Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeANO si už rozděluje vládní posty. Vondráček chce být ministrem zahraničí, přimlouvá se i Zeman
67 komentářů
Jarda Molinek
0
Sněmovní kytarista je poskok agenta 25085 bureše, který je soudem uznaný lhář.🤣
Saša Krach
Vondráček ,,v porovnání z dnešními ministry je obr, odborník.
😝
😝
Věra Heidlerová
Děkuju, že již v titulku jste připomněli jméno toho libového frajera, u něhož jsem s velkým zpožděním zjistila, že se honosí právnickým titulem. Tak nevýraznou, až hloupou osobnost těžko pohledat, už ani nevím, v jaké funkci sloužil naší vlasti. Představa takového i (jakéhokoli) ministra v osobě pana V. je pro mne nepřijatelná, bohužel reálná. ANO nemá osobnosti, ve stínu Babiše těžko rozkvete nějaká politická růže, ale tento člověk je opravdu slabčák, na Moravě by se řeklo druhák nebo třeťák (podle kvality vína.) To já nepiju.
@Věra Heidlerová
Paní Heidlerová, màte naprostou pravdu. Vondráček je absolutní provar. ANO se hemží exoty, kteŕí rádi vlezli Babišovi do patřičného tělního otvoru jenom proto, aby plnili přání svého gurua bez vlastního názoru a zcela v duchu hesla "koho chleba jíš, toho píseň zpívej". Vondráček a ministr zahraničí? To je snad vtip. Nečeká Česko nic hezkého pod vládou anoistů. Vláda neumětelů ANO už jednou předvedla, co je to za svoloč.
Paní Heidlerová, màte naprostou pravdu. Vondráček je absolutní provar. ANO se hemží exoty, kteŕí rádi vlezli Babišovi do patřičného tělního otvoru jenom proto, aby plnili přání svého gurua bez vlastního názoru a zcela v duchu hesla "koho chleba jíš, toho píseň zpívej". Vondráček a ministr zahraničí? To je snad vtip. Nečeká Česko nic hezkého pod vládou anoistů. Vláda neumětelů ANO už jednou předvedla, co je to za svoloč.
Heidlerová, Bednářová Hele čurinky, co kdybyste radši setřely pavlač? Filozofování vám moc nejde.
@Věra Heidlerová Vondracek je opravdu "prudce inteligentni"..je to pravnik "lichvaru", vychlastana ostuda, co vedl velmi pochybna jednani s pochybnymi lidmi v Moskve uz po anexi krymu a napadeni vychodni ukrajiny russkym agresorem, a tvari se, ze to ma byt "ta spravna diplomacie" - tak urcite, nas.at!!!
Frank51482
No, ještě bych moc nejásal, protože volby ještě nevyhráli.
@Frank51482
Vzpomeňme na Paroubka a Topolánka. Predikce byly pár týdnů před volbami ke 40%....
Vzpomeňme na Paroubka a Topolánka. Predikce byly pár týdnů před volbami ke 40%....
Uživatel_5734171
ANO má TRAGICKÝ deficit osobností. Proto také ta neustálá recyklace politiků, proto ty kumulace funkcí. Pár známých jmen kandiduje pořád dokola do všech možných voleb. Ten problém je dán dílem tím, že soudný, kvalifikovaný a mravní člověk prostě a jednoduše nechce nic s Burešem mít. On si málokdo chce nechat sprostě nadávat, málokdo se nechá urážet a ponižovat. A dílem je to proto, že si Bureš nechce nechat v hnutí "vyrůst" konkurenci. Přesně proto se zbavil lidí, jako je třeba Vondrák. Takže nyní jsou v té tlupě skutečně jen ABSOLUTNĚ loajální lidí, ale zároveň lidé povětšinou hloupí. Typickými představitelkami tohoto směru jsou Burešovy Amazonky, které se za Andreje bijí do roztrhání těla. Jermanová, Malá, Peštová, Balaštíková, Schillerová, Dostálová, Vildumetzová atd. Tyto dámy když promluví, tak to zaduní... Komické pak je, když se v té tlupě objeví někdo s nějakým mravním základem. Typicky třeba europoslanec Bžoch. Na něm je vidět, jak vnitřně nesouhlasí s tím, co hnutí dělá, takže to řeší schováváním a absencemi. Stačí se podívat na hlasování v europarlamentu, při všech kontroverzních tématech Bžoch chyběl. Třeba hlasování o pomoci Ukrajině, kdy celé ANO a komunistka Konečná s Turkem byli proti, tak Bžoch nehlasoval. Tohle schovávání na záchodě mu dlouho nevydrží, Bureš a jeho poskoci to brzy odhalí a Bžocha čeká to, co drtivou většinu předchozích europoslanců za ANO. Charanzová, Dlabajová, Maxová, Telička, Ježek a spousta dalších, všichni z ANO vyhozeni nebo utekli...
@Uživatel_5734171 To je sice pravda,ale právě proto je Bžoch falešný až na půdu.Bude zajímavé až opustí ANO (pokud se tak stane) kam půjde ? Dobré bydlo je dobré bydlo.
@Richard Šebesta
do ANO přišel z ODS, půjde zpátky do ODS... A klidně ještě v tomto volebním období...)))
do ANO přišel z ODS, půjde zpátky do ODS... A klidně ještě v tomto volebním období...)))
@Uživatel_5734171 To máme tedy kliku, že proti těm "Burešovým Amazonkám" stojí takové intelektuální velikánky, jako Pekarová Adamová, Kovářová, Decroix, Langšádlová ...a záda jim jistí Jakob (tady to duní, až se třese zem), Benda, Stanjura, Farský, Dvořák, ... Co jméno, to morální a intelektuální skvost.
Hned se cítím klidnější, když vidím ten mančaft, co naši zemi vede ke světlým zítřkům.
A premiér? Tak tomu po posledních zviditelňovacích akcích (německé platy, 93% programu splněno, ...) už chybí jen rolničky.
Vám se vážně líbí, jak to tahle parta vede? Vždyť je kritizují i jejich vlastní - za švindly v rozpočtu, nezvládnutou inflaci, neskutečnou sérii lží, průmysl jde ke dnu, zdravotnictví zápasí s problémy, školství jde do kytek, ...
Obtížně se hledá oblast, kterou by se dalo pochválit. Jo, chlubí se budováním dálnic, ale pokud se aspoň trochu vyznáte v problematice a délce stavebních řízení, pak vám musí být jasné, že oni pouze dokončují to, co někdo před nimi z valné části připravil, dostali to na stříbrném podnosu.
Klidně si je adorujte dál, je to vaše svaté právo, ale já pevně doufám, že volby rozhodnou a že po nich půjde tahle banda neumětelů do háje; podobně jako Biden v USA.
Hned se cítím klidnější, když vidím ten mančaft, co naši zemi vede ke světlým zítřkům.
A premiér? Tak tomu po posledních zviditelňovacích akcích (německé platy, 93% programu splněno, ...) už chybí jen rolničky.
Vám se vážně líbí, jak to tahle parta vede? Vždyť je kritizují i jejich vlastní - za švindly v rozpočtu, nezvládnutou inflaci, neskutečnou sérii lží, průmysl jde ke dnu, zdravotnictví zápasí s problémy, školství jde do kytek, ...
Obtížně se hledá oblast, kterou by se dalo pochválit. Jo, chlubí se budováním dálnic, ale pokud se aspoň trochu vyznáte v problematice a délce stavebních řízení, pak vám musí být jasné, že oni pouze dokončují to, co někdo před nimi z valné části připravil, dostali to na stříbrném podnosu.
Klidně si je adorujte dál, je to vaše svaté právo, ale já pevně doufám, že volby rozhodnou a že po nich půjde tahle banda neumětelů do háje; podobně jako Biden v USA.
@Lubomír Brázdil za to v anosektě jsou sami borci, alenka z říše dluhů, teta dostálová.😅
@Jarda Molinek Tobě vážně připadá, že si teď jako země stojíme dobře? Vždyť v podstatě ve všech hospodářských ukazatelích se v rámci Evropy potácíme na chvostu, tak já nevím. Premiér ze sebe dělá ulhaného šaška, Stanjura lže ohledně rozpočtu, že už to dráždí i jeho vlastní, Válek se v tom plácá a vede to od desíti k pěti ...atd. atd.
Máš-li na to seriózní protiargumenty, sem s nimi, rád si o nich počtu, ale asi budu čekat marně.
Máš-li na to seriózní protiargumenty, sem s nimi, rád si o nich počtu, ale asi budu čekat marně.
Pavel Nyklíček
V poslední době se vysilalo několik záběrů v televizi a na sítích, kde Vondráček byl ve zvláštním rozpoložení.
Listovat.jsem jeho projevy a nabyl.jsem dojmu, že opravdu ten vzdělaný člověk není při smyslech.
Přivirali se mu oči v přímém vysílání, vypadavala mu slova, myšlenkově něco jako babis bez myšlenky a i se nakláněl.
Pusa slova doslova žvýkala.
Jednou se to stát může ale vícekrát?
Mám pocit, že je pod tlakem babise a to hodně silně. Musí pít!
Tento jev vidíme u hnutí na více místech.
Všimli jste si, že včetně babiše, že zpomalila rétoriku slovních výlevů?
Skoro při mluvení zastaví, ale pak zas pokračují, jak ve zpomalenem filmu.
Nikdo z nich už nemluvi rychle, jako dřív! Schillerova je teď tak pomalá při vystoupeních, že se z ní stala Uspavačka hadů s.r.o.
Zvláštní...
Listovat.jsem jeho projevy a nabyl.jsem dojmu, že opravdu ten vzdělaný člověk není při smyslech.
Přivirali se mu oči v přímém vysílání, vypadavala mu slova, myšlenkově něco jako babis bez myšlenky a i se nakláněl.
Pusa slova doslova žvýkala.
Jednou se to stát může ale vícekrát?
Mám pocit, že je pod tlakem babise a to hodně silně. Musí pít!
Tento jev vidíme u hnutí na více místech.
Všimli jste si, že včetně babiše, že zpomalila rétoriku slovních výlevů?
Skoro při mluvení zastaví, ale pak zas pokračují, jak ve zpomalenem filmu.
Nikdo z nich už nemluvi rychle, jako dřív! Schillerova je teď tak pomalá při vystoupeních, že se z ní stala Uspavačka hadů s.r.o.
Zvláštní...
King I
Bureš je jen lokální modla. Tihle poskoci jsou jen wanna be stars bez talentu. Průměrní Češi mají jedinou vizi – vyžrat stát a tím sami sebe. Slepá ulička. Volím Fialu. Rychle se naučí být sebevědomý tahoun. Jestli ne, dostane přes držku.
.
.
@King I
Hele dobrý názor.
Mám to stejně. Já pořád vidím jak ti dva v posledních volbách stáli u dvou stolků jako soupeři do sněmovních voleb.
Banlbiš kňučel, poblázněně listoval v tunách papírů na stole, skákal do řeči, ječel, urážel a nebyl k uklidnění...
Vedle toho klidný Fiala, stolek prázdný, vše srozumitelně vysvětloval, měl protiargumenty a působil jako politik.
Český občan to tehdá vyhodnotil....
Do voleb je opravdu velmi daleko a v podstatě bude stačit, když se babiš utluče sám svým negativismem a kauzami.
Je už starý a je znát, že politika.ho posouvá do dětských let svobodomyslných projevů. Biologické hodiny a životní styl se podepisují..
Hele dobrý názor.
Mám to stejně. Já pořád vidím jak ti dva v posledních volbách stáli u dvou stolků jako soupeři do sněmovních voleb.
Banlbiš kňučel, poblázněně listoval v tunách papírů na stole, skákal do řeči, ječel, urážel a nebyl k uklidnění...
Vedle toho klidný Fiala, stolek prázdný, vše srozumitelně vysvětloval, měl protiargumenty a působil jako politik.
Český občan to tehdá vyhodnotil....
Do voleb je opravdu velmi daleko a v podstatě bude stačit, když se babiš utluče sám svým negativismem a kauzami.
Je už starý a je znát, že politika.ho posouvá do dětských let svobodomyslných projevů. Biologické hodiny a životní styl se podepisují..
mnnhgfr
Vondráček by byl výborný ministr zahraničí. Klidný, inteligentní, nenechá se vyprovokovat. Místo toho servilního svazáka skvělá změna. Ale do voleb je daleko.
@Ladislav Polák
Tak daleko, že když vezmu v potaz co se stane za jeden politiký týden, tak těch 11 měsíců voleb je let na Mars.
Tak daleko, že když vezmu v potaz co se stane za jeden politiký týden, tak těch 11 měsíců voleb je let na Mars.
@Ladislav Polák Podívejte se mu do obličeje. Ten neurčitý, slizký úsměv, či co to má na obličeji nalepeného, mluví za vše. Já bych si od něj nekoupila ani sirky.
Saša Krach
No v každém případě pokud ...ANO bude sestavovat vládu, Budou ve vládě lidé kteří prošli praxi...
No a teď rozebereme ministry současné vlády a jejich profese...
Né to vám nemohu udělat. Hlupáci.
😛😛😛😛😂😂😂😂😂
No a teď rozebereme ministry současné vlády a jejich profese...
Né to vám nemohu udělat. Hlupáci.
😛😛😛😛😂😂😂😂😂
@Saša Krach Znám lidi s praxi, co stojí za starou belu a nováčky, co byli v obraze hned.
Praxi potřebujete při zatloukání hřebíků ne v politice. Tam je potřeba znalosti, rozum a morálka.
Nevidím, že by něco z toho Vondráček měl.
Praxi potřebujete při zatloukání hřebíků ne v politice. Tam je potřeba znalosti, rozum a morálka.
Nevidím, že by něco z toho Vondráček měl.
Petr Minář
Kvalifikací "právník", s praxí kytaristy, s jediným koníčkem ožrat se jak zvíře, to by byla při jmenování do funkce ministra zahraničí pro Zemana, kdyby byl ještě ve funkci, lahůdka. Škoda, že tento tyjátr už neuvidíme (obě podmínky jeho uskutečnění jsou už jen fantazie koblih na jedné straně a sladké snění o minulosti hulvátových fanoušků na straně druhé).
Alois Rudý
Jak chce být ministrem zahraničí ? Prostě bude.
epr3
Lipánka přehodí úplně každý, horší to být nemůže, ledaže by tam zasedl sám Fiala, nebo Pekarová, nebo Černochová.
@epr3
Nechceš to vzít? Babis má takovou kumulaci funkcí, že vezme kohokoliv.
Nechceš to vzít? Babis má takovou kumulaci funkcí, že vezme kohokoliv.
@Pavel Nyklíček Ale mně by tam Vondráček ani trochu nevadil.
reproman A teď komu nebo čemu tím, že si vyskočil na kec pult a zahrál tam pár akordů, ublížil? Souhlasím, že je to faux pas stejné, jako Zemanovy téměř poblité korunovační klenoty, nebo Klausem šlohnuté protokolární pero. Jsou to zaznamenané příhody, které jsou dotyčným otloukány dlouhá léta o hlavu, ale v konečném důsledku jsou to prkotiny proti tomu, kolikrát nás jiní politici prodali a zneužili v EU. Tím v posledním čase vynikal hlavně Fiala. To je skutečné křiváctví a zm.dství a to dělá člověka skutečně hanebným parchantem.
Pavel Nyklíček
Bacha na starého Zacha!
Paroubek a Topolánek měli také potenciál 40%....
Volič ANO zleniví. Volby jsou až příští rok na podzim a týden v politice je rok v normálu.
Paroubek a Topolánek měli také potenciál 40%....
Volič ANO zleniví. Volby jsou až příští rok na podzim a týden v politice je rok v normálu.
Jitka Vavrouskova
Po přečtení titulku jsem najisto hledala podtitulek Divoký Kačer. Hledala marně a ve výsledku zděšená.
fero52
To by byl asi takový ministr zahraničí jako slovenský elektrotechnik Blaha, mohli by pak spolu chodit na Rudé, náměstí na skleničku
Richard Šebesta
Sankční seznam EU i USA není skutečně nějaký zákon,který je pro každého svatý. Ale jinak Vondráček je podle mne PRIMITIV,který už jen tím vystoupením jak vylezl na stůl ve sněmovně a hrál tam a zpíval skutečně jako primitiv vypadal. Jinak bych mu rád připomněl,že vláda bude zřejmě koaliční takže o post MZ bude určitě zájem i u ostatních koaličních stran a v neposlední řadě, i když je ožrala Zeman už dávno mimo politiku,jeho polibky smrti jsou přece známy.
Určitě je potřeba naší zahraniční politiku změnit neb současná je katastrofální ale že by Vondráček byl ten pravý kdo by se o to měl pokusit, tak o tom dost pochybuji.
Určitě je potřeba naší zahraniční politiku změnit neb současná je katastrofální ale že by Vondráček byl ten pravý kdo by se o to měl pokusit, tak o tom dost pochybuji.
@Richard Šebesta Vzhledem k tomu, z jaké banality vyrábíte "aféru", mi jako PROMITIV připadáte vy. To x-krát omílané hraní na kytaru "spáchal" Vondráček v době, kdy byla sněmovna zavřena z důvodu malování, nábytek potažený igelitem. Rozhodně to bylo méně trapné, než když Schwarzenberg vyvedl na Zlatého slavíka profláknutou prostitutku, z čehož si poněkud nejapně utahoval i moderátor.
Vondráček je pragmatik a v diskuzích v TV Vondráček vyniká klidným a věcným přístupem. Nemusíte s jeho argumentací souhlasit, to je vaše svaté právo, ale těžko ho nachytáte při prokazatelném lhaní, jako je tomu například u našeho premiéra, z kterého jsou mírně řečeno rozpačití i jeho spolustraníci.
Vondráček je pragmatik a v diskuzích v TV Vondráček vyniká klidným a věcným přístupem. Nemusíte s jeho argumentací souhlasit, to je vaše svaté právo, ale těžko ho nachytáte při prokazatelném lhaní, jako je tomu například u našeho premiéra, z kterého jsou mírně řečeno rozpačití i jeho spolustraníci.
@Lubomír Brázdil Já jsem PROMITIV a vy PRIMITIV. I kdyby to bylo 100 x krát uzavřeno tak takové výstupy může dělat v hospodě nebo doma a ne ve sněmovně, kde ho natočili. Mimochodem jsem poslední kdo by obhajoval Fialu ale řeč byla o Vondáčkovi. IGEN ?
denisz
Fialova vláda tak zklamala, že má nejmenší oblibu v historii a nahrála opozici pro vítězství v dalších volbách, takže ti už uvažují dopředu, kdo by mohl jaké vládní funkce zastávat. Dá se to popsat různě, podle toho jaké straně fandíte.
@denisz
Měla odvahu, což vlády předchozi neměli.
Reformy jsou třeba. Populismus zemi nepomůže.
Měla odvahu, což vlády předchozi neměli.
Reformy jsou třeba. Populismus zemi nepomůže.
Radim Měcháček
Proč z toho děláte takovou aféru , vždyť každá opozice si logicky tvoří stínovou vládu , aby byla připravená na případné vítězství ve volbách . To je zase článek o ničem .
King I
Dědek zase tlačí Česko do těch asijských pr de lí. On je urputný. Jen blbec nikdy nemění svůj názor. Jen blbec pořád usiluje o to, co mu nevychází.