Divoký kačer
Zpět na článek
Slovenská ministryně kultury chce ve výuce angličtiny zrušit anglická slovíčka a nahradit je slovenskými
33 komentářů
Uživatel_5734171
15
dnes luxusní kačer... Ta paní je skutečně reklama na vtipy o blondýnách, ta když promluví, tak to zaduní...
Přejít do diskuze
kubat11
To je jenom začátek, v další fázi to bude schválení zákona o tom, že slovenština je světový jazyk a bude se po celém světě povině vyučovat.
Patrik Novak
Jenom pro to, že si drtivou většinu předešlých Kačerů nepamatuji, považuji tohoto za absolutně nejlepšího
Uživatel_5734171
@kubat11
už jen chybí zjištění, že VŠECHNY světové jazyky vznikly ze slovenštiny. A následovat bude požadavek, aby za to státy platily Slovensku tantiémy. Třeba Češi, kteří si mysleli, že se na to nepřijde, když přehodí nějaké to písmeno. Takže ze slovenského slova "hmla" udělají českou "mlhu"...
už jen chybí zjištění, že VŠECHNY světové jazyky vznikly ze slovenštiny. A následovat bude požadavek, aby za to státy platily Slovensku tantiémy. Třeba Češi, kteří si mysleli, že se na to nepřijde, když přehodí nějaké to písmeno. Takže ze slovenského slova "hmla" udělají českou "mlhu"...
Anton Augustin
Pro pány dole
Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.
Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.
kosmos kosmos
@Jozef Kolek debilni voliči russáckeho mafianka Fíka to prodělali na celé čáře 👎 buď rád čobole že žiješ V Česku a dyndáš naše dáfky, 🤣👍
King I
@Uživatel_5734171 Už jsem viděl jeden vtip, kdy blondýna udělala blbce z policajta . Blondýna je víc než policajt v potravním řetězci.
Yaseeq
@Patrik Novak Pamatuji si ještě na jednoho Kačera, ve kterém ukrajinské děti vykoukaly v pražské ZOO ta nejhezčí zvířátka a na našichlidíděti zbylo je pár ošklivých a vypelichaných…
Milos_S
@Jozef Kolek„ nech žije fico?“
Only an absolutely stupid Slovak could write this.
Only an absolutely stupid Slovak could write this.
Jozef Kolek
@kosmos kosmos ja chlape!! ty vies o mne veľký prd!!
ps
nech žije fico!!
ps
nech žije fico!!
bella.
@reproman
Tu já nepotřebuju soudit dle English, stačí že rozumí ekonomii, to taková krásná, mladá s předkusem Nerudová ze zemědělky taky moc neumí a ekonomie je jí španělskou vesnicí, byť má na ni školu (jasně, že příspěvkovou, tituly za docházku🤣).
Dáma od prezidenta by měla umět, ale neumí a Fiala když promluví, kácím se smíchy k zemi! 🤣
Tu já nepotřebuju soudit dle English, stačí že rozumí ekonomii, to taková krásná, mladá s předkusem Nerudová ze zemědělky taky moc neumí a ekonomie je jí španělskou vesnicí, byť má na ni školu (jasně, že příspěvkovou, tituly za docházku🤣).
Dáma od prezidenta by měla umět, ale neumí a Fiala když promluví, kácím se smíchy k zemi! 🤣
bella.
@Jozef Kolek
Souhlas,
Fica bych si do Česka s gustem půjčila na 2-3 roky.By se vidělo, kam by zdrhal kolaborant z Hradu ( možná za vaší putou Čaputou a kam by to nabral Nutella). 🤣🤣🤣
-----------------------------------
Souhlas,
Fica bych si do Česka s gustem půjčila na 2-3 roky.By se vidělo, kam by zdrhal kolaborant z Hradu ( možná za vaší putou Čaputou a kam by to nabral Nutella). 🤣🤣🤣
-----------------------------------
Oldřich Vykouk
Na Twitteru jsem si pár dní nazpět dělal srandu, že přepíše učebnice angličtiny. Myslím, že bych mohl dělat z fleku satirika.
Frank51482
Proč kvůli takové cypovině, co zase vypotil Landsman neboli česky suchozemec, tolik diskuze? Ale někde jsem četl, že z redakce Reflexu chtějí vyhodit všechny pisálky a nahradit je osly. Výsledek prý bude stejný, ale bude to levnější, protože sena je zatím dostatek.
Ringhofer
Kačere, kačere, slovenská mynystrině kultůry neví, co je kadence. Opět jsi nesprávně citoval....
pitrisekp1
@reproman
Tvl, to je nesrovnatelne! Maláčová je proti te blonďaté pipině inženýrka.
Tvl, to je nesrovnatelne! Maláčová je proti te blonďaté pipině inženýrka.
bella.
Tak je na tom slovenská ministryně stejně, jako madam Pavlová , první dáma Česka.
Ta po první anglické větě , notabene nikoli spatra, ale klopotně přečtené udělá rychle " switch do jazyka českého " a to v přímém přenosu .
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ta po první anglické větě , notabene nikoli spatra, ale klopotně přečtené udělá rychle " switch do jazyka českého " a to v přímém přenosu .
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
King I
@Uživatel_5734171 no, pak jsem napsal pěknou blbost 🙂 policajtka blondýna je ohledně inteligence těžký dno. Její hodnota je v latexu a bičíku.