Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeViliam Buchert: Ruská ruleta strýčka Kima. Na jakých základech může vzniknout nová osa zla?
4 komentáře
Frantisek Najman
0
Nějaká nová osa zla může vzniknout, ale úplně stačí ta současná EU a USA.
lug70
Hmmm, osa zla. Víte, že ve většině zemí světa je za osu zla považován západ? A už hezky dlouho. Jestli Trump tu osu rozpustí, z evropské části osy zla se stane neškodný obr na hliněných nohou, kterého i křováci v Africe s klidem pošlou do zádele.
@lug70
Nějak mi ta tvá myšlenka nesedí.
Všichni chtějí na západ. Všichni uprchlíci, emigranti, ekonomičtí imigranti, perzekuovaní atd....
Nedělají chybu jít do říše zla?
Před pár týdny se otevřely hranice na příkaz Putina, že východ je jim otevřený a mohou všichni ze západního zlého světa vyrazit do Moskvy.
Z celého zlého západu se přihlásilo 400 lidi a jestli neumřeli, tak tam žijí dodnes....
Každopádně předpokládám, že již užíváš darů MOCKBY.
Nějak mi ta tvá myšlenka nesedí.
Všichni chtějí na západ. Všichni uprchlíci, emigranti, ekonomičtí imigranti, perzekuovaní atd....
Nedělají chybu jít do říše zla?
Před pár týdny se otevřely hranice na příkaz Putina, že východ je jim otevřený a mohou všichni ze západního zlého světa vyrazit do Moskvy.
Z celého zlého západu se přihlásilo 400 lidi a jestli neumřeli, tak tam žijí dodnes....
Každopádně předpokládám, že již užíváš darů MOCKBY.
@Pavel Nyklíček Když na západě pitomé neziskovky lákají tmavé migranty na pečené holuby a liberální vlády jim sypou dávky v částkách, o kterých se místním důchodcům ani nezdá, taky bych šel. Akorát, že já nemám černou hubu, tak bych dostal hov... Stejně se jedná o realizaci agendy OSN 2030 tzv. udržitelného rozvoje, která má za úkol vymýtit chudobu ve světě na úkor bílé populace. To už je ale jiný příběh. A taky to všechno nic nemění na faktu, že západ je brán většinou zemí světa za osu zla.