Reportáže
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJak vypadá Trumpův mítink? Zbytečné fronty, utahané projevy, hrozná muzika a mediální fikce
8 komentářů
eva27
0
Zajimave, jak tu proflakli rudohnedi bojuji za Trumpa.
giorgio287
Zato u Chechtaly Harris fronty nejsou, projevy jsou úžasné, hrají se pouze songy, co dostaly Grammy, a vše je křišťálově čisté jak Grossovy nakradené prachy 🤣
Pavel Maleček
Reflex už je dnes jen dalším titulem co hlav čtenářstva cpe demokracii destruující neomarx-progresivismus. Takže Harris huj, Trump fuj. Rozdíl mezi dnešním Reflexem a Kojzarovským Rudým právem těžko hledat.
Richard Šebesta
Už jsem psal jednou pro nás bude jednoznačně lepší vítězství Trumpa ačkoli si náš Hauptstrom i bruselští a natovští hujeři přeji většinově výhru Kamaly.Kamala je falešná a navíc podle mne moc machruje,řečeno lidově. Ona řekla,že se zasadí o ukončení války na blízkém východě ale ani zmínka o Ukrajině,čili tuhle válku v Evropě hodlá dál podporovat i když to je mlácení prázdné slámy( ta válka nemá vojenské řešení). Mimochodem kdyby dosáhla ukončení války na blízkém východě bylo by to na Nobelovu cenu za mír. Vyjednat mír s těmi Araby a Peršany je v podstatě nemožné. S muslimskými Araby se domluvit nejde a Iránci byť nejsou Arabové ale muslimové to vidím stejně. Myslím,že si holka moc fandí a přeceňuje své možnosti . Když k tomu připočteme její politickou nezkušenost tak není co řešit.
lug70
Mám takový pocit, že i zde sahají pazoury americké "demokratické" Deep state. Pro redakci rozkaz zněl jasně, muž s koženou brašnou nesmí projít.
Andrew Shob
Vite mozna by bylo lepsi poslat na takovy miting osobou, ktere je alespon trosku objektivni a ne ulhanou, komunistickou svazacku.