Divoký kačer
Zpět na článek
Česká pošta nezvládá. Čeští vlastenci se zapojili do korespondenčních voleb v USA a volí Trumpa
42 komentářů
Jaromír Škubal
11
Perfektní. Dominiku, moc děkuju. Kamarád, emeritní novinář, srandista.
Přejít do diskuze
Mibus
@denisz Srandy a ironie není nikdy dost. I v seriózních komunistických novinách byly v sobotní příloze kreslené vtipy.
kosmos kosmos
Flastenci end dezoláti by rádi volili korespondenčně ale mají jeden problém -nemají občanky 🤣👍
Mibus
@hippotame Už se opět k dětství vracím. Je mi 60. Autodráha z dětství dojezdila, tedy chci novou
Mibus
@King I Já mu píšu od dětství. Posledních 45 roků na mě systematicky zapomíná
V.Holeček
@kosmos kosmos To je samozřejmě pouze a jen hnusná pomluva, protože občanky samozřejmě mají! Akorát, že jsou ještě československé a ručně malované.
tempter
@Mibus Seriózní komunistické noviny..., netušil jsem, že už tak vtipného kačera lze ještě takto vygradovat 😂👍
Jan Sykora
@bella. Pani, obcanstvi do treti generace fungovalo mozna uz za komouse, nic noveho. A ja ziji v US skoro 40 let a pristi rok se vasich voleb rad zucastnim, a mate pravdu, ani k volbam chodit nemusite, Fialu zvolime za vas
reproman
@bella. Když napíšeš "jdu pryč", a stejně pak ještě nažvaníš dva odstavce - to je nějaká porucha soustředění?
tempter
@King I A já cca 45 let staré ferrari s kabelovým ovládáním! Koupeno v ČR pod pultem, původní lak, super stav. 2 monočlánky a palba v obýváku může začít...
supersonic
@bella. Zákon, že až skoro do 4. generace opravdu neexistuje. Výraz "skoro" se nevyskytuje v žádném zákoně, možná ve skorosvětě. Ciao, Bella
bella.
@Jan Sykora
Jene Sýkoro,
přesně takových , jako Vy se tady obáváme.
Jsou 40 někde jinde a najednou se cítí být Čechy a pecku jste tomu dal, vážený , výrokem :
cit. "... vašich voleb se rád účastním .... "
-----
Nenárokuji si, abyste pochopil paradox sděleného, nárokuji si abyste se tedy do našich voleb necpal. 🖐️
A ještě něco :
Jsou Češi, kteří prostě na migraci nejsou, milují svpu zemi tak, že v ní chtějí žít.Prožili tady vše co život přináší, ale prožili život v nejrásnější zemi na světě a mezi svými .
Na vaši emigraci já kašlu.
V US jsem každou chvíli a vidím co vidím.A vidím ten letitý sešup a děs situace s migranty.
.
A protože VY - tu naši politiku vidíte s brejlemi let minulých žasnu, že se tam nebouříte proti Pávkovi na Hradě a vítači migrantů Fialovi.
Se mi zdá, pletete se do něčeho, čemu moc nerozumíte a s vypoulenýma očima strašíte Putinem.
.
Fialu nikdo z rozumných Čechů volit znova nedokáíže.
--------------
Nereagujte, nemá to cenu a vysvětlovat něco IQ betonu mě nebaví!
-----------------------------------------------------------------------------
Jene Sýkoro,
přesně takových , jako Vy se tady obáváme.
Jsou 40 někde jinde a najednou se cítí být Čechy a pecku jste tomu dal, vážený , výrokem :
cit. "... vašich voleb se rád účastním .... "
-----
Nenárokuji si, abyste pochopil paradox sděleného, nárokuji si abyste se tedy do našich voleb necpal. 🖐️
A ještě něco :
Jsou Češi, kteří prostě na migraci nejsou, milují svpu zemi tak, že v ní chtějí žít.Prožili tady vše co život přináší, ale prožili život v nejrásnější zemi na světě a mezi svými .
Na vaši emigraci já kašlu.
V US jsem každou chvíli a vidím co vidím.A vidím ten letitý sešup a děs situace s migranty.
.
A protože VY - tu naši politiku vidíte s brejlemi let minulých žasnu, že se tam nebouříte proti Pávkovi na Hradě a vítači migrantů Fialovi.
Se mi zdá, pletete se do něčeho, čemu moc nerozumíte a s vypoulenýma očima strašíte Putinem.
.
Fialu nikdo z rozumných Čechů volit znova nedokáíže.
--------------
Nereagujte, nemá to cenu a vysvětlovat něco IQ betonu mě nebaví!
-----------------------------------------------------------------------------
TCerny
@Jan Sykora to mne tesi, neb jste prvni emigrant do USA co ctu , ze Trumpa rad nema .Kdy jste emigraoval a jde v USA zijete.Ja emigroval pred 50 lety do Nemecka kde ziji doposud.Mne je 81 a kolim Vam?
Jan Sykora
@TCerny
Zdaleka ne vsichni. Volil jsem ho v minulosti jako Republikan. On uz ale pro me Republikana nepredstavuje.
Mj. muj syn, studujici prestizni universitu chtel take volit Trumpa, pak odcouval a vubec nevim zda dnes voli
Zdaleka ne vsichni. Volil jsem ho v minulosti jako Republikan. On uz ale pro me Republikana nepredstavuje.
Mj. muj syn, studujici prestizni universitu chtel take volit Trumpa, pak odcouval a vubec nevim zda dnes voli
TCerny
@bella. na jednom diskusnim foru,kde tech ceskych emigrantu do USA bylo plno, vsichni bez vjjimky se nad tou kreaturou Trumpem rozplyvali .Ja sobne nepoznal jedineho ceskeho !!! emigranta do USA , ktery by Trumpa nevolil!!coz jiste postrada statistickou signifikanci , ale chtel bych alespon jednoho takoveho poznat,
bella.
@TCerny
Asi Váš bratranec nežije v místech, kde se nechává auto otevřené celou noc .
Asi Váš bratranec nežije v místech, kde se nechává auto otevřené celou noc .
TCerny
@hippotame nechybi vam ve znace jedno "po"( nemecky ***ka): hippopotamus ( hroch), nebo to byl umysl?
TCerny
To je skutecne katastrofa, ze skoro vsichni emigranti z Ceska v USA voli Trumpa!
Muj Bratranec , ktery zije v USA od r. 66 si mi mnohokrat stezoval, ze i jeho synove , narozeni uz v USA voli Trumpa , ktereho on povazuje ( stejne jako ja ) za absolutni odpad !
Muj Bratranec , ktery zije v USA od r. 66 si mi mnohokrat stezoval, ze i jeho synove , narozeni uz v USA voli Trumpa , ktereho on povazuje ( stejne jako ja ) za absolutni odpad !
TCerny
@bella. Ole guapa!
Cituji jen zpameti z Alenky v risi divu :
The walrus and the carpenter( parafraze na letajici slepice ):
"The time has come, the walrus said,
to talk of many things:
of shoes and ships and sealing wax,
of cabagges and kings.
And why the sea is boiling hot
and wheather pigs have wings ".
U Lewis Carrol to byla "prasata" , co mela mit kridla a ne slepice!
Cituji jen zpameti z Alenky v risi divu :
The walrus and the carpenter( parafraze na letajici slepice ):
"The time has come, the walrus said,
to talk of many things:
of shoes and ships and sealing wax,
of cabagges and kings.
And why the sea is boiling hot
and wheather pigs have wings ".
U Lewis Carrol to byla "prasata" , co mela mit kridla a ne slepice!
bella.
@kosmos kosmos
K věci nemáš nic ?
---
V tom případě jsi kapoun a už se nenamáhej, nic kvalitního se z tebe člověk stejně nedozví, starče!
K věci nemáš nic ?
---
V tom případě jsi kapoun a už se nenamáhej, nic kvalitního se z tebe člověk stejně nedozví, starče!
bella.
@reproman
to, že upřesníš, proč jdeš pryč je přesně pro takové, jako jsi TY!
to, že upřesníš, proč jdeš pryč je přesně pro takové, jako jsi TY!
veselé makovice
.. jsem si říkala, co na té poště rozdávají zadarmo, že je tam taková fronta
bella.
@kosmos kosmos
dle odkazu na Sputnik soudím, že @kosmos kosmos je starší osoba.
No tě pic, místo moudrosti jen tupost co za každým pařezem vidí bolševika ...
dle odkazu na Sputnik soudím, že @kosmos kosmos je starší osoba.
No tě pic, místo moudrosti jen tupost co za každým pařezem vidí bolševika ...
bella.
Nalítla jsem na titulek a zjistila, že je to ta kráávovina kačer, a tak jdu pryč.
Hlavně že za nás budou volit korespondečně multikulti happy študáci rozesetí po Evropě a USA a hlavně, že občanem bude i ten, kdo už je generace mimo. ( nebo to ještě neuzákonili, že až skoro do 4. generace předků je českým občanem a může volit?).
Náš Milion chvilek dá ze světa korespondenčně hlas vítačům Ukrajiny a od 1968 usazení Češi v US coby podnikatelé dají setrvačně hlas živnostníkům, tedy ODS.
A už za 2,5 ( po 5 letech ) tady bude tolik Ukrajinců s českým občanstvím , že nemusí Češi volit vůbec , obstarají to za ně! A do 10 let dospějí statisíce Ukrajinských potomků, co se tady flákají , nemají buňky na vzdělávání se a koho asi budou volit ?
Jak říkám, Fiala patří před soud!!!!
Vůbec nemáme dobré vyhlídky .
Přesně tak to dopadne, jak v Kalifornii atd.
Kdo má čas a náladu, ať si to zjistí.
Hlavně že za nás budou volit korespondečně multikulti happy študáci rozesetí po Evropě a USA a hlavně, že občanem bude i ten, kdo už je generace mimo. ( nebo to ještě neuzákonili, že až skoro do 4. generace předků je českým občanem a může volit?).
Náš Milion chvilek dá ze světa korespondenčně hlas vítačům Ukrajiny a od 1968 usazení Češi v US coby podnikatelé dají setrvačně hlas živnostníkům, tedy ODS.
A už za 2,5 ( po 5 letech ) tady bude tolik Ukrajinců s českým občanstvím , že nemusí Češi volit vůbec , obstarají to za ně! A do 10 let dospějí statisíce Ukrajinských potomků, co se tady flákají , nemají buňky na vzdělávání se a koho asi budou volit ?
Jak říkám, Fiala patří před soud!!!!
Vůbec nemáme dobré vyhlídky .
Přesně tak to dopadne, jak v Kalifornii atd.
Kdo má čas a náladu, ať si to zjistí.
denisz
Sranda a ironie za každou cenu od seriózního media ? Té máme od lepších profesionálních komiku dostatečně, viz. Jablonský.