Padni komu padni

Zpět na článek

Kampaň se rozjíždí: Fiala s platy ustřelil, Babiš s blázincem klesl. Nevolení úředníci šikanují internet

6 komentářů

Anton Augustin
Šilerka v převleku si nabíhá sama na vidle, dělá ze sebe klauna.
Uživatel_5734171
Je mi smutno z toho, jak se poslední dobou prosazuje amatérismus. A platí to v politice, v novinařině, v umění... Já kdybych klesl u svých výrobků na podobnou kvalitu, tak zkrachuji. Mám pro to termín "vzpoura nýmandů". A sleduji to opravdu všude. Novinář se neobtěžuje napsat článek, protože je to náročná disciplína, musí umět dobře pravopis, musí předvést jistou kreativitu, musí mít určité znalosti. Místo toho udělá nějaký podcast, většinou bez přípravy, jen takové plácání bez hlubší myšlenky. U politiků je to ještě děsivější. Čím větší plebejec, čím větší ignorant, tím je populárnější. Hloupým lidem neimponuje vzdělání, rozhled a mravní základ, imponují jim ostré lokty a hulváti. Proto byli vždy populárnější lidé jako Topolánek, Čunek nebo Babiš, než lidé jako Pithart nebo Uhde. A podobně smutný je i pohled na část umělecké scény. K šílenství mě dohání třeba současná pop music. Normálně se jí vyhýbám, poslouchám jen a pouze radio Beat, kde tyto zvrácenosti nejsou, ale pak přijdu do nějakého obchodu a už se na mě ta zrůdnost valí. Všechno jeden rukopis, všechno jedno kvílení, všechno stejné počítačové efekty. Začnu nosit na nákupy sluchátka, co nosí dělníci v železárnách, protože mě to dovádí k šílenství...
Jaromír Škubal
Tři si povídají, ale výsledek je tristní. To je novinařina, s prominutím, jak prase.
giorgio287
Rozhovor s fialovým imbecilem si určitě nepřečtu.

To skvěle nahradí procházka kolem plotu blázince v době vycházek.
Richard Šebesta
Tentokrát s autory souhlasím. Fiala je trapný a lže jako Bureš mohou si podat ruce. TOP 09 opravdu nemá co nabídnout. Je to strana na odpis. Chce to novou krev do sněmovny, řečeno s nadsázkou. Na výběr toho sice moc není ale myslím ,že horší než tato vláda už to být nemůže.
King I
Bureše od dezolátu už odlišuje jen to že má na nový zuby.