Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeV Miláně jsem kupoval věci pro naše důchodce, obhajuje Babiš svou cestu tryskáčem na nákupy
26 komentářů
Ferdi Nand
2
Udavač, kolaborant, komouš a hlavně debil a zas ranej dráteník.
Asatin
Ja tam byl taky,ale nic moc,jen takove hadriky pro car***ove princezny.Ale Milan je krasne mesto.
Věra Heidlerová
Milý Kačere,
jsou i přednostnější úlohy pro s. Bureše než účast v zaměstnání, nastal totiž čas, aby shodil nebo aspoň obrousil paroží, což je lépe učinit mimo jeho milovanou vlast, zde stále ještě žijí rýpaví novináři a nemají stanoveny mantinely, co smějí psát, jako na Slovensku. Pro něho je slovo "vlast" odvozeno od slova "vlastnit". Kdyby po něm zůstaly v ČR jen ty parohy, byla bych spokojená. Vystavit na Konopišti!
jsou i přednostnější úlohy pro s. Bureše než účast v zaměstnání, nastal totiž čas, aby shodil nebo aspoň obrousil paroží, což je lépe učinit mimo jeho milovanou vlast, zde stále ještě žijí rýpaví novináři a nemají stanoveny mantinely, co smějí psát, jako na Slovensku. Pro něho je slovo "vlast" odvozeno od slova "vlastnit". Kdyby po něm zůstaly v ČR jen ty parohy, byla bych spokojená. Vystavit na Konopišti!
@Věra Heidlerová tak to spokojená nebudeš. Fiala si dneska utírá své upocené čelo z nového předvolebního vyzkumu a to tam ještě nejsou zohledněny jeho slovní výrony z 17.11.
kulcka
A to mu závidíte že na to má peníze? Nikdo vám nebrání taky podnikat, stačí chodit do školy a učit se.
@kulcka
se učit, se učit, se učit.... jak krást
Jsem byl letos také v Miláně, ale ve svém osobním volnu..
se učit, se učit, se učit.... jak krást
Jsem byl letos také v Miláně, ale ve svém osobním volnu..
Karel Hošák
Fiala je lhář, ale tento gauner, to je masakr. Takže důchodci (jsem inv.duchodce) krásného Ježíška od Bureše. To vám pod stromek nevleze 🙃
hynek hynek
AB je ve vatě, tak nakupuje v Miláně. Landsman není ve vatě, tak musí dělat ženu co se prodává za peníze v reflexu. Tak jednoduché to je.
@hynek hynek že Ty jsi naštvanej, že na Tebe nezbyla teplákovka...
@hynek hynek Ty jsi ale vyprázdněná hlava. Novinařina je povolání jako každé jiné, proto je i placeno. Když je to tak jednoduché, tak dělej tu prodejnou ženu taky, piš a nechej si platit a nebudeš závidět. Kdybys to ovšem uměl.....
Miroslav Wolf
Premyslim jestli je to vůbec parodie, ten estebak by to byl klidně schopen říct a jeho debilni volicstvo by tomu věřilo ….
kosmos kosmos
Doufám že Esteban dovezl něco i místním dezolátním ***m epr 3 Šebest a Jiříček 😄👍a kde vůbec jsou?beztak rozbalují dárky mantalové😄👍where Is šlápota šáša ?už asi umřela 🤟
@kosmos kosmos nemusí nic vozit. Všichni dezoláti budou mít diky Supermanovi ze Strakovky německé platy a budou místo vietnamské tržnice nakupovat taky v Miláně. Sláva pětikoalici.
seng
Za pět let už tam budem moct všichni nakupovat když na tom budem jako Němci