Komentáře
Zpět na článek
Pavel Páral: Fialova vláda si sama šlape po vlastních rozpočtových bábovičkách
12 komentářů
Frank51482
2
Jen klid, guma Pávek podepíše vše, co mu tato zločinecká vláda předloží.
Přejít do diskuze
Pavel Nyklíček
@seng
Rozpočet je hrozný. Tedy 271mld. Jak bys nazval rozpočet 420mld?
Vzpomínáš? Alenka? Nic?
Rozpočet je hrozný. Tedy 271mld. Jak bys nazval rozpočet 420mld?
Vzpomínáš? Alenka? Nic?
Pavel Nyklíček
@giorgio287
Deset měsíců je velmi dlouhá doba na změnu a týden v politice je.jak let na měsíc.
Babiš už ve vládě nebude, takže to bude zajímavé.
Napsal jsem o něm již tisice příspěvků za 12 let a vždy jsem se s předstihem trefil.
Prostě už ve vládě nebude, jen bude 10 měsíců vytvářet pocit pro své voliče tím to vše zakončí.
Deset měsíců je velmi dlouhá doba na změnu a týden v politice je.jak let na měsíc.
Babiš už ve vládě nebude, takže to bude zajímavé.
Napsal jsem o něm již tisice příspěvků za 12 let a vždy jsem se s předstihem trefil.
Prostě už ve vládě nebude, jen bude 10 měsíců vytvářet pocit pro své voliče tím to vše zakončí.
seng
Nebojte Pavel ten hrozný rozpočet podepíše až se vrátí z výletu. Chvilku bude hrat zas jen trapné divadlo. To bylo keců jaká, že je to vláda rozpočtové odpovědnosti a je to stejný jak za Babise
giorgio287
Fialová vláda se brodí vlastními fekáliemi. Co jiného taky může dělat tlupa neschopných budižkničemů, že...
A to to má ještě drzost blouznit cosi o pravici a rozpočtové odpovědnosti. Neuvěřitelné!
A to to má ještě drzost blouznit cosi o pravici a rozpočtové odpovědnosti. Neuvěřitelné!
seng
@Pavel Nyklíček a víte proč byl tak vysoký? Protože byl covid a vše se se doplacelo,zavřené hospody a td. A tehdejší opozice ještě křičela,že se kompenzuje málo. A před covidem byl rozpočet poprvé od revoluce v plusu.
epr3
@Pavel Nyklíček Vzpomínám, v podstatě ho k tomu dotlačila opozice. Ale v součtu, za celé volební období, už současně vládnoucí sebranka rozházela za tři roky to, co Babiš za čtyři. Vzpomínáš? Ne? Tak se koukni do těch svejch karet.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Napiši jen jeden důvod z deseti.
Už nechce. Má špatné zkušenosti a 4 roky navic. On to ví.
Babišovo chování se dá dobře číst. Stačí otočit to co říká a pravda je na světě.
Havlíček by byl případným premiérem při vítězných volbách.
Napiši jen jeden důvod z deseti.
Už nechce. Má špatné zkušenosti a 4 roky navic. On to ví.
Babišovo chování se dá dobře číst. Stačí otočit to co říká a pravda je na světě.
Havlíček by byl případným premiérem při vítězných volbách.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Myslím si to stejné. Důvodů je hned několik. Věk,trestní stihání Francie i u nás,sám to řekl i když co on slíbil a splnil tak to je snad jedno ze sta. Další důvody se rovněž nabízí. Zmiňovat je všechny není třeba, s ním jak s Burešem nikdo nebude chtít jít do vlády atd.
seng
@Pavel Nyklíček s tím také souhlasím. Vlády se střídají,protože lidé jsou neustále nespokojení. Ale je to všude, kde není totalita. Dvě volební ještě někde dají, ale tři to už je výjimka. Možná Angela v Německu ale jak je vidět,tak to asi byla chyba být tam tak dlouho.
Pavel Nyklíček
@seng
Kdo politiku sleduje ví, že se vše opakuje.
Pak je jedno zda tam je Petr, Pavel či Andrej.
Kdo politiku sleduje ví, že se vše opakuje.
Pak je jedno zda tam je Petr, Pavel či Andrej.
Pavel Nyklíček
Nevím jaké to bude za rok, ale již od začátku letošního roku píši, že Babiš již nebude ve vládě.
Předevčírem mi přišel do mozaiky deseti PROČ ten desátý a mohu s klidem prohlásit, že když jsem se 12 let s Babišem nespletl v tisicovkach příspěvků, tak teď už to měnit nebudu.
Ano, on ve vládě již nebude, jen jeho úsilí následných 10 měsíců bude vytvářet dojem, že nechce nic jiného než být premiérem.
Předevčírem mi přišel do mozaiky deseti PROČ ten desátý a mohu s klidem prohlásit, že když jsem se 12 let s Babišem nespletl v tisicovkach příspěvků, tak teď už to měnit nebudu.
Ano, on ve vládě již nebude, jen jeho úsilí následných 10 měsíců bude vytvářet dojem, že nechce nic jiného než být premiérem.