Komentáře

Zpět na článek

Zrušené rumunské volby: záchrana demokracie nebo ukradené hlasování?

38 komentářů

Alois Rudý
Je to ukázka hloubky nenávistné žumpy demokracie ve které není místo pro slušné lidi.
Karel Jirsa
@Alois Rudý Demokracie je nejhorší forma vlády. Krom těch ostatních. W. Churchill.
Richard Šebesta
Pochopil jsem hlavně politiku západu a bruselských byrokratů. Je stejně falešná jako byla politika komunistických vlád a konkrétně naši vlády za komunistů. Když někde byly volby nebo i převrat a vyhrál nebo ho udělal ten kdo měl sympatie soudruhů (dnes západu) tak to bylo ok. Když prohrál tak to bylo v důsledku cizího vměšování ze strany imperialistů zejména USA. Dnes jsou šablony totožné jen se vyměnily strany dnes je za vším špatným Rusko. Jak prosté milý Watsone !
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Ještě dodám,že k ovlivňování voleb může docházet z obou stran od Rusů i západu. Jenže naši falešní zastánci jediné pravdy uznávají vměšování západu za legitimní u Rusů nikoli.
Jarda Molinek
@Richard Šebesta jak ovlivňuje volby západ?😅
Richard Šebesta
@Jarda Molinek To je jako vtip nebo myšleno vážně ? No pokud jde o rumunské volby zřejmě buď jste spadl z Marsu nebo jste nějak totálně mimo.Včera nebo předevčírem např. bylo na seznamkách jak dost neurvale Američané vyhrožovali Rumunům,že pokud se budou orientovat na východ (mysleli tím úspěch Georgesca)
tak to bude mít dopad na obchod mezi USA a Rumunském.
Apropos Amíci staví základnu na rumunském území, čili kdyby ji museli zbourat ,moc by se jím to nelíbilo. To jen jeden z mnoha příkladů a to je vměšování veřejné ale pak je i takové o němž se nepíše. Lépe řečeno ano píše jen když to dělají Rusové , když to dělá západ nebo USA je klid. IGEN ?
Richard Šebesta
@Jarda Molinek Jestli podle tebe není vyhrožování obchodními sankcemi vměšování tak se odstěhuj opravdu na Mars !
Jarda Molinek
@Richard Šebesta tam zasáhl soud, komiku. Rumunský soud, ty západe.Takže jsi vedle. Seznam je mimo. 😂
Richard Šebesta
@Jarda Molinek TY tlučhubo . Neumíš český ? Psal jsem,že se do rumunských záležitosti hrubě vměšují USA.Kdyby něco podobného udělali Rusové nebo Čína bude okolo toho milión řeči.Ty jsi dobrý degen jen co je pravda.
Jarda Molinek
@Richard Šebesta rozhodl rumunský soud, že? Zbytek je blabol, zapomenuls napsat, že amíci bijí černochy, moulo.😂
epr3
@Jarda Molinek O moulovi bych být tebou moc nepsal, Moulínku.
Jarda Molinek
@Richard Šebesta jsi jak hotentot, lumene. Nařídil to rumunský soud? Odpověz a nevymlouvej se, ty budeš hlava, konspirátore.😅
Lofwyr
"veškerý síly napřel".... Aha
epr3
A pokrokáři mají okamžitě vysvětlení Putinem a Ruskem....😂😂😂😂😂. Tydýtci, vás fakt jen politovat.
Jarda Molinek
@epr3 ty nebudeš nejostřejší tužka v penalu, flastenče.🤣
Anton Augustin
Mustr byl Rychetský a jeho úprava voleb, v Rumunsku zase zvítězil kandidát sociální sítě. Zpolitizované ústavní soudy jsou záruka jak si udržet moc. Komunisti měli v ústavě vedoucí úlohu strany, historie se v jiné podobě stále opakuje.
Jarda Molinek
@Anton Augustin aha, tak povídej, mustře.😂
sammartin
Krásné jak se tady Putlerovci čertí 😆 A bude jim to plat prtné 😆🖕🖕🖕🖕🐷🇷🇺🐷
Lilith Černá
@sammartin Vy jste tedy pořádný imbecil, anebo parazit z trollí farmy!
Vám totiž stále ještě nedošlo, že tohle už žádná demokracie není! Žijeme v ještě horší totalitě než za existence SSSR. Teď stačí "nevhodně" zvolený politik a máte doma místo "bratrských vojsk" majdan, který vaši zemi spolehlivě rozvrátí do mrtě (viz Ukrajina).
Jarda Molinek
@Lilith Černá ukrajině do toho kecal rusák. Páč nechtěl, aby se odtrhla z rusáckého vlivu.🤣
Jaromír Ticháček
@Jarda Molinek
Opravdu si myslíte, že Rusové pomáhali svrhnout tzv. proruskou vládu a instalovat protiruskou, jen aby si v té zemi zachovali vliv?
PEtr Tobes
@Lilith Černá tupa putlerova kolaborantka Cerna nas oblazila svym "moudrem"..mozkova kapacita je zde ale omezena nekde na hranici debility a uz to lepsi nebude..
Jarda Molinek
@Lilith Černá ty nerozumíš co pišu? Kecal jim do toho rusák.🤣
thomas2
No je mi to docela jedno, kdo vyhraje prezidentske volby v Rumunsku, protoze rumunsky prezident nema velkou moc, ale stejnak by to byl spatny vysledek, kdyby vyhral ty volby kandidat, ktery fandi ruskemu diktatoru Putinovi, protoze Putin je hrozny zlocinec, ktery poslal ruskou armadu porazit Ukrajinu, okupovat ji, a pripojit ji k Rusku, proti vuli velke vetsiny Ukrajincu. Tak vysledek jeho rozhodnuti je ta hrozna valka na Ukrajine. No ale stejnak je mnohem dulezitejsi, kdo vyhral prezidentske volby tady ve Spojenych statech, protoze prezident Spojenych statu ma velkou moc. No, byl zvolen Trump, a tak uvidime, co se stane, az bude prezident. No, jestli kvuli jeho rozhodnuti, Ukrajina prohraje valku s Ruskem, to bude tragedie. Rumunsky prezident na tom nebude mit vliv. No, samozrejme jsem nevolil Trumpa. No, byl zvolen, tak uvidime. Je hodne nejistoty, co bude delat. No u vas v Cesku, je zase dost nejistoty, o tom jak dopadnou pristi rok volby do snemovny. No, mozna ze vas pristi premier bude Babis, No, ten se mi nelibi, no ale bude to na vas volicich, kterou stranu budete volit. Ja tam uz davno neziji, jsem americky obcan, tak samozrejme nemuzu volit v Cesku. Tak je to na vas, volicich v Cesku. No rozhodne premier Ceska nema moc vliv na svet, krome Ceska. Prezident USA ma velky vliv na svet. No, v lednu zacne byt Trump prezident, a uvidime, jak to dopadne. Myslim si, ze ne moc dobre, no ale proste uvidime.
Richard Šebesta
@thomas2 Píšete dobré nesmysly ! Je mi jedno kdo vyhraje volby v Rumunsku,protože rumunský president nemá velkou moc, ale stejně by to byl špatný výsledek. Takže buď to je jedno nebo to je špatný výsledek ? Podle mne to je protimluv.
Alois Rudý
Demokracie v akci, prostě volby se budou opakovat, dokud nevyhraje ten jedině správný...😁
epr3
Vy eurozm.di všech barev, fakt nedáte pokoj, dokud vás naštvaný dav nenabodne na vidle?
Daniel Záhradník
@epr3 Neni dav jako dav. Klidně se i zadav,ale Ruskem si republiku rozvracet nenecháme.
epr3
@Daniel Záhradník Zahradníku, běž se radši rejpat v záhonech. Článek je o prezidentské volbě v RUMUNSKU, vůbec jsem nepsal o Rusku, jenom o manipulaci voleb všeobecně a všude. Jestli to nevidíš, tak ta mrkev je tvůj zasloužený osud.
Lilith Černá
@Daniel Záhradník Soudruhu, já bych nezapomínala na to, jak dopadli Ceausescovi. Ony zotročené evropské národy jednou ty *** vyhubí, jenže to už budeme žrát díky jejich stupidnímu gryndýlu kořínky a bydlet v jeskyních. Rumuni to možná stihnou dřív.
Jarda Molinek
@epr3 nevyhrožuj troubo. Pokud nedáš aspoň argument, tak nediskutuj.🤣
epr3
@Jarda Molinek Proč bych měl hluchým, slepým a ještě přesvědčeným něco vysvětlovat. Dělal jsem to dlouhá léta, ale kde není jediná živá mozková buňka, tam to opravdu nemá cenu. Ty tady opakovaně ukazuješ, že v hlavě nemáš nic jiného, než ideologické Savo. Tak proč bych se měl s tebou bavit?
Jarda Molinek
@epr3 no to máš recht s tou buňkou. Vždy o mozku píšou ti co s ním mají potíže, lumene. A to jsi ty.😅
Lior Chaos
Jak je vidno, tak Aspen Institut a ostatní liberální organizace dosadila do všech “zájmových” zemí svého “Rychetského”.
Výsledek musí být jasný, jinak to zařidíme jinak.
thomas2
@Lior Chaos - No, co, kdyby Aspen Institut a jine liberalni organizace mohly mit takovy vliv, tak by tady v USA nevyhral prezidentske volby Trump a nevyhrali by republikani volby do Congresu. A take Nejvyssi Soud je tu dominovany konzervativnimi soudci. A USA je urcite nejdulezitejsi ze zajmovych zemi. Take jsou dulezite zajmove zeme Rusko a Cina, ale tam nemaji liberalni organizace zadny vliv, protoze v obou zemich je diktatura, ktera nepovoli zadny liberalni vliv. V obou zemich ma nejvetsi vliv hlavni diktator a ten je velice proti liberalnim myslenkam. V tom jsou Putin a Si na stejne strane, a tak proto jsou pratele, spojenci. No bylo by to dobre, kdyby liberalove meli nejaky vliv v Rusku a v Cine, ale nemaji. A Spojene staty, Rusko a Cina jsou hlavni velmoci na svete, kazda ma obrovske mnozstvi jadernych zbrani, tak to jsou nejdulezitejsi zeme na svete. Jine zeme nemaji moc vlivu, tak v jinych zemich to neni moc dulezite, jestli tam vyhraji volby liberalove nebo konzervativci, pokud budou mit volby. Cina volby nema, a Rusko ma falesne volby. No, USA mely volby letos, a liberalove prohrali volby. Tak se nemusite obavat vliv liberalnich organizaci, maji maly vliv.
Jarda Molinek
@Lior Chaos i ty konspirační brepto.😂
Lior Chaos
@Jarda Molinek
Molinku, ty vemeno z ryby 😂😂😂
Jarda Molinek
@Lior Chaos ty jsi vemeno z ryby? To se nedivím, že meleš nesmysly, troubo.😅