Zpětné zrcátko
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVladimír Mertlík: Je 35 let dost, nebo málo? Z žaláře národů, kolem ruského dubu až k padlým iluzím
33 komentářů
Karel Prochazka
Staré zlo se musí potrestat, jinak na jeho základech vznikne ještě něco horšího- Solženicin. Mimochodem na stará kolena dokonale zblbnul. Asi jsme měli v 89 málo šibenic, bohužel.
Papanikula
Co dělal v roce 1989 komunisticky funkcionář a lampasak udavač Pavel ,,,?
Saša Krach
Nechtěl jsem se stát Debilem ale nebudu v prvé trojce,,,což mi uspokojuje ...tak přijímám debila.
A k panu Mertlíkovi a jeho i když skoro??? Pravdivým blábolům.
Citát z bible.
Kdo z vás je bez hříchu, první hoď kamenem..
Jo jo...😂 Až bude svatořečen Mertlík dám mu hlas. Sice bude kališnicky 😂😂😂😂
A k panu Mertlíkovi a jeho i když skoro??? Pravdivým blábolům.
Citát z bible.
Kdo z vás je bez hříchu, první hoď kamenem..
Jo jo...😂 Až bude svatořečen Mertlík dám mu hlas. Sice bude kališnicky 😂😂😂😂
Richard Šebesta
Pan Mertlík popsal vše od roku 1918 až po rok 1989 celkem objektivně a dá se s tím souhlasit. Měl ale pokračovat a popsat i posledních 35 let. Podle mne ani ty se nepovedly. Když vezmu třeba ony 4 polistopadové presidenty tak nikdo z nich nedosahuje kvality toho prvního tedy TGM.Protože autor popsal vše celkem dobře od roku 1918 po rok 1989 jen krátce ohodnotím posledních 35 let. Něco je určitě lepší než za totáče ale i je něco horší. Jen pro srovnání tehdy jsme byli pod diktátem Moskvy dnes Bruselu. To je skoro stejné. Havlovo heslo o pravdě a lásce vzalo dávno za své, vždyť koneckonců sám Havel se jim neřídil. Skoro by se chtělo říct, že jsme se dostali z deště pod okap.
@Richard Šebesta A zapomněl si dodat..Bez bývalého bolševika se do dnes neobejdeme..
A pořád jsou mezi nami lidé co mluví o vodě s plnou hubou vína. A kopu a kopou...
A pořád jsou mezi nami lidé co mluví o vodě s plnou hubou vína. A kopu a kopou...
@Richard Šebesta Aby ses nepokakal z toho diktátu Bruselu...copak se to dá srovnávat s ruskými tanky?? To, že je tam jisté procento dobře placených hňupů je sice pravda, ale na tu rudou pakáž to rozhodně nemá.
@Zdenek Chvíla Ty primitive co tu plácáš o ruských tancích. Když tak sovětské ale i polské a maďarské i bulharské. No a jak to souvisí s tím,že jsme pod diktátem Bruselu ?
@Zdenek Chvíla to oni by se prave pokakali, aspon to tvrdi, pritom takovy diktat z Moskvy, tedy ten pravy diktat, ne fiktivni, by jim vubec nevadil, fuj, kolaboranti proste jsou a budou v kazde dobe, ale aspon se pekne odkopavaji hnupi
lug70
Z žaláře národů jsme po roce 89 plynule přešli rovnou do vyhlazovacího koncentračního tábora, zvaného vznešeně EU, založeného a ovládaného pohrobky nacistů, kde jsme my jako národ i spolu s ostatními původními bílými národy Evropy určeni k likvidaci, pomoci liberálně-progresivních LGBT, gender ideologí, Green dealu, včetně ideologie multikulturalismu a podpory masové migrace z jiných kultur, které nás plánovitě mají nahradit.
@lug70 Kometa měsíce! Zcela zasloužené průběžné 2. místo!!! 👍
@tempter nevím o co se tu snažíš, ale já mám reakce na mně od evidentních vypatlaných magorů jako ty, naprosto u zádele. Tím s tebou končím a budu tě prostě ignorovat, jako smradlavých vzduch.
@lug70 Tempterovy primitivní kidy nestojí opravdu za řeč. On jen dokazuje , svou mentální nízkou úroveň !
@lug70 koncentrák ti nevoní ale dáfky od nás jo😂kdy máš berouse ať se můžeš znovu vylít dezoši?😂👍
@Richard Šebesta V klidu šebi, ty jsi pořád o parník první! Ten tvůj "Mnichov" tento měsíc už asi nikdo nepřekoná!!! 👍
King I
Tenhle článek by měl jít do učebnic dějepisu.
@King I Dějiny končí včerejškem, Mertlíkovi v nich chybí 35 let avizovaných v nadpisu. Měl by se víc snažit.....
kosmos kosmos
Dezoláti budou mrčet 😂jsem zvědavý který debil zase bude mít problém 🤣👍
@kosmos kosmos 😂😂😂😂 no první problém máš ty..Debile,,a bez omluvy,,,sám si navrhl tuto hru.Debile.😛😛
@Saša Krach vtipná reakce na kosmonauta
@Saša Krach zdar dylino kde mám problém?ty máš furt problémy debile a ani to nemusíš psát všichni vědí že jsi dezolát 😀👍 a celkem jsi přitvrdil 😲vždycky jsem tě měl za umírněného dezolátního debilla 😂🤟
@kosmos kosmos Můj drahý, chceš hrát hry a debilně zavedeš pravidla tudíž jsi do toho spadl první ..Máme prvého debila ..
Mertlík určitě přemýšlí zda to platí i na něj asi ano...Bože,,dej si kafe a facku...
Mertlík určitě přemýšlí zda to platí i na něj asi ano...Bože,,dej si kafe a facku...
Jsme v ha*zlu, jde to tu nevratně dolu břehem. Náraz bude konečná.
Zatím, akorát přibývají modřiny a sopel. Ekonomika na cestě do krachu, EU, totální bolševismus s tím nejhorším co z něj pramení, čistý novodobý Marxismus-Leninismus.
Byrokrati úplně odtržení od reality, které fascinuje a zajímá jediný herec: česky: Brat! Pit! to jediné je zajímá, brát a pít na úkor EU daňových poplatníků.
Co za to? Za naše peníze, které berou a pijí, úplně rozvrátili ekonomiku, životní úroveň, zničili energetické zdroje, prostě mozky v rozkladu. S nimi všechna masmédia, v rámci korektnosti, blekotají nesmysly, 95% pořadů, článků a komentářů je zcestných. Tak to je "v kostce" stav v daném okamžiku, náš aktuální status quo, 35 let od rozpuštění Ruských samoděržav.!
Výhled? do hajz*u , budoucnost? v hajz*u. Naděje? žádná.! Přežíváme z toho co jsme si naspořili a nadělali v lepších časech, nevěříme státu ani investicím a myslíme si, že jediná jistota je valit vše do nemovitostí, vytlačili jsme ceny úplně do nesmyslných výšin, na vlastní bydlení může pracující občan, který nekrade, zapomenout!
Výhled? ještě horší, už je to k smíchu, když vidíte porovnání kvality a ceny stavebních dodávek a prací, tak už se vám chce leda řvát smíchy, nebo se ožrat. Prostě bez ohledu na žbleptání pana Mertlíka, který samozřejmě vždy svou pohádkou pobaví, někoho nase*e, většinou má reálně náhled na věc správný, pouze zapomíná, že z pohádek a keců nikdy nikdo nezbohatl, nikdy nikdo se jich nenažral. Takže vlastně ty tlachy jsou stejně úplně o hov*ě.
Nicméně, díky za ně, pan Mertlík svým "bojem" vždy pobaví. Život je boj.
Tak zdar a sílu a držte se, na té naší vratké káře, řítící se dolu břehem. A ať to ještě chvilku sviští kolem uší! Pořád lepší, než až přijde ten náraz. To už bude definitivně.
Zatím jsme pořád v naději na zázrak, a naděje umírá, (s nárazem), čili poslední!