Rozhovory
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePetr Fiala: Hoďte průzkumy za hlavu. Vždyť i minule nikdo nevěřil, že vyhrajeme volby a že budu premiérem
24 komentářů
PEtr Tobes
0
no co k tomu dodat, ano, Bures je naprosto tragicky a je desne, ze ma ted cca 35 procent, ale je to i vizitka prave PF a cele koaly, tohle nemeli dopustit. no a ze se mnozi lide rozhoduji kratce pred volbami - to plati jen do jiste miry a v hodne polarizovane spolecnosti to uz nebude mit takovy dopad, protoze malokdo se rozhoduje mezi tim, jestli bude volit Spolu nebo ANO, Stan nebo SPD apod..spis se vetsina bude rozhodovat mezi Spolu, STAN, pripadne nejit k volbam, a na druhe strane zase treba mezi ANO, Motoristy, nebo SPD ale tyto skupiny maji celkove docela maly prunik a volicske presuny mezi tabory vlada - opozice se rozhodne nedaji ocekavat v nejake vyznamnejsi mire, coz by pri velkem naskomu ANOfertu byla pro uspech uz temer nutnost..no a to znamena, ze volby jsou s nejvetsi pravdepodobnosti uz davno prohrane, jen si to PF porad nechce pripustit tak to potahne az do horkeho konce..
našinec
0
@PEtr Tobes Budu tě utěšovat. Vládní koalice ví, že v ČR asi nevyhraje, ale přijaté a připravované zákony pro zahraničí by měly hodně zamíchat kartami. Otázkou je, zda je to opravdu dobře. Dospěli jsme po 35 letech od převratu k tomu, že se budeme rozhodovat mezi debilem a kriplem o tom, který je pro nás přijatelnější.
PEtr Tobes
0
@našinec korespondencni volba to nemuze zachranit, to je vylouceno, to budou max 2-3 procenta jestli vubec. a ano, vlada me v leccems stve, ale porad je to lepsi varianta nez StBak, ten to tady dojebe zugrunt, hlavne ze se napakuje..ale to uvidime uz za rok a kousek..PF samozrejme neni vhodny do teto doby, ted uz to evidentne nezvlada, ale zacatek mel solidni a nektere kroky se rozhodne povedly, nezmrzli jsme atd..no ale to plebs neoceni, ten chce pecena kurata primo do huby bez ohledu na budoucnost, protoze je na to zvykly..takova je realita
Richard Šebesta
0
@PEtr Tobes Doufám,že estebák vládnout nebude !
King I
Inflace v Česku: pod 3%
Inflace v Rusku: 21%
Úroková sazba v Česku: 4%
Úroková sazba v Rusku 20%
Jestli vám kolaboranti nevoní Fialová bída, můžete nabrat směr Moskva.
Inflace v Rusku: 21%
Úroková sazba v Česku: 4%
Úroková sazba v Rusku 20%
Jestli vám kolaboranti nevoní Fialová bída, můžete nabrat směr Moskva.
@King I Zřejmě jsi se dnes nedíval na vysílání CNN Prima News, kde ty čísla byly jiné a zároveň se tam uvádělo, jakým způsobem se navyšují platy - jsou vyšší než inflace. A to hovořil kritik režimu v RF.
@našinec chceš mi tvrdit, že si Ruská centrální banka vymýšlí a CNN prima News má přesnější informace?
@našinec
S těmi platy je to takhle: mužíci mají prachy na nákupy, ale není co koupit takže ceny rostou a tím se zvyšuje inflace. Firmy musejí promítnout vyšší platy do vyšších cen, tím se zvyšuje inflace. Kromě toho rubl padá, tím se zvyšují ceny dovozu a tím se zvyšuje inflace
Ale klidně se tam přestěhuj, CNN prima News tě uklidnila.
S těmi platy je to takhle: mužíci mají prachy na nákupy, ale není co koupit takže ceny rostou a tím se zvyšuje inflace. Firmy musejí promítnout vyšší platy do vyšších cen, tím se zvyšuje inflace. Kromě toho rubl padá, tím se zvyšují ceny dovozu a tím se zvyšuje inflace
Ale klidně se tam přestěhuj, CNN prima News tě uklidnila.
@našinec A ve finále to dopadne tak, že firmy v Rusku začnou bankrotovat, tím pádem bude mít čokl vojáčky, které mu Ukrajina rozstřílí na s*, nebudou firmy, nebudou lidi... No s těmi lidmi jsem to docela přehnal... Tak co myslíš? Bude z Ruska světová velmoc?
@King I Jestli máš možnost, tak se na to podívej. Myslím, že to vysílali nějak kolem poledne. Mně tam také některé hlášky přišly dosti podivné.
Alois Rudý
A musíme na odstranění této neschopné a škodící vlády čekat opravdu až do voleb ?😎
King I
Přepis Fialova textu:
"Spousta lidí se rozhoduje až dva týdny před volbami. Zachytí to přesně průzkum? Často ne. Netrapte se proto průzkumy a ani nechápu, že se jim média tolik věnují, protože realita bývá jiná"
Jak by ho sofistikovaně řekl Bureš:
"PROSÍM VÁS, ty průzkame, jako SORRY JAKO, to je TOTÁLNÍ FAKE NEWS! Já vám řeknu - lidi makaj, oni nemaj čas na nějaký NESMYSLE dva týdne před volbama, ANO?!
To je ABSOLUTNĚ KATASTROFICKÝ, co ty médie dělaj! Já když sem byl ve vládě, tak sem to měl JASNĚ spočítaný, mám to v těch tlustejch deskách! Ten PROJEKT proti nám je NEUVĚŘITELNEJ!
A ty tradiční političtí dinosauři, oni jako furt něco zkoumaj, ANO?! To je PROSTĚ NESKUTEČNÝ! Voni tam seděj a dělaj REALIZACE těch průzkamů... To není možný! To je ANTIBABIŠTE!
Normální člověk, kerej pracuje, von jako nemá čas na tydlety NESMYSLE! Von maká, von dělá! A ty novinářové, ty zkorumpovaný novinářové... To je ABSOLUTNĚ DEVASTUJÍCÍ! Já tomu nemůžu uvěřite!
Já vám to řeknu - je to ORGANIZOVANÝ! Je to ŠPINAVÁ KAMPANE! Voni nás chtěj ZLIKVIDOVAT! To je PROSTĚ NEUVĚŘITELNÝ, ty jejich FEJKE! NESKUTEČNÝ! TOTÁLNĚ NESKUTEČNÝ!"
"Spousta lidí se rozhoduje až dva týdny před volbami. Zachytí to přesně průzkum? Často ne. Netrapte se proto průzkumy a ani nechápu, že se jim média tolik věnují, protože realita bývá jiná"
Jak by ho sofistikovaně řekl Bureš:
"PROSÍM VÁS, ty průzkame, jako SORRY JAKO, to je TOTÁLNÍ FAKE NEWS! Já vám řeknu - lidi makaj, oni nemaj čas na nějaký NESMYSLE dva týdne před volbama, ANO?!
To je ABSOLUTNĚ KATASTROFICKÝ, co ty médie dělaj! Já když sem byl ve vládě, tak sem to měl JASNĚ spočítaný, mám to v těch tlustejch deskách! Ten PROJEKT proti nám je NEUVĚŘITELNEJ!
A ty tradiční političtí dinosauři, oni jako furt něco zkoumaj, ANO?! To je PROSTĚ NESKUTEČNÝ! Voni tam seděj a dělaj REALIZACE těch průzkamů... To není možný! To je ANTIBABIŠTE!
Normální člověk, kerej pracuje, von jako nemá čas na tydlety NESMYSLE! Von maká, von dělá! A ty novinářové, ty zkorumpovaný novinářové... To je ABSOLUTNĚ DEVASTUJÍCÍ! Já tomu nemůžu uvěřite!
Já vám to řeknu - je to ORGANIZOVANÝ! Je to ŠPINAVÁ KAMPANE! Voni nás chtěj ZLIKVIDOVAT! To je PROSTĚ NEUVĚŘITELNÝ, ty jejich FEJKE! NESKUTEČNÝ! TOTÁLNĚ NESKUTEČNÝ!"
našinec
Na jednu stranu nelze vládě upřít odvahu jít i proti svým voličům, na druhé straně mi vadí, že vládní koalice není schopna říci jedinou pravdivou větu. Každopádně je pravdou, že průzkumy jsou pro budoucí volby irelevantní, jelikož se bude rozhodovat o nás bez nás v korespondenčních volbách.
Richard Šebesta
Minule volby vyhrála jeho koalice spolu před ANO jen o 0,6 % hlasů. Spolu mělo 27,7 % ANO 27,1 % Čili to bylo velmi těsné a navíc těsně před branami parlamentu zůstala jak soc.dem. 4,65 %
tak Přísaha 4,7 %. Čili opět mnoho nechybělo a premiér Fiala-Nutela by žádnou vládu nesestavoval. Bylo to jen o chlub. Takže chyba v průzkumech minimální. Burešova vláda si pohoršila kvůli covidu . Další důležitý fakt který nepochybně silně ovlivnil volby pro Fialovu soldatesku, povolení vzniku předvolebních koalic podle nových pravidel.
Náramně rychle a v rozporu se všemi zvyklostmi to povolil ústavní soud. Nebýt toho KDU-ČSL a TOP 09 by se samy do sněmovny dostávaly horko těžko. Doufám,že tato vláda za rok padne a i když nefandím Burešovi vše bude lepší než tato válečná vláda, která je nejhorší od listopadu 89.Navíc věřím,že agent Bureš už vládu nebude sestavovat i když ANO volby vyhraje.
tak Přísaha 4,7 %. Čili opět mnoho nechybělo a premiér Fiala-Nutela by žádnou vládu nesestavoval. Bylo to jen o chlub. Takže chyba v průzkumech minimální. Burešova vláda si pohoršila kvůli covidu . Další důležitý fakt který nepochybně silně ovlivnil volby pro Fialovu soldatesku, povolení vzniku předvolebních koalic podle nových pravidel.
Náramně rychle a v rozporu se všemi zvyklostmi to povolil ústavní soud. Nebýt toho KDU-ČSL a TOP 09 by se samy do sněmovny dostávaly horko těžko. Doufám,že tato vláda za rok padne a i když nefandím Burešovi vše bude lepší než tato válečná vláda, která je nejhorší od listopadu 89.Navíc věřím,že agent Bureš už vládu nebude sestavovat i když ANO volby vyhraje.
epr3
Ten fialový sr.č se klidně dokáže pochválit i za to, co totálně podělal a ještě tomu sám uvěřit. Jeho sebevědomí a optimismus jsou neuvěřitelné a je fakt, že druhého takového bychom už jen těžko hledali. Jak uvažuje lug70, spoléhá na korespondenční volbu. I ta má svoje mantinely, byť se v ní dá krásně podvádět. Například počet hlasů zvenčí by neměl překročit odhadovaný počet zahraničních voličů. To se podle mého mínění stalo demokratům v amerických volbách. Trump měl takový náskok, že ani při zfalšování celého potenciálu korespondenčních hlasů, by to Kamale nestačilo, proto to ani nezkoušeli. my bychom měli všichni k volbám jít a volit dle našeho svědomí. Kdo to svědomí má, nemůže to Fialovi znovu hodit.
@epr3 Souhlasím zcela a dodám Fiala- nutela vsadil vše na jednu kartu. Aroganci,lži,polopravdy unfair jednání a doufá že mu to vyjde. Bohužel mu silně sekunduje ČT. Což je další podvod. Veřejnoprávní televize má být nestranná a ne silně provládní a NEDEMOKRATICKÁ !
lug70
Já se bojím, že příští volby rozhodnou korespondenční hlasy. Lipavský, Vystrčil, Pekarová-svetrová, i prezidentčík Pávek lítají za naše prachy po světě dělat volební agitku za našimi "krajany". I když mnozí naši krajané už ani neznají český jazyk a ani neví kde vůbec ČR leží na mapě, ale taky jsou většinou liberálně pevně ukotveni a naučeni se vždy účastnit voleb, takže tu Fialovu chátru budou volit ve velkém, když už dostali tu možnost. Taky předpokládám, že těsně před volbami Fialovi šmejdi udělí volební právo Ukrajincům. Nadarmo si je tu nehýčkají. To je taky pěkna masa jejich potencionálních a hlavně vděčných voličů. Fialův gang už jen z existenčních důvodů potřebuje ty volby ovlivnit, třeba i podvodem, jinak by mohli špatně dopadnout. Oni bedlivě sledují dění na Slovensku, kde bývalí premiéři jsou vyšetřování prokuraturou za destrukci státu, ohrožení národní bezpečnosti a velezradu. Fialovcům to hrozí taky, když volby projedou.