Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVrahové! Španělského krále na návštěvě zaplavených oblastí zasypal dav blátem a urážkami
5 komentářů
bella.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@bella. Jak už psal Vladimír Veselý , Král nemůže ovlivnit počasí a to co vám někdo nabulíkoval , to je vaše věc že tomu věříte .
Ti Ukrajnci vám hodně leží v žaludku . A opět možná , možná . Sociální správa ví , kdo pracuje a kdo ne . Kdo bere podporu musí doložit potřebné záležitosti , jinak dávky nedostane . Tak nekalte vodu .
Co se děje ve Španělsku je jejich věc .
Ti Ukrajnci vám hodně leží v žaludku . A opět možná , možná . Sociální správa ví , kdo pracuje a kdo ne . Kdo bere podporu musí doložit potřebné záležitosti , jinak dávky nedostane . Tak nekalte vodu .
Co se děje ve Španělsku je jejich věc .
@jir-ka
Jak jsem už psala JÁ byli varováni meteorology, tedy i král a vláda!
Předpoklad , že se strhne něco byl a p=řipravenost nulová.
Co se týče Ukrajinců, tal leží v žaludku všem v EU, jejichž IQ je vyšší, než našeho Pávka a co se týče pobírání dávek v době, kdy pracuje, pak si vygooglujte případ, o kterém jsem psala !
Patrně tají a nedokládají cíleně.
Nechápu Vaše cit. " A opět možná , možná "
Nic takového v mém komentu nepadlo.
Co Vám nabulíkoval Vladimír Veselý je mi jedno.Odborník předpokládat umí.
--------------------------------------------------------------
Jak jsem už psala JÁ byli varováni meteorology, tedy i král a vláda!
Předpoklad , že se strhne něco byl a p=řipravenost nulová.
Co se týče Ukrajinců, tal leží v žaludku všem v EU, jejichž IQ je vyšší, než našeho Pávka a co se týče pobírání dávek v době, kdy pracuje, pak si vygooglujte případ, o kterém jsem psala !
Patrně tají a nedokládají cíleně.
Nechápu Vaše cit. " A opět možná , možná "
Nic takového v mém komentu nepadlo.
Co Vám nabulíkoval Vladimír Veselý je mi jedno.Odborník předpokládat umí.
--------------------------------------------------------------
Vladimír Veselý
Při všem soucitu s postiženými, který je možné vyjàdřit je toto vůbec možné?
To král snad řídil počasí? Občané varováni byli ale rozsah možně pohromy nelze předem nikdy spočítat ani odhadnout? Ptal jsem se vodohospodářů na Orlíku,.kdy že přijde ta tisíciletá vodam že na ní připravují nový přeliv. Logicky mi odpověděli naprosto přesně, za tisíc letm nebo i zítra. Tak to je.
To král snad řídil počasí? Občané varováni byli ale rozsah možně pohromy nelze předem nikdy spočítat ani odhadnout? Ptal jsem se vodohospodářů na Orlíku,.kdy že přijde ta tisíciletá vodam že na ní připravují nový přeliv. Logicky mi odpověděli naprosto přesně, za tisíc letm nebo i zítra. Tak to je.
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
----
Nezávazné referendum o sebeurčení Katalánska se konalo dne 9. listopadu 2014. Proběhlo navzdory rozhodnutí španělského Ústavního soudu zablokovat všelidové hlasování.
-----
Španělský nejvyšší soud dnes vynesl vysoké tresty vězení pro katalánské politiky za neústavní referendum o nezávislosti Katalánska z roku 2017. Ke 13 letům vězení odsoudil bývalého vicepremiéra regionální vlády Oriola Junquerase, jemuž ale hrozilo až 25 let. Informují o tom dnes místní média. Jde o bezprecedentní verdikt v novodobé španělské historii a po celém Katalánsku se kvůli němu chystají protesty. V Barceloně se už shromáždilo několik stovek demonstrujících.
Další exministři katalánské vlády dostali tresty vězení v trvání od 10 do 12 let.
------------------------------
Smazání příspěvku je dané zákonem, nikoli náhubkovým , nýbrž "zákonem " normalizačním ?Tj. sjednotného smýšlení českých občanů do 100% nepříčetnosti myšlení Bruselu , aby je náhodou nenapadl Krym a tamní referendum a trest ? . Hm hm, tak to už tady bylo !
Vzor normalizace sedí na Hradě a další s názorem, až když mu ho Brusel poví zase ve Strakovce.
--------------------------------------------------