Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJana Bendová: Donald Trump jr. se vysmál Ukrajině a Václav Klaus vidí ženám do duše, za vším jsou zbraně
52 komentářů
Alois Rudý
Je to jenom potvrzení toho, že ve skutečnosti Ukrajina žádnou z velmocí nezajímá a válku na Ukrajině velmoci prodlužují jenom proto, aby oslabili Rusko. Že se to moc nedaří je jiná věc.😶
@Alois Rudý
Já si myslím, že EU začala odporovat krajinu proto, že v Parlamentu sedí připosražení poslanci z post komunistickýxh zemích a ti za každým pařezem vidí Rusa, bolševika, Putina a severské země taky.
EU je zbabělá organiozace a místo , aby hájila své občany, otevřela hranice migrantům a oslavuje dávno už neaktuální Listinu práv a svobod občanů, kde už dávno má být úprava ohledně povinnosti atd.
A protože tam všichni jen dřepí a nechtějí problémy , hlasují v souladu s listinou a už vůbec nepátrají, zda je naplňována a zda váleční migranti jsou opravdu váleční a ohrožení, protože jinak je musí vracet.
Parlament je Potěmkinovská tvorba. Vymklo se jim to, tak jak Merkelové v 2015.
Co se týče války na Ukrajině, nikdy nikdo nám neřekl ravdu.
Je to TABU a blbci v EU Parlamentu se bojí vyskočit a zaječet na Leyenovou.
Jo, chybá tam Nigel Farage a další borci, co zkostnatělé nikterak většinou chytré poslance posílal do háje a burcoval k činnosti.
Evropa si tvrdě zaplatí za NATO a díky Leyenové a takovým blbkám, jako je Nerudová a spol. nás všechny ohrozí válkou !!
Takže už hledejte místo k migraci.
A prodejte včas majetek, tady to totálně obsadí Ukrajinci.
Já si myslím, že EU začala odporovat krajinu proto, že v Parlamentu sedí připosražení poslanci z post komunistickýxh zemích a ti za každým pařezem vidí Rusa, bolševika, Putina a severské země taky.
EU je zbabělá organiozace a místo , aby hájila své občany, otevřela hranice migrantům a oslavuje dávno už neaktuální Listinu práv a svobod občanů, kde už dávno má být úprava ohledně povinnosti atd.
A protože tam všichni jen dřepí a nechtějí problémy , hlasují v souladu s listinou a už vůbec nepátrají, zda je naplňována a zda váleční migranti jsou opravdu váleční a ohrožení, protože jinak je musí vracet.
Parlament je Potěmkinovská tvorba. Vymklo se jim to, tak jak Merkelové v 2015.
Co se týče války na Ukrajině, nikdy nikdo nám neřekl ravdu.
Je to TABU a blbci v EU Parlamentu se bojí vyskočit a zaječet na Leyenovou.
Jo, chybá tam Nigel Farage a další borci, co zkostnatělé nikterak většinou chytré poslance posílal do háje a burcoval k činnosti.
Evropa si tvrdě zaplatí za NATO a díky Leyenové a takovým blbkám, jako je Nerudová a spol. nás všechny ohrozí válkou !!
Takže už hledejte místo k migraci.
A prodejte včas majetek, tady to totálně obsadí Ukrajinci.
Uživatel_5542819
Ktorá " husa " to napísala ? Takže odsúdenie Kisku je pomsta od Fica ? Zrejme súdi podľa honu na Babiša v ČR . Časovo to trochu nevychádza , od kedy prebiehal súd proti Kiskovi a kto bol vtedy pri vláde ? A taká maličkosť , nebol náhodou aj v ČR Kiska právoplatne odsúdený ako konateľ firmy za úžeru ? Zrejme tiež Fico ...
Richard Šebesta
Ukrajinci si díky Zelenskému o takové diplomatické políčky říkají už dlouho. Zelenskyi se chová arogantně a je paradoxní i vůči těm kteří mu pomáhají. Nejde jen o Maďary a Slováky ale i Poláky či Němce.Jak už jsem psal níže naposledy se do Ukrajinců obul polský vicepremiér,jehož udivilo že země které pomáhají horem dolem (finančně,vojenky,utečenci i humanitárně) místo vděku ještě vyskakuje a má nějaké arogantní připomínky. Opět použiji staré moudré přísloví: ZA DOBROTU NA ŽEBROTU. V případě Zelenského to tak někdy opravdu vypadá.
Frank51482
Je mi docela jedno, co říká V.Klaus, ale jedno je zřejmé, že ženy do vysoké politiky zkrátka nepatří. Čest výjimkám, ale těch není tak moc. Vždyť se stačí podívat na Černochovou, Němcovou, Gregorovou, Pekarovou, Langšádlovou, Richterovou.......
@Frank51482 Souhlasím a dodal bych třeba jak dopadla presidentská volba v roce 2013 . Tedy 1.přímá. Z devíti kandidátů skončily ony 3 ženy
na posledních místech.Což navíc dokumentovalo,že i samotné ženy je nevolily. Když se navíc podíváme do zahraničí a stačí Evropa tak to je KATASTROFA. Ursula nebo její krajanka Merkelová a vůbec i další ženy v německé politice ,pokazily co se dalo. Přiberu Slovensko a presidentku Čaputovou,která po jednom období svého úřadování už nekandidovala dál. Věděla ,že by jí Slováci nevolili a nechtěla zažít debakl a ostudu.
na posledních místech.Což navíc dokumentovalo,že i samotné ženy je nevolily. Když se navíc podíváme do zahraničí a stačí Evropa tak to je KATASTROFA. Ursula nebo její krajanka Merkelová a vůbec i další ženy v německé politice ,pokazily co se dalo. Přiberu Slovensko a presidentku Čaputovou,která po jednom období svého úřadování už nekandidovala dál. Věděla ,že by jí Slováci nevolili a nechtěla zažít debakl a ostudu.
giorgio287
Ukrajinci si toho svého zeleného skřeta pověsí sami. Čím dřív, tím méně jich umře ve válce, kterou vyprovokovali. A pak budou moct chlastat vodku a vzpomínat na doby, kdy byla jejich země o čtvrtinu větší, 24 hodin se dalo svítit a v zimě šlo topení...
@giorgio287 Řekni jim to do očí. My tu na tebe počkáme půl roku, než se vyléčíš ze všech souvisejících zranění.
@King I A také jsem řekl..Taxikáři no a slušně mně poslal....do ano tam. A pokud mám starost mám si vzít glejt od prezidenta a jít válčit. Kingu kde žiješ...😭
@Saša Krach Být tvým děckem sašeno, tak se dobrovolně odstěhuji do dětského domova. Tam bych se cítil bezpečněji než u tebe v baráku...
@Saša Krach Asi jsem se špatně vyjádřil...Řekl jsem taxikáři,,chlap jak hora a mladý..
Proč se válí v taxi a nejde válčit..
No a on mě slušně poslal do..
A že mám jít sám ..
Tak to mělo být.A můžete mně karát.😭😂😂😂😂
Proč se válí v taxi a nejde válčit..
No a on mě slušně poslal do..
A že mám jít sám ..
Tak to mělo být.A můžete mně karát.😭😂😂😂😂
@giorgio287 A kdy se mohli svobodně rozhodovat, žít bezpečně ve vlastní zemi, nemluvit rusky atd. Oni válku nechtějí, ani Zelenský ji nechce, válku chtějí rusové, pochopte to už
Pavel Nyklíček
Musíme se smířit s tím, že hloupost světem vládne.
Když čtu připěvky, tak někdy musím 2x, abych pochopil, kam až zachází ta naše daň z demokracie ve svobodném vyjadřování přispivajicích.
Ještě se mi nestalo u negativně naladěněho přispěvatele dostat odpověď na radikální slovní řez pisatele, kde vidíte jen zlobu a zmar a vy ho požádate o vysvětlení proč?
Oni tu odpověď nemají. Prostě oni vědí své, diktátoři jsou hrdinové, ten co se brání je špatný a bagr.
Vysvětlení nula, protože pokud má hloupý člověk podat důkaz, bude ještě hloupějši pokud napíše jednu větu!
Naštěstí hloupost nebolí a hloupý si není vědom své poruchy.
Když čtu připěvky, tak někdy musím 2x, abych pochopil, kam až zachází ta naše daň z demokracie ve svobodném vyjadřování přispivajicích.
Ještě se mi nestalo u negativně naladěněho přispěvatele dostat odpověď na radikální slovní řez pisatele, kde vidíte jen zlobu a zmar a vy ho požádate o vysvětlení proč?
Oni tu odpověď nemají. Prostě oni vědí své, diktátoři jsou hrdinové, ten co se brání je špatný a bagr.
Vysvětlení nula, protože pokud má hloupý člověk podat důkaz, bude ještě hloupějši pokud napíše jednu větu!
Naštěstí hloupost nebolí a hloupý si není vědom své poruchy.
Uživatel_5734171
Já opravdu nepochopím, jak může u nás být tolik hlupáků, co si myslí, že porážka Ukrajiny a její okupace ruskem může přinést mír. Zrovna u nás, když máme zkušenost jak s Mnichovem 1938, tak s okupací 1968. To sobectví a krátkozrakost mě opravdu děsí. rusáci se nezastaví, pokud dostanou Ukrajinu, budou si brát další země. Moldavsko, Gruzii a další a další. Nevezmou si jen Kazachstán, i když by strašně chtěli (obrovské přírodní bohatství, Bajkonur), protože ten je pod ochranou Číny, která si tam buduje zase svoji kolonii. A ještě naivnější představa je, že Ukrajina je bezcenná zkorumpovaná země, takže ji ani putin nechce. Pravý opak je pravdou. Za prvé nejúrodnější zemědělská půda široko daleko, za druhé obrovské zásoby plynu, uhlí atd. a hlavně LIDSKÉ ZDROJE. rusko vymírá, postupně roste podíl muslimského obyvatelstva, mladí a vzdělanější rusáci prchají ze země, spousta mladých zdechla v dobyvačné válce. Ten kremelský záprdek je jak mravenci, když přepadnou sousední mraveniště. První, co odnáší, jsou kukly protivníka, neničí je, odnáší je do svého mraveniště...
P.S. rusko a putin píši záměrně a dlouhodobě s malými písmeny. Ničím si pravopis, ale už u toho zůstanu...
P.S. rusko a putin píši záměrně a dlouhodobě s malými písmeny. Ničím si pravopis, ale už u toho zůstanu...
@Uživatel_5734171
Údajně nabízené nerostné suroviny, atd , mají na UA hodnotu pro případné investory 26 bilionů dolarů!
Obrovská částka a putin to ví.
Údajně nabízené nerostné suroviny, atd , mají na UA hodnotu pro případné investory 26 bilionů dolarů!
Obrovská částka a putin to ví.
@Pavel Nyklíček presne tak to je. vrahoun putler to chce normalne ukrast, coz je pro nej normalni, ale ukrajinci nebudou mit problem se podelit za "slusnou cenu" se svymi spojenci, tedy s nami nebo s USA, kdyz jim pomozou okupantskou sebranku vyhnat, tak to udelaji samozrejme radi, je to na nas jestli je v tom nechame, ale byla by to nase velka ostuda, pripadne ostuda USA, pokud je nechaji napospas rasistum
@Uživatel_5734171 chtějí obětovat svůj blahobyt ve prospěch rusů. Koho by netrápilo mít záchodovou mísu, zatímco chudák Ivan vlastní jen díru v zemi. Hodně depresivní.
@Uživatel_5734171 S těmi písmeny to mám od 24/2/2022 stejně. Takže rusko, putin a postupně se přidávali šebesta, krach, rasputin alias rudý lojzek a jim podobní...
@tempter CHlupaku o zastavení bojů se mluví i ČT otevřeně akorát není shoda jak to proběhne..
Tebe musí ta blbost bolet.😂
Tebe musí ta blbost bolet.😂
@Uživatel_5734171 Kecy bez závěru..Spíše přání...Kdo dostane nerostné bohatství je jasné...😛A to bude i v jednání o míru...
@Uživatel_5734171
No vidíš. A právě proto bude ukrajinská černozem, zásoby rudy, uhlí a plynu patřit amikům. Něčím se za hračky pro vojáčky zaplatit musí.
Už ti to docvaklo, mudrlante? 🤣🤣🤣
No vidíš. A právě proto bude ukrajinská černozem, zásoby rudy, uhlí a plynu patřit amikům. Něčím se za hračky pro vojáčky zaplatit musí.
Už ti to docvaklo, mudrlante? 🤣🤣🤣
@giorgio287 ukrajinci se s americany klidne podeli radi a dobrovolne, kdyz jim pomuzou vyhnat okupantske hordy russkych rasistu a vrahu..takova je realita a muze si za to russak sam
@Uživatel_5734171 To stejné se děje i v Evropě. Muslimů přibývá a to nelegálně domácí vymírají. Je zvláštní,že stále to píšeš jen o Rusku a nikoli o EU,kde ten trend postupuje daleko rychleji.
@Richard Šebesta Neboj šebi, dočkáš se. Jen nevím, jestli tě zařadí mezi domácí, to bys musel o dost dál na východ.
lug70
Trump junior se vysmál pouhému zelenému lokajovi, který bude muset odejít spolu s odcházející zkorumpovanou Bidenovou administrativou. Ale co, zelený šašek si na mrtvolách Ukrajinců nahrabal dost. Z herce, který ještě nedávno hrál na klavír svým pohlavním údem je dolarový miliardář, takže odchod na historické hnojiště bude mít jednoduchý. Tedy pokud z Ukrajiny vezme roha včas a nepověsí ho vlastní lidi na nejbližší lampě pouličního osvětlení, za to co napáchal.
King I
Klaus rozumí ženám lépe než ony samy.
Saša Krach
Ono nějak bude,, co říká ten či onen není směrodatné, důležité je co udělá až nastane zodpovědnost...
Stačí připomenout sliby pětikoalice před volbami a skutečnost. A jako omluva stačí ...
Může za to Babiš. A stačí toto papouškovat čtyři roky a hloupější to budou tvrdit dalších 8
let.
Nová mocenská klika v USA může do konce roku bavit voliče a dělat vtípky...
A pak nastane realita ..možná to odnese spíše určitě minulá vláda.
Zatím se můžeme kolektivně bát třeba....cel...ovšem USA také .
Tak co...
Stačí připomenout sliby pětikoalice před volbami a skutečnost. A jako omluva stačí ...
Může za to Babiš. A stačí toto papouškovat čtyři roky a hloupější to budou tvrdit dalších 8
let.
Nová mocenská klika v USA může do konce roku bavit voliče a dělat vtípky...
A pak nastane realita ..možná to odnese spíše určitě minulá vláda.
Zatím se můžeme kolektivně bát třeba....cel...ovšem USA také .
Tak co...
@Saša Krach A zapomněl jsem na Ukrajinu. Pokud USA si vezme na starost Činu a EU řekne Ukrajina je váš problém...
Pak Ukrajina nemá žádnou možnost vyhrát...
Uprchlíci z Ukrajiny kteří přijdou k nám .....to bude velký problém..Ovšem kdo ho zvládne. Prachy na to nejsou.
Pak Ukrajina nemá žádnou možnost vyhrát...
Uprchlíci z Ukrajiny kteří přijdou k nám .....to bude velký problém..Ovšem kdo ho zvládne. Prachy na to nejsou.
@Saša Krach
Babiš měl u svých jediných vyhraných voleb přesně 50 bodů, které hodlal splnit, pokud vyhraje.
Vyhrál a splnil 22. Není to málo Antone Oavloviči?
Babiš měl u svých jediných vyhraných voleb přesně 50 bodů, které hodlal splnit, pokud vyhraje.
Vyhrál a splnil 22. Není to málo Antone Oavloviči?
Asatin
Je otresne,ze ten Tramp junior muze takovou zhovadilost klidne rict a jeho otec k tomu nerekne ani pul slova.Pro svet to neni vubec dobra zprava.Ted je otazka ,co vyleze z kacera Donalda.Ja bych vedel co....
@Asatin Samozřejmě, že může ať se to kdejakému pitomci líbí či nelíbí. Ten zakrslý vyhulený somrák v propocené mikině dlouho somrovat nebude. A Donald má docela jiné starosti, než se zaobírat nějakým komikem z Ukrajiny, který umí hrát akorát tak lofasem na klavír.
@Asatin
Proč by měl těm ukrajinským zlodějům kdokoli posílat další prachy k rozkradení?
Proč by měl těm ukrajinským zlodějům kdokoli posílat další prachy k rozkradení?
Uživatel_5734171
Ten výrok Trumpa juniora může kandidovat na Ubohost roku. Posmívat se prezidentovi země, která je tři roky devastována agresorem, to je něco neskutečně ubohého a stupidního. Co přijde příště? Bude se brutálně znásilněným ženám posmívat, že si zadarmo užily sado maso?
@Uživatel_5734171 Posmíval se šmejdovi, který rozpoutal krveprolití rusky mluvících obyvatel na Donbase a Luhansku v roce 2014. Zkrátka platí, že kdo seje vítr, sklízí bouři. Na výrok "ubohost roku" bude zcela jistě kandidovat výrok gumy Pávka, že Trump je odpudivá bytost. A zřejmě nebude mít konkurenci. Zase si to bude muset bolševický rozvědčík, s gumovou hadicí místo páteře, odpracovat. Mimochodem, Zelenina už dávno prezidentem není. Je to jen samozvaný šašek, který brzy skončí na nějaké lampě pouličního osvětlení.
@Frank51482 rusaku zmizni zpatky do toho ruskeho sveta.
@Frank51482 Krveprolití se nekonalo, to si jen rusové vymysleli, aby mohli útočit. To je jako německý argument, proč měli dostat Sudety.
Zelenský je prezident podle platných ukrajinských zákonů, které znemožňují konání voleb během válečného stavu, a pochybuji, že ho Ukrajinci oběsí, protože na rozdíl od vás si váží boje za svou svobodu.
Zelenský je prezident podle platných ukrajinských zákonů, které znemožňují konání voleb během válečného stavu, a pochybuji, že ho Ukrajinci oběsí, protože na rozdíl od vás si váží boje za svou svobodu.
@Uživatel_5850027 je to tak, jenze to se prokremelskym filckam nehodi, tak radsi budou obelhavat sami sebe..je to hnus co tady predvadeji, ale vseho do casu
@Uživatel_5734171 Tak Zelenskyi si svou aroganci o podobné narážky říká sám. Už urazil dost politiků západu ale náš Hauptstrom o tom jaksi moc nepíše. Kdyby udělal něco podobného Orbán,Fico nebo některý neoblíbený politik mainstreamu(Hauptstrom) tak by byl oheň na střeše. Na aroganci Zelenského naposled reagoval polský vicepremiér.
Ale u naších sdělovacích prostředku je nějak klid po pěšině. Prostě někdo může být arogantní a je to v pohodě druhý není arogantní má jen jiný názor a je ten největší hajzl a vyvrhel. Tak se chová dnes náš HAUPTSTROM a s ním sympatizující novináři.
Ale u naších sdělovacích prostředku je nějak klid po pěšině. Prostě někdo může být arogantní a je to v pohodě druhý není arogantní má jen jiný názor a je ten největší hajzl a vyvrhel. Tak se chová dnes náš HAUPTSTROM a s ním sympatizující novináři.
nebojte se pro jednou o židli a zkuste prosím komentovat výroky českého synáčka té nejhloupější rektorky VŠ, absolventky zemědělské univerzity a údajné ekonomky, nyní bohužel EU pslankyně Nerudové.
A zkuste komnetovat dalšího blbečka , tj., syna pana učitele Fialy, nyní bohužel premiéra ČR.
Myslím, že z úžasu co jim rodiče dovolí nevyjdeme.
Jo, na pár facek oba!👎️
---------------------------------------------------