Komentáře
Zpět na článek
Vladimír Mertlík: Umlčený disident Michal David a užitečný idiot Tomáš Klus
13 komentářů
jccapek
7
Kluse jsem si jako umělce vážil. Na jeho dříve a často vykřikovaných názorech byla vždy slyšet buď naivita, nebo hloupost, ale říkal jsem si, že dost jemu podobných umělců to má stejně. Jsou veřejně známí a tak do světa křičí své názory aniž by se snad nad tím i zamysleli. To že jsou hlopí, nebo naprostými ignoratnty jsem přehlžel. Šlo většinou o neškodné bláboly bezmyšlenkových výkřiků. Tím jak se začal Klus vyjadřovat o Izraeli a Ukrajině je už víc než za hranou kdy si musím říci, proč bych měl takového blba poslouchat i v jeho písních.
Přejít do diskuze
Uživatel_5888968
Iba nenávistné " cancy " zakomplexovaného pisálka ! Brouk Pytlík ožil ...
Tomáš Janouškovec
@lug70 Jenže dneska tu nevládne žádný režim, ten tu vládl tehdy. Nyní tu máme demokracii a svobodu, špinavou práci tu provádí maximálně naše 5. kolona.
Typické je pro ni například používání vymyšlených jmen či nicků.
Typické je pro ni například používání vymyšlených jmen či nicků.
lug70
@Saša Krach zcela jednoznačně všichni mainstreamoví novináři. Dělají špinavou práci pro režim.
Frantisek Najman
Pane Mertlík, co jste za člověka, když si dovolíte nazvat svého spoluobčana pana Kluse ***m a divím se redakci, že vám ten sprostý příspěvek nesmazala!
Uživatel_5850027
@Frantisek Najman Když soud rozhodl, že část citátu o prolhaném a užitečném idiotovi není pravdivá, vyplývá z toho, že ta druhá je. Když to posvětil soud, klidně můžu napsat, že Klus je užitečný idiot.
Saša Krach
No ..Mertlík je provokatér a nebo možná dělá někomu křoví.
Napadá to či ono...budiž.
A zkuste z pozice nesouhlasu s panem Mertlikem vše otočit a stejným metrem naložíte jemu..
Nebo použít ..Chytřejší ustoupí...😝😂😝😂
Napadá to či ono...budiž.
A zkuste z pozice nesouhlasu s panem Mertlikem vše otočit a stejným metrem naložíte jemu..
Nebo použít ..Chytřejší ustoupí...😝😂😝😂