Analýza
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJak Ex-Twitter rozhodl americké volby? I manipulovat musíte umět aneb Když promluví miliony a sázkové předpovědi
5 komentářů
Tomas Benda
0
Takze lidi voli podle kurzu? Zakze az u nas budou volby, clovek co ma aplikaci ktere veci vyrabi Babis, aby je nikdy nekoupil, hlta kazdou samochvalu Fialy, uvidi ze kurz na Babise je 1.5, tak na tohle vse zapomene a pujde volit ANO?
Tony-Kay Kugler
napsano: "Elon Musk proměnil sociální síť X ve svoji osobní zbraň a využil ji způsobem, jejž málokdo očekával"
Ze odstranil cenzuru a umoznil -- pravo kazdeho Americana -- svobodu projevu -- meli lide sanci napst pravdu. Na rozdil od Twitter, ktery cilevedome sabotoval svobodne volby 2020. Jestli to jeste k tomu Muskovi prospeje osobne -- tak hura! Zaslouzi si to !!! Rozhodne cistku Twitter nedelal pro osobni obohaceni -- proboha vzdyt je nejbohatsi muz na svete! Anebo si myslite, ze chce zkoumat Mars -- jestli tam nahodou neni nekdo jeste bohatsi? Co dela charkterni clovek, kdyz ma vsechno co si muze prat a pulku zivota za sebou? Snazi se byt prospesny a pomahat tem, ktere miluje -- zaprve svoji vlast -- kterou vidi se rozpadavat na neco, v cem nechce aby jeho deti vyrustaly (a ze jich ma hoden). Chapu, ze v Ceske republice -- nejvic atheisticke zemi Evropy -- je obtizne chapat, ze nekdo muze mit takove ucty hodne idealy. (mimochodem koncept atheista je blbost; rada osvetlim pokud to chce nekdo vedet).
krajanka
Ze odstranil cenzuru a umoznil -- pravo kazdeho Americana -- svobodu projevu -- meli lide sanci napst pravdu. Na rozdil od Twitter, ktery cilevedome sabotoval svobodne volby 2020. Jestli to jeste k tomu Muskovi prospeje osobne -- tak hura! Zaslouzi si to !!! Rozhodne cistku Twitter nedelal pro osobni obohaceni -- proboha vzdyt je nejbohatsi muz na svete! Anebo si myslite, ze chce zkoumat Mars -- jestli tam nahodou neni nekdo jeste bohatsi? Co dela charkterni clovek, kdyz ma vsechno co si muze prat a pulku zivota za sebou? Snazi se byt prospesny a pomahat tem, ktere miluje -- zaprve svoji vlast -- kterou vidi se rozpadavat na neco, v cem nechce aby jeho deti vyrustaly (a ze jich ma hoden). Chapu, ze v Ceske republice -- nejvic atheisticke zemi Evropy -- je obtizne chapat, ze nekdo muze mit takove ucty hodne idealy. (mimochodem koncept atheista je blbost; rada osvetlim pokud to chce nekdo vedet).
krajanka
@Tony-Kay Kugler Tak já si od vás nechám rád poradit. Předem uvádím, že s tím, co jste popsala naprosto souhlasím, ale "konceptu ateista" nerozumím. Sám chápu ateismus jako postoj, kdy věřím v sám sebe natolik, že nepotřebují berličku shůry, která mi má pomoci, když se k ní vroucně pomodlím. Já jsem si jistý, že mi nepomůže a jediné, od čeho mohu čekat pomoc, jsou moje hlava a mé ruce. Pokud nejsem schopen jim poručit a být schopen uvažování v širších souvislostech, není mi pomoci. Těším se (bez ironie) na váš výklad, paní krajanko.
Andrew Shob
Twitter byl pred tim, nez ho koupil Musk, plny komunistu a pedofilu. Musk oboji (alespon) castecne odstranil.
Ze se to nezamlouva ulhanym novinarum me ani tak moc neprekvapuje.
Ze se to nezamlouva ulhanym novinarum me ani tak moc neprekvapuje.