Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJana Bendová: Fiala a Babiš dovádějí. Jurečka a Konečná zjistili, že i nákup pro chudé je politický risk
6 komentářů
Uživatel_5734171
Já se Fialy zastávat nebudu, to opravdu není ani můj cíl, ani moje práce. Nicméně lze vysledovat jednu linku. A tou je systematické mydlení schodů Fialovi. A dělá to jak Bureš a jeho tlupa, tak "pragmatická" část ODS. Cíl je jediný. Připravit po volbách oposmlouvu II. S Fialou a Kupkou to je vyloučené. Tito dva pánové do podobné šílenosti nepůjdou. Navíc už ohlásili kandidaturu projektu SPOLU. V tomto kontextu je zajímavé, že některé agentury vytrvale uvádějí výsledky průzkumů odděleně, každou ze tří stran koalice SPOLU zvlášť. Má to jediný cíl, ukázat, jak pod vedením Fialy ODS padá do hlubin, ukázat, jakou koulí na noze jsou lidovci atd. Čistokrevný guerillový marketing. Koalice spolu byla OFICIÁLNĚ oznámena, seriózní průzkumy přeci musí toto reflektovat.
Jako volič říkám jedno. A říkám to dlouhodobě a jdu ještě dál, jednotlivým politikům to píši. A sice, že hlas dám za rok jen a pouze tomu, kdo mi ZARUČÍ, že nikdy a v žádném případě nepůjde do společné vlády s ANO. NIKDY A V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ. I za cenu, že tu bude vládnout ANO se Stačilo a SPD. Je mi to jedno. Jedno mi není, aby zde byla další oposmlouva. Ta první mezi Klausem a Zemanem zdevastovala českou politiku na desetiletí. Takže pokud mi ODS nedá záruky, že po volbách NEPŮJDE s ANO, půjdu jako volič jinam...
Jako volič říkám jedno. A říkám to dlouhodobě a jdu ještě dál, jednotlivým politikům to píši. A sice, že hlas dám za rok jen a pouze tomu, kdo mi ZARUČÍ, že nikdy a v žádném případě nepůjde do společné vlády s ANO. NIKDY A V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ. I za cenu, že tu bude vládnout ANO se Stačilo a SPD. Je mi to jedno. Jedno mi není, aby zde byla další oposmlouva. Ta první mezi Klausem a Zemanem zdevastovala českou politiku na desetiletí. Takže pokud mi ODS nedá záruky, že po volbách NEPŮJDE s ANO, půjdu jako volič jinam...
@Uživatel_5734171 No a co byste chtěl? Toto je přece ukázka demokracie. Žvásty, kecy, PR agentury jedou naplno, řeší i barvu tkaničky do bot, AI hledá podle algoritmů nejvhodnější slovní spojení, která mají voliči rádi. A voliči mají dojem vlastní důležitosti, že mohou zvolit nejlepší z nejlepších. A kdyby ne, tak za čtyři roky je volit nebudou a zvolí jiné nejlepší z nejlepších. To fakt ještě někoho baví?
@pinkkk
Lidi to ani tak nebaví, ale bohužel ten všudy přítomný strach z existence samotné je žene opětovně k volbám.
Týká se to především nižší třídy, která nejlépe reaguje na předvolební sliby.
Kupříkladu babiš slíbil, že až bude vládnout a jeho voliči dle agentury STEM mu voliče zařadili právě do skupiny 55+ bez maturité, tak po převzeti moci splnil z 50 bodů pouze 22...🫤
Teď už naslibuje cokoli, protože jsou to jeho poslední volby.
Lidi to ani tak nebaví, ale bohužel ten všudy přítomný strach z existence samotné je žene opětovně k volbám.
Týká se to především nižší třídy, která nejlépe reaguje na předvolební sliby.
Kupříkladu babiš slíbil, že až bude vládnout a jeho voliči dle agentury STEM mu voliče zařadili právě do skupiny 55+ bez maturité, tak po převzeti moci splnil z 50 bodů pouze 22...🫤
Teď už naslibuje cokoli, protože jsou to jeho poslední volby.
Alois Rudý
Prostě jak naznačuje pisatelka, pan Babiš bude zaslouženě premiérem a o tom to je😉
@Alois Rudý
Už nyní by měl pan oslanec babiš nosit trnovou korunu.
Bylo by to působivé a zároveň velmi nepříjemné...🤣
Už nyní by měl pan oslanec babiš nosit trnovou korunu.
Bylo by to působivé a zároveň velmi nepříjemné...🤣
No a pak už zas budou ta pozitiva sociální jistoty,. které zaručí, že až nám bude fakt fakt nejlíp, tak panu oslanci babišovi bude hůř.....je totiž sám🫤.
Sám si vaří, sám si pere, že se na to nevy...e.🤣