Komentáře
Zpět na článek
Jefim Fištejn: Trump tajně jedná s Putinem o ukončení války aneb Co jsem viděl na vlastní oči?
23 komentářů
Alois Rudý
@Miroslav Rys...Ferdo, létají hlavně v našich sdělovacích prostředcích, v reálu je má význam asi jako když mravenec šlápne na nohu medvěda. 😀
Richard Šebesta
Jen krátký dodatek. Pokud by skutečně Trump svou politikou přispěl k blízkému ukončení války na Ukrajině ,paradoxně to přispěje k tomu, že mnoho lidí z tábora levice v zemích východní Evropy i střední a prostě lidí, kteří Ameriku nemají rádi by možná změnilo svůj názor na USA. Otázka je na jak dlouho ? Druhá pak jak by na to reagovali naši váleční štváči a že jich je v Česku dost.
denisz
Úspěšná liská civilizace je založena na dialogu. Dobře, že Trump dokáže hovořit i s kontroverzním Putinem, Zelenským a jinými. Pro zastavení toho zabíjení je nutné udělat co nejvíce.
Miroslav Rys
@Alois Rudý Medvěda?? Spíš smradlavýho čokla 😸👻 Copak, Hnusputin, problémy s účtem?? 😀😀
Alois Rudý
Stejně to vypadá, že tam bude klid, až se podaří navrátit Ukrajinu ke Krymu.😶
Miroslav Rys
@Alois Rudý Už teď létají do Ruska émerické rakety. Pochybuji, že z nich mužici especially Tupin mají radost, vohnoute 😸👻
Uživatel_5850027
@Richard Šebesta Ono jde o to, jak by ten mír vypadal, pokud by to znamenalo celá Ukrajina pro Rusko, tak by se vztahy akorát zhoršily.
Alois Rudý
Jsem pro, aby USA Rusku pomohly proti fašistům jako za II. sv. války.😐
King I
Foltýn asi chrápe. Kolaboranti jsou zahlceni dezinformacemi, že Rusko vyhrává. Jde na jeho triko, že jim ve finále vybouchnou hlavy šokem.
Pavel Nyklíček
@denisz
Tak jistě. Nepřátele mějme co nejbíže.
Čert ví zda Pyta je schopen s Trumpem jednat. Kdo zavolá dříve?
Každopádně válka dle propočtů by měla příští rok skončit. Je tam dosti faktorů, které do sebe zapadají a na prvním místě jsou vždy prachy a tuhle situaci rusko zná ze své historie velmi dobře.
Tak jistě. Nepřátele mějme co nejbíže.
Čert ví zda Pyta je schopen s Trumpem jednat. Kdo zavolá dříve?
Každopádně válka dle propočtů by měla příští rok skončit. Je tam dosti faktorů, které do sebe zapadají a na prvním místě jsou vždy prachy a tuhle situaci rusko zná ze své historie velmi dobře.
Pavel Nyklíček
Mám rád politické tajenky.
Tato je opravdu výživná.
I volby příšti rok u nás začínají být výživné a nikdo neví nic a to je radost to sledovat.
Po volbách bude vše jako dřív, já osobně si udělam čárku a dál budu spoléhat na sebe, jako doposud.
Po revoluci došlo ke změně. Tu jsem zaznamenal. Pak už nic. Stále to bylo stejné a já tedy pokračoval v dobře zaběhnuté dráze jediné jistoty sama sebe.
Jediné, kde jsem malinko musel zvednout obočí bylo EET. Tam jsem musel doufat, že to nedopadne, jelikož to nemohu ovlivnit a opravdu mě oslanec babiš nedostal👍.
Tam byl evidentní záměr dostat se k informacím a naší by pak zaklekli....tak to byly nervy.
Naštěstí reformy nejsou doménou pana oslance a tak pluji dál po proudu.
Díky Andy, že jsi odešel. Diky👍
Tato je opravdu výživná.
I volby příšti rok u nás začínají být výživné a nikdo neví nic a to je radost to sledovat.
Po volbách bude vše jako dřív, já osobně si udělam čárku a dál budu spoléhat na sebe, jako doposud.
Po revoluci došlo ke změně. Tu jsem zaznamenal. Pak už nic. Stále to bylo stejné a já tedy pokračoval v dobře zaběhnuté dráze jediné jistoty sama sebe.
Jediné, kde jsem malinko musel zvednout obočí bylo EET. Tam jsem musel doufat, že to nedopadne, jelikož to nemohu ovlivnit a opravdu mě oslanec babiš nedostal👍.
Tam byl evidentní záměr dostat se k informacím a naší by pak zaklekli....tak to byly nervy.
Naštěstí reformy nejsou doménou pana oslance a tak pluji dál po proudu.
Díky Andy, že jsi odešel. Diky👍
epr3
@King I Zatím co ty je nečteš, věříš na první dobu mainstreamu, a děláš vládní věrchušce blbečka. Kdo myslíš, že je na tom z nás dvou lépe?
King I
@epr3 epr si přečetl parlamentní sra.ky a vida, je z něj genius. Náhlé povstání beznohého je proti tomu banalita.
epr3
Nic není tak, jak to na první pohled vypadá, a už vůbec ne, jak to předkládají média hlavního proudu, těm věří jenom prosťáčkové typu kinga, kosmonose, ryse, terpentýna, nyklíčka. Zaplať pán Bůh, že Hraběta si to už hodil.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Velke-Zelenskeho-nic-Cely-svet-se-boji-jde-vsak-pry-jen-o-trik-Ukrajiny-765390
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Velke-Zelenskeho-nic-Cely-svet-se-boji-jde-vsak-pry-jen-o-trik-Ukrajiny-765390
Miroslav Vlasák
Smutný doklad úpadku či spíše agonie tradičních medií, zejména papírového tisku.
Díky Vám! Díky Vám, šebíku statečný,
za vaši odvahu, rozum a sílu!
Vy jste náš dezolát – oni jsou zbyteční!
Přidal jste blankytu do křídel míru.