Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePetr Havel: Vodohospodářství v ČR čekají megainvestice za stovky miliard korun
3 komentáře
vaclav mistat
0
Ale to přece není jen Veolia!? Ty zahraniční společnosti asi budou dál inkasovat a my budeme platit jak mourovatí, Turecké hospodářství hadra a kdo to všechno těm cizákům prodal, za devastujících pro nás podmínek, o tom se mlčí, to muselo být úplatků, o kterých se nám nezdá
Pavel Nyklíček
To mi připomíná, že jsem si pořídil destovku 12 m³ a nedal si od státu vyplatit dotací.
Někdo mě varoval,že jakmile stát zjistí v budoucnu, že mám nádrž , udělá výpočet na základě starých dešťových srážek a připočitá mi vodu spadlou z nebes do stočného.
Vodné se platí, tam je vodoměr, stočné je stejné, ale teď navíc by k tomu byla ta nádrž a někdo by mohl namítnout, že splachuji atd a pak to jde do řadu a další stočné je na světě.
A není to zrovna levné...
Někdo mě varoval,že jakmile stát zjistí v budoucnu, že mám nádrž , udělá výpočet na základě starých dešťových srážek a připočitá mi vodu spadlou z nebes do stočného.
Vodné se platí, tam je vodoměr, stočné je stejné, ale teď navíc by k tomu byla ta nádrž a někdo by mohl namítnout, že splachuji atd a pak to jde do řadu a další stočné je na světě.
A není to zrovna levné...
Frank51482
Stát zaplatí obrovské investice a Veolia nás bude za vodu kasírovat. To fakt nemá chybu.