Téma
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZ kanceláře na ukrajinskou frontu aneb Český bojovník ve válce dronů a sebevrahů na motorkách
20 komentářů
King I
0
Šebesta, něco na tom bude. Místo abych bezděčně do tebe kopal, mohl bych zabíjet rusy. Kolikrát takovou možnost v životě budu mít?
epr3
0
@King I Tak neváhej a padej. Nejspíš to koupíš ještě ve výcviku. Výcvikové tábory a ty se žoldáky o to víc, Rusové rádi provětrávají raketami.
King I
0
@epr3 ok ale ještě předtím tě zbiju. Když už,, tak se vší parádou. Máš čas ještě dnes?
epr3
0
@King I Šetři se na tu Ukrajinu, ubožáčku....😂
King I
V zájmu Šebesty doufám, že ho nenapadne za těmi borci vyrazit a přesvědčovat je o míru
@King I Ty mačo. Stále nechápu proč třeba ty nevemeš plnou polní a nemašíruješ tam pomáhat Ukrajině. Sám pindáš jednostaj jak nutně potřebují pomoc. Ukrajinci už bojovat nechtějí (někteří) a další už jsou unavení. Na rozdíl od toho borce ty jsi jen gaučový válečník a on ten skutečný. To je ten rozdíl mezi vámi.Ty ale z gauče jim moc nepomůžeš.
To snad chápeš ?
To snad chápeš ?
@Richard Šebesta divím se ti, že ty magory co do tebe rýpou a urážejí tě, prostě neignoruješ. Oni se evidentně baví tím, že se jim podaří někoho vytočit a donutit k reakci. A s prominutím blbí jim skočí na lep. Já bych si jich nevšímal, ať si plkají třeba sami se sebou. Jsou tu i rozumnější k vedení diskuse, tak nač se bavit s magorama.
@Richard Šebesta ty se na mně zlobíš, ale neprávem. Já to s tebou myslím dobře. Pokud ale si vyloženě přeješ těm šmejdům, co tě napadají a urážejí dělat a teď se to slovo zdráhám napsat abych tě neurážel ještě i já, tak prosím.
@Richard Šebesta Hm a něco originálnějšího bys z huby vykadit nedokázal? Stále posíláte na Ukrajinu ty co nenávidí hnuSSáky a Putlera, ovšem abyste hnuSSům sami vyrazili pomoct to ne, že vy gaučové rusofilcky??
@Jóža Oltec Hele, a nebude to tím, že Rusové nic takového nepotřebují, o nic neškemrají a ještě vyhrávají.
@epr3 oni nic takového nepotřebuji, proto si pozvali rákosníky? epr, co si mám myslet o tvé inteligenc?
@King I O mé inteligenci si mysli co chceš, je mi to úplně u prd.le. Korejský šikmoočka si tam Rusové přitáhli, aby za ně mohli nastoupit do vojenských služeb a jejich vojáci mohli jít na frontu. Nejspíš o to ani moc neprosili a Kim jim to iniciativně nabídl sám, protože mu je tam budou zadarmo živit, šatit a cvičit, pro něj určitě dobrý byznys.
Richard Šebesta
Hmm, docela odvážný muž. Jen by mne zajímalo co by řekla jeho famílie kdyby padl v té válce ? Pokud nějakou má ?