Komentáře
Zpět na článek
Jana Bendová: Fiala a Babiš dovádějí. Jurečka a Konečná zjistili, že i nákup pro chudé je politický risk
10 komentářů
Alois Rudý
Prostě jak naznačuje pisatelka, pan Babiš bude zaslouženě premiérem a o tom to je😉
Uživatel_5734171
@Pavel Nyklíček
měl jsem debatu s jednou koblihou o plnění volebních slibů. Tak jsem si našel program ANO z roku 2017 před volbami a šel bod po bodu...V podstatě nesplnili nic...))))) Kdo se chce zasmát, ať si ten program najde. je opravdu komické, když dnes havlíček, babiš, Schillerová, Nacher a další politici ANO předhazují Fialovi, že neplní sliby...)))
měl jsem debatu s jednou koblihou o plnění volebních slibů. Tak jsem si našel program ANO z roku 2017 před volbami a šel bod po bodu...V podstatě nesplnili nic...))))) Kdo se chce zasmát, ať si ten program najde. je opravdu komické, když dnes havlíček, babiš, Schillerová, Nacher a další politici ANO předhazují Fialovi, že neplní sliby...)))
giorgio287
Když tu bude nadále škodit fialový, budeme se mít jako v ráji. Politici budou mít německé platy a my se budeme pást, až všechny fabriky zkrachují. Heil Fiala!
Richard Šebesta
No nevím na jakou televizi se dívá paní autorka já převážně na ČT abych porovnával její dezinformace s informacemi jiných televizí a webů atd. Za totáče jsem dělal totéž pokud jde o ČT, nebyla stejně jiná volba a poslouchal jsem taky SE a tam se dovídal jiné informace odlišné od dezinformační ČT. Jaká to stejná paralela z dneškem tehdy dezinformační ČT i dnes, zajímavé.
No a ještě chci dodat,že nemám dojem,že Konečná je nějak moc často na obrazovkách. Mimochodem Agent Bureš a premiér Fiala-Nutela se překvapivě
sbližují v blábolení nesmyslů a lhaní. Ale vlastně ono to překvapení ani není.
V některých věcech jsou oba stejní.
No a ještě chci dodat,že nemám dojem,že Konečná je nějak moc často na obrazovkách. Mimochodem Agent Bureš a premiér Fiala-Nutela se překvapivě
sbližují v blábolení nesmyslů a lhaní. Ale vlastně ono to překvapení ani není.
V některých věcech jsou oba stejní.
pinkkk
@Pavel Nyklíček A proč poslední? Věk nebo něco jiného? Já nevím, jen se ptám. Nebo že by konec světa?
Pavel Nyklíček
@pinkkk
Lidi to ani tak nebaví, ale bohužel ten všudy přítomný strach z existence samotné je žene opětovně k volbám.
Týká se to především nižší třídy, která nejlépe reaguje na předvolební sliby.
Kupříkladu babiš slíbil, že až bude vládnout a jeho voliči dle agentury STEM mu voliče zařadili právě do skupiny 55+ bez maturité, tak po převzeti moci splnil z 50 bodů pouze 22...🫤
Teď už naslibuje cokoli, protože jsou to jeho poslední volby.
Lidi to ani tak nebaví, ale bohužel ten všudy přítomný strach z existence samotné je žene opětovně k volbám.
Týká se to především nižší třídy, která nejlépe reaguje na předvolební sliby.
Kupříkladu babiš slíbil, že až bude vládnout a jeho voliči dle agentury STEM mu voliče zařadili právě do skupiny 55+ bez maturité, tak po převzeti moci splnil z 50 bodů pouze 22...🫤
Teď už naslibuje cokoli, protože jsou to jeho poslední volby.
pinkkk
@Uživatel_5734171 No a co byste chtěl? Toto je přece ukázka demokracie. Žvásty, kecy, PR agentury jedou naplno, řeší i barvu tkaničky do bot, AI hledá podle algoritmů nejvhodnější slovní spojení, která mají voliči rádi. A voliči mají dojem vlastní důležitosti, že mohou zvolit nejlepší z nejlepších. A kdyby ne, tak za čtyři roky je volit nebudou a zvolí jiné nejlepší z nejlepších. To fakt ještě někoho baví?
Pavel Nyklíček
Určitě bude líp. Možná bude ještě líp a pokud se to fakt povede bude úplně nejlíp.
No a pak už zas budou ta pozitiva sociální jistoty,. které zaručí, že až nám bude fakt fakt nejlíp, tak panu oslanci babišovi bude hůř.....je totiž sám🫤.
Sám si vaří, sám si pere, že se na to nevy...e.🤣
No a pak už zas budou ta pozitiva sociální jistoty,. které zaručí, že až nám bude fakt fakt nejlíp, tak panu oslanci babišovi bude hůř.....je totiž sám🫤.
Sám si vaří, sám si pere, že se na to nevy...e.🤣
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Už nyní by měl pan oslanec babiš nosit trnovou korunu.
Bylo by to působivé a zároveň velmi nepříjemné...🤣
Už nyní by měl pan oslanec babiš nosit trnovou korunu.
Bylo by to působivé a zároveň velmi nepříjemné...🤣
Jako volič říkám jedno. A říkám to dlouhodobě a jdu ještě dál, jednotlivým politikům to píši. A sice, že hlas dám za rok jen a pouze tomu, kdo mi ZARUČÍ, že nikdy a v žádném případě nepůjde do společné vlády s ANO. NIKDY A V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ. I za cenu, že tu bude vládnout ANO se Stačilo a SPD. Je mi to jedno. Jedno mi není, aby zde byla další oposmlouva. Ta první mezi Klausem a Zemanem zdevastovala českou politiku na desetiletí. Takže pokud mi ODS nedá záruky, že po volbách NEPŮJDE s ANO, půjdu jako volič jinam...