snad řídil počasí? Občané varováni byli ale rozsah možně pohromy nelze předem nikdy spočítat ani odhadnout? Ptal jsem se vodohospodářů na Orlíku,.kdy že přijde ta tisíciletá vodam že na ní připravují nový přeliv. Logicky mi odpověděli naprosto přesně, za tisíc letm nebo i zítra. Tak to je.