Retroview

Zpět na článek

Lukáš Pavlásek: Politická korektnost do humoru nepatří. Humor je buď dobrý nebo špatný

12 komentářů

Saša Krach
No...komik je těžké řemeslo.
A málo kdo na to má. I když někdo to má vroze­né..Tem­pter­..Kin­g, a další ,,,,,jedničky.😂😂😂😂
Frank51482
Pavlásek má pravdu. A ten jeho "humor" je opravdu mizerný. Ale třeba se to někomu líbí.
zdenek zezulik
Lukáše Pavláska něco živý? To bich do něj ňykdy neřekl.
epr3
Tak v Comedy clubu je vždycky jednoznačně nejslabší.
tempter
@epr3 Blbče.
epr3
@tempter Jsem argumentačně naprosto rozdrcen na prach😂.
King I
@epr3 sádlo nemůžeš rozdrtit na prach. Vždycky budeš jen sádlo
epr3
Terpentýn, King Hele blbečkové, článek je o Pavláskovi. Já jsem napsal, že v Comedy clubu, kde je jeho humor vystavený vysoké konkurenci, vychází z této konfrontace nejhůř. Máte vy volové něco k tématu? Dokážete napsat, v čem je Pavlásek lepší než ostatní? Asi nic, co?
tempter
@epr3 Sádlo bez smyslu pro humor posuzuje kvalitu humoru. Zvláštní doba. To je jako kdyby šebesta o tobě psal, že jsi inteligentní diskutér.
epr3
@terpentýn A k věci zase nic, co? Ubožáčci s dutými makovičkami ovládli internetové diskuse. V reálném životě své názory nemohou přednést, protože by se okamžitě vystavili fyzickému násilí. Ještě, že ten internet máte, duševní chudáčci.
tempter
@epr3 Krásně a výstižně jsi se popsal👍
epr3
@terpentýn Já ten názor mám, ty ho z té své duté kebule nikdy nevypotíš, jednoduše na to mentálně nemáš.