Padni komu padni
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeProč je drahé máslo? Fiala lže hůř než Babiš, Motoristé jsou na hraně zákona i sněmovny
26 komentářů
Frank51482
1
Je evidentní, že i Jakeš byl proti tomu obrýlenému pitomci z Brna formát.
denisz
Už je to tu zase. Aby se udržel Fiala u moci, signalizuje nesplnitelné sliby. Ale říci, "Dejte mi ještě čtyři roky a budete mít platy jako v Německu", už z Čechů dělá úplné blbce, nebo má zkreslené mínění o nízké inteligenci svých oddaných příznivců. Každý už ví, že je to fantaz magor, oblbovat to on umí. Má 19 poradců k ničemu, když nejsou schopni jej uvést do reality. Kdyby toto řekl Babiš je to populismus, když to řekne Fiala je to optimistická vize a sebevědomí.
Uživatel_5720018
Ano svět bez másla není to co býval. Byly doby kdy máslo nesmělo chybět především na hlavách pomazaných. Co teď?
King I
Cenu másla řeším celý den. Odložil jsem kvůli tomu svatbu. Do takového světa děti přivést nechci.
@King I počkej čtyři roky, Fiala zařídí německé platy a tvoje děti se budou mít jak prasata v žitě.
@hynek hynek můžeš volit estébana ten rozdá starým, nezaměstnaným a hlavně sobě tak aby nebyly tvoje děti nebo vnoučata ve finále chudé jak kostelní myši 🤣👍
@kosmos kosmos na to, aby moje děti nebyly chudé nepotřebuju ani estebáka, ani rozvědčíka a už vůbec ne upocenou Nuttelu.
@hynek hynek beztak kecáš protože takové blbe kecy mají dezoláti a kteří si myslí že se jejich debilni potomci budou mít jak prasata v žitě 🤣👍
@King I kdo by tě chtěl blbe,tak možná cikánka?
@Radek Kocvelda Její dokonalost není úroveň, na kterou bys kdy dosáhl. Tvůj souhlas nepotřebuje
@King I Jenom dobře, když se nebudeš množit. Idiotů má tato země na rozdávání.
@epr3 zaplaťpánbůh že jsi impotent 🤣👍to by tady litalo dezolátních oslů 🤟
@kosmos kosmos Kosmonosi, když tě zřízenci nebudou nikdy pouštět z klecového lůžka, udělají pro svět tu nejlepší službu.
@epr3 pěkně tě drží zkrátka a to je dobře 👍 profesionální debili jako ty by neměli mít přístup k normálním lidem🤣🤟
@kosmos kosmos Kde je Rys aby ti vyčinil, že neumíš česky? Asi zrovna žere v lese nějakou mršinu.
@epr3 moje sperma ti nechutnalo?