Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAlarmující ozvěny doby. Pro pouhou třetinu voličů ANO a SPD je demokracie lepší než komunismus
42 komentářů
Alois Rudý
1
No ono je to k zamyšlení když ti, kteří prožili minulý režim a jsou zde i v současnosti, většinově považují dobu před převratem za lepší, přinejmenším na morální a pohodové úrovni. Jenom oni totiž mohou srovnávat na základě vlastních zkušeností, na rozdíl od mladší generace, která má informace pouze z ČT, nebo od zapšklých disidentů, kteří tvořili zlomek procenta tehdejší populace. Smát se jejich názoru může pouze hlupák.😎
Saša Krach
A k članku...Pár opravdu ve své době nebezpečných komoušů...dosáhlo do dnešní doby velkých úspěchů...Ale věřím že demokratická společnost si je vědoma kdo pomohl těmto kádrům k moci kdo je připravoval ..a všem bez pardonu naloží stejnou měrou...pokud to společnost neudělá pak je přátelé vše o 💩💩
Richard Šebesta
Pane autore pro mne je podstatné, že se pískalo a nadávalo jak na Fialu tak na Bureše i Pavla. Proti Burešovi a Pavlovi pro jejich zahanbující komunistickou minulost a faleš.
Fiala pro to že je taky falešný,pláca tady o demokracii a přitom zřídí úřad proti dezinformacím a stanoví cenzora Foltýna. To je " DEMOKRAT " jako NOHA ! Výzkumy o tom který režim byl lepší a horší jsou částečně ukazatelem toho jak se dnes žije to určitě ale určující je přítomnost nikoli minulost.Já osobně taky považují minulý režim za horší,ale to neznamená že dnes není co zlepšovat. Tato vláda je určitě nejhorší od listopadu 89.To je podstatné.
Fiala pro to že je taky falešný,pláca tady o demokracii a přitom zřídí úřad proti dezinformacím a stanoví cenzora Foltýna. To je " DEMOKRAT " jako NOHA ! Výzkumy o tom který režim byl lepší a horší jsou částečně ukazatelem toho jak se dnes žije to určitě ale určující je přítomnost nikoli minulost.Já osobně taky považují minulý režim za horší,ale to neznamená že dnes není co zlepšovat. Tato vláda je určitě nejhorší od listopadu 89.To je podstatné.
Saša Krach
Přátelé ..po opravdu dlouhé úvaze a přemýšlení...míněním politicky postoj a. strany...
A křičím..Dost bylo Babiše
Ať žije nová hvězda Fiala. Překonává i komunistku Konečnou...Pryč s Konečnou
Ta neslíbí ani rudé
červanky.Potvora.
Zato můj nový milovaný slibuje za pár let plat jak.....Německo...to je asi nárůst platů ročně o 15 procent.A to je bomba..Až to udělá bude volič křičet ať žije svoboda slova a demokracie..
A bude v tom momentě tento článek zbytečný .,
Ale pozor kamarád mně upozornil, lidi nejsou blbí a může to mít úplně opačný účinek ..
Jen hlupáci zde se v tom utopí....😂☀️☀️☀️☀️😝😝
A křičím..Dost bylo Babiše
Ať žije nová hvězda Fiala. Překonává i komunistku Konečnou...Pryč s Konečnou
Ta neslíbí ani rudé
červanky.Potvora.
Zato můj nový milovaný slibuje za pár let plat jak.....Německo...to je asi nárůst platů ročně o 15 procent.A to je bomba..Až to udělá bude volič křičet ať žije svoboda slova a demokracie..
A bude v tom momentě tento článek zbytečný .,
Ale pozor kamarád mně upozornil, lidi nejsou blbí a může to mít úplně opačný účinek ..
Jen hlupáci zde se v tom utopí....😂☀️☀️☀️☀️😝😝
@Saša Krach
Fiala to myslela jinak. V Německu během pěti let díky grýndýlu klesnou platy o 2/3 a pak na tom budeme stejně.
Je to génius. Z Brna!
Fiala to myslela jinak. V Německu během pěti let díky grýndýlu klesnou platy o 2/3 a pak na tom budeme stejně.
Je to génius. Z Brna!
@giorgio287 Chlape trefné a vtipné ! Opravdu jsem se zasmál.
@giorgio287 Hergot a to je pravda...a pokud by v Německu padla měna a vznikla hluboká krize...opravdu hluboká... Ježíš Maria co bude s námi..
😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂
@Saša Krach Přesně Sašo. Tempterové,Rysové,King a Ring a Kosmos budou zářit blahem. Nutela nám slíbil že doženeme DEUTSCHLAND!
Třikrát hura zvolejte dezoláti. Ale pozor mamlasové. Fiala musí vyhrát volby tak to musíte nějak zařídit. Co myslíš Temptere ty " moudrá hlavo " zvládneš to ?
Třikrát hura zvolejte dezoláti. Ale pozor mamlasové. Fiala musí vyhrát volby tak to musíte nějak zařídit. Co myslíš Temptere ty " moudrá hlavo " zvládneš to ?
@Richard Šebesta No můj hlas má to je jasné...Vždy jsem nějakou formou podporoval nemocné..
King I
Nikoho nepřekvapuje, když komunistické koště volí estebářské koště. Ale k***a jak napadlo ty demokraty volit Bureše, to mi hlava nebere vole
King I
Šebesta chtěl do strany, ale neprošel. Díky své mentální lenosti se dnes může pyšnit tím, že nebyl v KSČ.
epr3
Tak jestli tomu, co tu máme dneska, říkáte demokracie, tak proti tomu komunismu v osmdesátých letech to zase tak velký rozdíl není. Momentálně se ještě máme hmotně lépe, než tehdy, ale na všechno ostatní je už zaděláno. Máme cenzuru, máme lidi vyhozené z práce za názor a máme už i první odsouzené za názor.
Kdybychom to tu nechali různé Fialy a Rakušany ještě jednou volební období tunit, třeba bychom se dočkali znovuotevření Jáchymova nebo i gulagů.
Kdybychom to tu nechali různé Fialy a Rakušany ještě jednou volební období tunit, třeba bychom se dočkali znovuotevření Jáchymova nebo i gulagů.
@epr3 Daří se ti. Před tebou jsou už jen s nevelkým náskokem momentální stálice TOP5 a to šebík a lug70 👍Zaber, do konce měsíce zbývá ještě 12 dní, času máš ještě dost...
@tempter Terpentýne, hraj si radši s autíčky nebo vláčky, tohle je na tebe intelektuálně evidentně moc. Možná, že jsi byl týrané dítě a vaši ti nikdy vláček nebo autíčko nekoupili a ty dodnes nevíš, co to je. To by trochu vysvětlovalo tvou duševní zaostalost, kterou tady vystavuješ...
@epr3 A ty si pořád pleteš pluralitu s právem zamořovat veřejný prostor hloupostí. Neboj, za hloupost tě nikdo nezavře, jak tady neustále hlásáš, jenom musíš počítat, že tě ostatní mají právo mít za blbce. Vybral sis sám, stejně jako ta ruská onuce.
Terpentýn Tak jestli určují co je pravda a co hloupost takoví exempláři jako jsi ty, king, kosmonos a ostatní podobná paka, pak to bude vždycky těžké.
@epr3 Souhlasím. Žádná jiná vláda od listopadu 89 ani Klausova ani Zemanova ani Burešova nezřídila žádné funkce pro cenzuru a dezinformace. K tomu dodám,že všechny tyhle tři nesnáším. Mistr Foltýn je premiant v této funkci díky Nutelově vládě.To ale Kingům, Tempterům Asatinům Kosmonosům Rysům a podobným dezolátům nevadí. Ale pozor všeho do času. Kdyby tuto funkci zřídil nějaký jiný premiér jim nesympatický, který dělá pro ně nepřijatelnou politiku to by bylo řevu a křiku a nadávek. Aspoň je vidět jejich faleš.
@Richard Šebesta Správně šebíku, prostě my jsme demokrati a ty jenom ruská onuce. Ale každý si vybíráme sám. A nenadávej tady pořád všem do primitivů, my se snažíme o věcnou a slušnou diskusi a ty nám pořád do toho házíš vidle. Zamysli se nad sebou. O pořadí v žebříčku se neboj, pořád jsi jasná jednička 👍
@tempter Jó, a ti, co vidí věci jinak, s těmi zatočíme pořádně po bolševicku...eee, co to kecám, po demokraticku 😂.
Něco ti pošeptám Terpentýne, pluralita, což je pro tebe neznámé slovo, ale znamená rozmanitost a různost názorů, je hlavním znakem demokracie. Hned za tím je beztrestnost jejich projevování. Ale ještě že jsi spolu s ostatními pitomci demokrat, to máme ale štěstí....😂.
Něco ti pošeptám Terpentýne, pluralita, což je pro tebe neznámé slovo, ale znamená rozmanitost a různost názorů, je hlavním znakem demokracie. Hned za tím je beztrestnost jejich projevování. Ale ještě že jsi spolu s ostatními pitomci demokrat, to máme ale štěstí....😂.
@epr3 Dokonce se za názor lidem ruší bankovní účty. A přitom banky jsou na státu nezávislé. Má stát na banky nějaké páky?
@Bořivoj Zelený Hlavní páka je předposr.nost, vlezdoprd.lství a devótnost.
Terpentýn Ne, to je přesně to, co předváděl Fialenko v EU, když jsme měli předsednictví. Proč to dělal, se musíš zeptat jeho. Ale lidem s alespoň špetkou logiky je jasné, že si tak žehlil cestu do EU, až ho tu voliči kopnou do prd.le.
@epr3 Lžeš jak Bureš. A je velmi dobře, že se máš na prd. Nic jiného si vy, vygumovaní šebestoidi, nezasloužíte 😸👻
@Miroslav Rys Opatrně, aby nám šebík nezpychl, mohl by si myslet, že se na jeho odkazu formuje nějaké elitní hnutí VŠ...