Retroview
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeOndřej Soukup: Když čtu komentáře pod články, mám pocit, že jsme národ nenávistných blbů
44 komentářů
Vaclav Co
Pane Soukupe, s titulkem článku se (bohužel) už delší dobu ztotožňuji. Je třeba na to upozornit: i negativní komentář lze napsat slušně. Mnozí lidé však nechtějí diskutovat, ale jen vulgárně ventilovat své frustrace...
Jan Žídek
Má pravdu- bohužel.
@Jan Žídek No samosebou. Já třeba jsem nenávistný blb par excellence, a jsem naprosto spokojený.
epr3
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@epr3 ty jsi taky top cocot minit a dezolát poťapaný🤣👍
@kosmos kosmos - přesně o vás a jiných tady to řekl - nenávistní blbové
@Uživatel_5314754 ty jsi taky na hlavu dezoši 😀 srovnej jaký nepořádek tu dělal Zeman a pan Pavel ale na to nemáš s IQ dnešního dne 🤣 a pak dělej chytrého oslíku potom tu to má vypadat s takovýma hňupama🤦 klidně táhni do russácka s epr oslem👍
@Uživatel_5314754 umíš mi odpovědět ohledně toho kobzola a estébáka?nebo si mám myslet o tobě to co o těch hňupích dezolátních 🤣👍
@kosmos kosmos Nějaký argument by nebyl, Kosmonosi?
@epr3 On a jemu podobní argumentovat neumí viz. Tempter King a další jen nadávat.PRIMITIV zůstane primitivem.
@epr3 vy tři dementi zjistěte si za kolik se rozkradlo na hradě za kobzola a za Pavla a ještě je ten mrzák starý kryl ...a kolik rozkradl na dotacích estébák a kolík Fiala...a pak dělejte chytré oslové 🤣 bych vám vzal dáfky 🤣 jinak ztráta času s hlupakama 😀🤟
Kosmonos Tak neztrácej čas blbejma kecama a mazej tahat, ať nám máš z čeho platit chlast, blbečku. A nezapomeň si doma vyvěsit modrožlutou vlajku a večer se pomodlit k Pávkovu obrazu, co ti visí nad postelí.
@kosmos kosmos Kosmonosi, z který třídy jsi vylezl? Byl jsi se na druhém stupni základky alespoň podívat na exkurzi?
@kosmos kosmos Hele a pošleš Pávkový alespoň něco na reprezentaci? To víš, Pávek má sám málo😂
Kosmonos Proč nepopovídáš něco o tom, jak je Pávková potřebná a proč jí Pávek nemůže z těch 600 tisícovek přispět na šaty? Třeba pro to existuje nějaké rozumné vysvětlení, třeba Pávek platí nějaký konkubíně velký alíky, nebo prošustroval v armádě pár tanků, a teď to musí splácet. Já jsem přístupný demokratické diskusi.
@epr3 Takže jste zase veřejně předvedl, že porozumění psanému textu nezvládáte: současný prezident nežádal o přidání peněz (jako to neustále dělá půlka národa), žádal rozdelit oficiálně prezidentský plat mezi muže a jeho ženu (u které se předpokládá, že je reprezentace její povinností). Pochopil jste? Opět ne? Nedivil bych se...
Václav Co Tomu mediálnímu vysvětlení můžou věřit akorát ti nejnaivnější prosťáčci. Ale nemyslím si, že by snaha přihrát prezidentově manželce stotisícovku vycházela přímo od Pavlových. Spíš to byla Jurečkova vlezdoprd.lská iniciativa se zalíbit, a zajistit si teplé místečko v době, až bude ve volbách voliči vykopán ze svého ministerského postu.
@epr3
Vzpomén si pár let zpět, když se spiílalo oslanci burešovi.....
Stejne příspěvky jako nyní.
Ten kdo vládne je holt nepopulární a tehdá za covidu nám Bureš vzal to nejcennější. SVOBODU.!
Vzpomén si pár let zpět, když se spiílalo oslanci burešovi.....
Stejne příspěvky jako nyní.
Ten kdo vládne je holt nepopulární a tehdá za covidu nám Bureš vzal to nejcennější. SVOBODU.!
@epr3 A není užitečnější darovat zbytek úspor, které nezničila inflace dua AA (čti Andrej a Alena), raději Ukrajině na boj s agresivním sousedem, než jej odevzdat Agrofertu na blahobytný život jedné obskurní rodiny?
našinec
Na Hradě máme chlapa, co byl připraven zasáhnout proti demonstrantům 17. 11. 1989 a jeho manželku, která v tom nabádala druhé. Tipuji, že pražská kavárna tomu tomu tleská. Zkrátka, největší debi lové se rodí či žijí v Praze.
@našinec co máš doma za hrůzu ty osle 😂 ty budeš vždycky spodina a dezoláti ty kavárno🤣👍 spíš pokakárno👎
@našinec Ach, to je duchaplný příspěvek, který do diskuze přinesl mnoho podnětných, nových myšlenek. Děkujeme a posíláme klíčenku.
@našinec
Jako, že Pavel zcela po zuby ozbrojen byl připraven vyrazit postřílet české rebelanty?
Jako, že Pavel zcela po zuby ozbrojen byl připraven vyrazit postřílet české rebelanty?
@našinec Vy si toho z roku 1989 moc nepamatujete, co? Pokud si vůbec něco pamatujete nebo můžete pamatovat. Jinak úroveň diskuse pod článkem přesně odpovídá tomu, co Ondra Soukup řekl. Bohužel.
King I
To jsi ještě nečetl Šebestu. Ten chlap je výzva. Buď umřeš nebo ne.
@King I
Tuhle psal Šebesta, že je bývalý polda.
Jako takový a vzhledem k jeho věku musel být ve straně a musel poslouchat.
Pokud někdo poslouchá desítky roků, plní bezmyšlenkovitě stále dokola nesmysly nadřízených a přestává být schopen vyhodnotit svůj stav a činy, uvadá...
Uvadá mysl, uvadá duch....
Tuhle psal Šebesta, že je bývalý polda.
Jako takový a vzhledem k jeho věku musel být ve straně a musel poslouchat.
Pokud někdo poslouchá desítky roků, plní bezmyšlenkovitě stále dokola nesmysly nadřízených a přestává být schopen vyhodnotit svůj stav a činy, uvadá...
Uvadá mysl, uvadá duch....
@Pavel Nyklíček Šebest je debillni ostravak a hlavně hlupy horník a taky top dezolát 😀 👍
@kosmos kosmos
Občas ho čtu pro určitý pocit sebereflexe, abych měl přehled o těch, co klíčema necinkali.
Občas ho čtu pro určitý pocit sebereflexe, abych měl přehled o těch, co klíčema necinkali.
Vždy, když vládne ODS, tak bohatí (Křetínský, Tykač, Kellnerovi) jsou ještě bohatší a chudí ještě chudší.
Zrovna Křetínský si za odkloněné peníze koupil například anglický fotbalový klub West Ham United a platí jeho provoz.
Ještě horší je Tykač. S Tykačem a ODS se vrací devadesátých.
ODS = Křetínský a Tykač
ODS JE OBROVSKÉ ZLO