Divoký kačer

Zpět na článek

Česká pošta nezvládá. Čeští vlastenci se zapojili do korespondenčních voleb v USA a volí Trumpa

42 komentářů

Jan Sykora
Ja jsem tedy volil Harris
TCerny
To je skutecne katastrofa, ze skoro vsichni emigranti z Ceska v USA voli Trumpa!
Muj Bratranec , ktery zije v USA od r. 66 si mi mnohokrat stezoval, ze i jeho synove , narozeni uz v USA voli Trumpa , ktereho on povazuje ( stejne jako ja ) za absolutni odpad !
bella.
@TCerny
Asi Váš bratranec nežije v místech, kde se nechává auto otevřené celou noc .
TCerny
@bella. na jednom diskusnim foru,kde tech ceskych emigrantu do USA bylo plno, vsichni bez vjjimky se nad tou kreaturou Trumpem rozplyvali .Ja sobne nepoznal jedineho ceskeho !!! emigranta do USA , ktery by Trumpa nevolil!!coz jiste postrada statistickou signifikanci , ale chtel bych alespon jednoho takoveho poznat,
Jan Sykora
@TCerny
Zdaleka ne vsichni. Volil jsem ho v minulosti jako Republikan. On uz ale pro me Republikana nepredstavuje.
Mj. muj syn, studujici prestizni universitu chtel take volit Trumpa, pak odcouval a vubec nevim zda dnes voli
TCerny
@Jan Sykora to mne tesi, neb jste prvni emigrant do USA co ctu , ze Trumpa rad nema .Kdy jste emigraoval a jde v USA zijete.Ja emigroval pred 50 lety do Nemecka kde ziji doposud.Mne je 81 a kolim Vam?
veselé makovice
.. jsem si říkala, co na té poště rozdávají zadarmo, že je tam taková fronta
bella.
Nalítla jsem na titulek a zjistila, že je to ta kráávovina kačer, a tak jdu pryč.
Hlavně že za nás budou volit korespondečně multikulti happy študáci rozesetí po Evropě a USA a hlavně, že občanem bude i ten, kdo už je generace mimo. ( nebo to ještě neuzákonili, že až skoro do 4. generace předků je českým občanem a může volit?).
Náš Milion chvilek dá ze světa korespondenčně hlas vítačům Ukrajiny a od 1968 usazení Češi v US coby podnikatelé dají setrvačně hlas živnostníkům, tedy ODS.

A už za 2,5 ( po 5 letech ) tady bude tolik Ukrajinců s českým občanstvím , že nemusí Češi volit vůbec , obstarají to za ně! A do 10 let dospějí statisíce Ukrajinských potomků, co se tady flákají , nemají buňky na vzdělávání se a koho asi budou volit ?
Jak říkám, Fiala patří před soud!!!!
Vůbec nemáme dobré vyhlídky .
Přesně tak to dopadne, jak v Kalifornii atd.
Kdo má čas a náladu, ať si to zjistí.
kosmos kosmos
@bella. Odkdy slepice lítají ??? 🤣👍
bella.
@kosmos kosmos

K věci nemáš nic ?
---
V tom případě jsi kapoun a už se nenamáhej, nic kvalitního se z tebe člověk stejně nedozví, starče!
TCerny
@bella. Ole guapa!
Cituji jen zpameti z Alenky v risi divu :
The walrus and the carpenter( parafraze na letajici slepice ):
"The time has come, the walrus said,
to talk of many things:
of shoes and ships and sealing wax,
of cabagges and kings.
And why the sea is boiling hot
and wheather pigs have wings ".

U Lewis Carrol to byla "prasata" , co mela mit kridla a ne slepice!
reproman
@bella. Když napíšeš "jdu pryč", a stejně pak ještě nažvaníš dva odstavce - to je nějaká porucha soustředění?
bella.
@reproman
to, že upřesníš, proč jdeš pryč je přesně pro takové, jako jsi TY!
reproman
@bella. Mě to ale nezajímá.
Jan Sykora
@bella. Pani, obcanstvi do treti generace fungovalo mozna uz za komouse, nic noveho. A ja ziji v US skoro 40 let a pristi rok se vasich voleb rad zucastnim, a mate pravdu, ani k volbam chodit nemusite, Fialu zvolime za vas
bella.
@Jan Sykora
Jene Sýkoro,
přesně takových , jako Vy se tady obáváme.
Jsou 40 někde jinde a najednou se cítí být Čechy a pecku jste tomu dal, vážený , výrokem :
cit. "... vašich voleb se rád účastním .... "
-----
Nenárokuji si, abyste pochopil paradox sděleného, nárokuji si abyste se tedy do našich voleb necpal. 🖐️

A ještě něco :
Jsou Češi, kteří prostě na migraci nejsou, milují svpu zemi tak, že v ní chtějí žít.Prožili tady vše co život přináší, ale prožili život v nejrásnější zemi na světě a mezi svými .

Na vaši emigraci já kašlu.
V US jsem každou chvíli a vidím co vidím.A vidím ten letitý sešup a děs situace s migranty.
.
A protože VY - tu naši politiku vidíte s brejlemi let minulých žasnu, že se tam nebouříte proti Pávkovi na Hradě a vítači migrantů Fialovi.
Se mi zdá, pletete se do něčeho, čemu moc nerozumíte a s vypoulenýma očima strašíte Putinem.
.
Fialu nikdo z rozumných Čechů volit znova nedokáíže.
--------------
Nereagujte, nemá to cenu a vysvětlovat něco IQ betonu mě nebaví!
-----------------------------------------------------------------------------
supersonic
@bella. Zákon, že až skoro do 4. generace opravdu neexistuje. Výraz "skoro" se nevyskytuje v žádném zákoně, možná ve skorosvětě. Ciao, Bella
kosmos kosmos
Flastenci end dezoláti by rádi volili korespondenčně ale mají jeden problém -nemají občanky 🤣👍
V.Holeček
@kosmos kosmos To je samozřejmě pouze a jen hnusná pomluva, protože občanky samozřejmě mají! Akorát, že jsou ještě československé a ručně malované.
Jan Sykora
@kosmos kosmos ty nema ani nikdo v US
Zdeněk Krška
Super!
denisz
Sranda a ironie za každou cenu od seriózního media ? Té máme od lepších profesionálních komiku dostatečně, viz. Jablonský.
Mibus
@denisz Srandy a ironie není nikdy dost. I v seriózních komunistických novinách byly v sobotní příloze kreslené vtipy.
tempter
@Mibus Seriózní komunistické noviny..., netušil jsem, že už tak vtipného kačera lze ještě takto vygradovat 😂👍
bella.
@Mibus
Hm a co je na tomhle legračního ?
malylibor
@bella.
To nepochopíš, nácku.
Jan Sykora
@bella. Vsechno, nekdo holt nepochopi
kosmos kosmos
@denisz tak čti Sputnik...pro dezoláty serióznost no.1🤣👍
bella.
@kosmos kosmos
dle odkazu na Sputnik soudím, že @kosmos kosmos je starší osoba.
No tě pic, místo moudrosti jen tupost co za každým pařezem vidí bolševika ...
Jaromír Škubal
Perfektní. Dominiku, moc děkuju. Kamarád, emeritní novinář, srandista.
Uživatel_5700640
Ona ještě existuje česká pošta?
bella.
@Uživatel_5700640
Myslím jen trosky,Rakušan ji " recykloval "
Karel Jirsa
Trefné 😀
King I
Znám i takový magory co píšou Ježíškovi, že chtějí autodráhu.
hippotame
@King I Pokud to jsou deti, vse ok.
Mibus
@hippotame Už se opět k dětství vracím. Je mi 60. Autodráha z dětství dojezdila, tedy chci novou
tempter
@hippotame No, šebík mi už jako dítě nepřipadá...
TCerny
@hippotame nechybi vam ve znace jedno "po"( nemecky ***ka): hippopotamus ( hroch), nebo to byl umysl?
Mibus
@King I Já mu píšu od dětství. Posledních 45 roků na mě systematicky zapomíná
King I
@Mibus Já už mám čtyři vláčky a letadlo na vysílačku
tempter
@King I A já cca 45 let staré ferrari s kabelovým ovládáním! Koupeno v ČR pod pultem, původní lak, super stav. 2 monočlánky a palba v obýváku může začít...
reproman
@Mibus Nezapomíná. Séére na Vás.