@giorgio287 tatíček čobolsky estébák ti taky slevi na nájmu v ubytovně a dá ti lepší cenu internetu ať nemusíš dyndat od spolubydlícího fracku dezolátní 😀👍
@giorgio287 Narážíte na to, že většina velkých řetězců (Kaufland, Lidl, Billa, Albert, Penny) má německého vlastníka? Za to ale můžeme poděkovat jen dřívějšímu hospodářskému zaostávání pod vedením komunistické strany.
Když už narážíte protektorát: ve Vašich sociálních bublinách jsem zaznamenal tvrzení, že zde bylo tehdy lépe než teď. Myslíte si to také?
@Jiří Mucha
Nevím, v jakých sociálních bublinách se pohybujete. Tvrdit, že za bolševika bylo líp může jen osoba mdlého rozumu.
Na druhou stranu - v posledních letech naší zemi ničí vlastizrádné kreatury, pro které je hrdelní trest málo. Žel Bohu proti Fialovi je i Milouš Jakeš duševní gigant. O rudém hradním slizu nemluvě. Nicméně lid si zvolil neschopné hlupáky, tak musí trpět.
@giorgio287 Většina lidí si pod pojmem protektorát představí ten pod ochranou Velkoněmecké říše. Zvláště když jste v původním příspěvku jmenoval jejího Vůdce. Jenom Vy jste si za něj dosadil pozdější nevolnictví pod patronací Moskvy. Zajímavé. Ale jsem rád, že se v odsouzení toho druhého shodneme.
Bohužel dál pokračujete jen urážkami bez faktických podkladů. Stejné hodnocení se objevují právě v těch bublinách, které jsem myslel. Kladně u Vás vlastně vychází jen Miloš Jakeš. Vzdělaný asi byl, i když formálně jen rozhodnutím strany doktor, ale jako politik nestál za nic.
Z blázince vypustili kosmický generátor sprostoty a hlupství. Bacha na něj. Kde blb, tam nebezpečno!
Když už narážíte protektorát: ve Vašich sociálních bublinách jsem zaznamenal tvrzení, že zde bylo tehdy lépe než teď. Myslíte si to také?
Nevím, v jakých sociálních bublinách se pohybujete. Tvrdit, že za bolševika bylo líp může jen osoba mdlého rozumu.
Na druhou stranu - v posledních letech naší zemi ničí vlastizrádné kreatury, pro které je hrdelní trest málo. Žel Bohu proti Fialovi je i Milouš Jakeš duševní gigant. O rudém hradním slizu nemluvě. Nicméně lid si zvolil neschopné hlupáky, tak musí trpět.
Bohužel dál pokračujete jen urážkami bez faktických podkladů. Stejné hodnocení se objevují právě v těch bublinách, které jsem myslel. Kladně u Vás vlastně vychází jen Miloš Jakeš. Vzdělaný asi byl, i když formálně jen rozhodnutím strany doktor, ale jako politik nestál za nic.