Komentáře

Zpět na článek

Babiš doporučil zkoumat Fialovo duševní zdraví. Připomeňte si bizarní výroky o tetalitě, chlastu a zvracení

18 komentářů

lug70
Sice z toho nemám ani já radost, ale Babiš je prakticky jistým příštím premiérem a to jen díky Fialově vládě. Ta dělá všechno pro to aby i své vlastní skalní voliče z řad podnikatelů a živnostníků pořádně nasrala. Jo a Fiala i mně připadá, že je psychicky nemocný. Stačí jej chvíli pozorovat. Nadměrně se potí, má třes rukou, k tomu patologická prolhanost a poslední dobou i mluvení z cesty. I když je tu ještě jedna možnost, že jede na koksu.
Alois Rudý
Prostě pan Babiš bude příštím premiérem a o tom to je😁
Losina
@Alois Rudý Rudý Álojs
Pavel Nyklíček
Ten pohled na "budouciho" předstvitele státu nějak nemohu zkousnout.
Jediné co mě napadlo při pohledu na tu fotografií bylo, že je pan oslanec nějakej plesnivej.
Uživatel_5734171
@Pavel Nyklíček
mě zase napadlo, že Spejbl ožil...
Uživatel_5411904
@Uživatel_5734171
Přesně! A má hysterický záchvat.
Pavel Nyklíček
Výraz starého může na fotografii je poměrně vypovídající.
Jsou chvíli a čím dál častější, kdy oslanec babis už opravdu začíná být senilní.
Nebylo by dobré zkoušet s 71 letým starcem štěstí v demokratickém procesu,.který mu je a býyl vždy cizí.
Za pár let umře a I on ví, že uz premiérem nebude a za sebe nástrčí Havlíčka. Problém bude, že ze zákulisí bude zas řídit své složké a "naši" zas budou zaklekavat na konkurenci.
Dluhy má oslanec obrovske a jen stát je za něj může zaplatit, respektive voliči a daňoví poplatníci.
Uživatel_5734171
Ta fotka je naprosto dokonalá a přesně vystihuje Bureše a jeho momentální rozpoložení. A to by se dalo charakterizovat jedním slovem. Hysterie. Protože estébák potřebuje za každou cenu a co nejdříve se dostat k moci. A to z následujících důvodů:
1. Není vyloučené, že se příští rok bude ekonomice dařit lépe a tudíž mírně klesne naštvanost lidí. Hnutí ANO POTŘEBUJE NUTNĚ naštvané a frustrované voliče.
2. Agrofert je odstřižen od státních zakázek a některých dotací a to začíná být pro spoustu firem z koncernu problém. Typicky třeba Uniles, který za dob vlády Bureše vyhrával 60 % zakázek pro Lesy ČR, nebo Preol, který dodával státu do hmotných rezerv a měl monopol na MEŘO, povinnou biosložku do paliv apod. Navíc spoustu dotací musí Bureš vracet a někde už to má kriminálka. Třeba Pekárna Zelená louka a podvod za 100 mega.
3. Burešovi tikají politické biologické hodiny. V tomto věku je každý rok znát a on už nechce čekat další rok. K moci by se dostal až v roce 2026 a to už je pozdě.
4. Bureš má spoustu dalších problémů, které mohou za rok vybuchnout. Konkrétně trestní stíhání ve Francii a USA za daňové úniky. Nejde o to, že by to vadilo jeho voličům, těm by nevadilo ani kdyby v přímém přenosu Bureš udupal štěně jezevčíka. Jeho voliči by dál věřili tomu, že to je jen kampaň, jak Andreje dostat z politiky, ale bude to problém pro jakékoli potenciální koaliční partnery, snad s výjimkou Konečné.
Proto Bureš tak silně tlačí na předčasné volby, ale bude mít zjevně smůlu. Vládní koalice nemá jediný důvod to předčasně odpískat. Navíc není ani žádný "tlak ulice". Demonstrace nula, stávky nula. Celý "boj" proti vládě se v podstatě odehrává jen na internetu, lidé jsou líní jít proti něčemu protestovat, jen si zanadávají a tím to končí.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Začal jsem shodou okolností stejnou větou jako vy. Až následně jsem se pousmál, když jsem četl vaší první větu.
Bureš je tak finančně zasekan, že jen podojeni statu ho může napravit.
Co si ale myslím je, že on opravdu v případě vitřězstvi nasadí Havlase. Prostě potřebuje mít volnou ruku na zaklejávačky a jako premiér by byl moc na očích.
Čas je opravdu jeho nepřítel.
Uživatel_5734171
@Pavel Nyklíček
Bureše vždy spolehlivě prozradí řeč těla. Viděl jsem pár dnešních záběrů a skutečně ten člověk začíná být zcela mimo. Už se nekontroluje a ty výbuchy vzteku, hysterie, zoufalství a nenávisti budou čím dál častější...
Uživatel_5411904
@Uživatel_5734171
Taky jsem se dívala a vždycky když mluvil o F. psychickém stavu, řekl to s hlavou dolů, šeptem a dal si prst na nos. Znak toho, že lže a nevěří si. Taky několikrát opakoval, že F. mluví k lidem každý den, a to ho znepokojuje mnohem víc, než co F. říká. Přeci on je ten co k lidem mluví a Fiala vždycky mlčí. Jak to, že se to změnilo? Musí mít teď ve své hlavince velký zmatek. Neumí vůbec pracovat se změnou na ,,bojišti."
Doufám, že nás čeká víc humorných scének a nejlíp takových, kdy dojde i jeho voličům, že je to člověk, kterému by nesvěřili ani vyvenčení psa, natož chod státu.
Michal Kelner
Andy je poťapanej dezoš, Fiala si najal retardovaného poradce a výsledkem je poměrně povedená taškařice.
Voni si to kluci vyříkaj, podají si ruce a až Andy postaví tu slíbenou rychlobruslařskou halu pro Sáblíkovou (ještě má čas, dneska Martina zahájila svojí teprve 23.sezónu) a Fiala zařídí stejnou životní úroveň, jakou mají němci (předpokládám, že to nastane do dvou led od kolaudace té haly), bude tady ráj na zemi.
giorgio287
Celá vláda měla být zavřená v blázinci. Nejen idiot Fiala.
Losina
@giorgio287 Vy jste také ve vládě?
našinec
Jen taková vsuvka. Porovnal jsem zdejší provládní reakce s jinými fóry a vyšlo mi, že možná až na jednu vyjímku zde diskutujeme s boty.
Alois Rudý
Nehledal bych v tom nic nepochopitelného, prostě Fiala má svůj vzor, USA prezidenta Bidena 😁
našinec
A mimochodem, jsem opravdu rád, že pan Adámek byl takový idiot, že o tom napsal tento článek.
našinec
Vzpomínám si, jak současná vládní koalice zkoumala duševní zdraví Prezidenta republiky Miloše Zemana. Jj, co nemáš rád sám, nečiň druhému.