Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVladimír Mertlík: Umlčený disident Michal David a užitečný idiot Tomáš Klus
9 komentářů
Uživatel_5888968
1
Iba nenávistné " cancy " zakomplexovaného pisálka ! Brouk Pytlík ožil ...
Saša Krach
No ..Mertlík je provokatér a nebo možná dělá někomu křoví.
Napadá to či ono...budiž.
A zkuste z pozice nesouhlasu s panem Mertlikem vše otočit a stejným metrem naložíte jemu..
Nebo použít ..Chytřejší ustoupí...😝😂😝😂
Napadá to či ono...budiž.
A zkuste z pozice nesouhlasu s panem Mertlikem vše otočit a stejným metrem naložíte jemu..
Nebo použít ..Chytřejší ustoupí...😝😂😝😂
Frantisek Najman
Pane Mertlík, co jste za člověka, když si dovolíte nazvat svého spoluobčana pana Kluse ***m a divím se redakci, že vám ten sprostý příspěvek nesmazala!
Saša Krach
Položme si otázku..
Kdo je užitečný idiot.
Kdo je užitečný idiot.
@Saša Krach zcela jednoznačně všichni mainstreamoví novináři. Dělají špinavou práci pro režim.
jccapek
Kluse jsem si jako umělce vážil. Na jeho dříve a často vykřikovaných názorech byla vždy slyšet buď naivita, nebo hloupost, ale říkal jsem si, že dost jemu podobných umělců to má stejně. Jsou veřejně známí a tak do světa křičí své názory aniž by se snad nad tím i zamysleli. To že jsou hlopí, nebo naprostými ignoratnty jsem přehlžel. Šlo většinou o neškodné bláboly bezmyšlenkových výkřiků. Tím jak se začal Klus vyjadřovat o Izraeli a Ukrajině je už víc než za hranou kdy si musím říci, proč bych měl takového blba poslouchat i v jeho písních.