Analýza

Zpět na článek

Tomáš Vlach: Záhada Asadova letu. Jak se svržený syrský diktátor objevil v Moskvě?

27 komentářů

giorgio287
@kosmos kosmos
To nebyl Zelenský, ale Asad, vole!
Alois Rudý
@Losina . Ale já zůstanu, ale a tobě podobní půjdou😉
giorgio287
@kosmos kosmos
Tvoje argumentace je jako obvykle nula. Zmlkni, bezmozku!
giorgio287
Jen aby to nedopadlo jako v Libyi - po pádu Kaddáfího je z Libye fabrika na migranty.

A v Sýrii byl zvolený umírněný prezident Asad nahrazen hordou islámské vraždící zvěře v čele se spoluzakladatelem Al Kajdy. To se tedy povedlo.
Kampak asi budou zdrhat miliony Syřanů?

Z tohoto vývoje se může radovat jen nemyslící blb. Fiala.
Alois Rudý
Ještě jsi ferdo zapomněl na vůdce Číny, Indie a řady Afrických států, tedy vůdci většinové části světa.😉
Alois Rudý
Prostě kdo umí ten umí a antiasadovci jenom čumí. Předpokládám, že až se povstalci mezi sebou vyvraždí, Asad se na přání syrského lidu vrátí do čela Sýrie. Ale myslím, že to nebude dříve, než Rusko dokončí obrannou operaci na Ukrajině, tedy tak někdy v druhé polovině příštího roku.😎
Jóža Oltec
@našinec Hm, není poté prokázáno vůbec nic, pokud člověk vůbec nevěří celé řadě masmédií které to publikovaly. I ty ruské.
Richard Šebesta
Opravdu nevím zda je pro nás pro Česko důležité jak se syrský diktátor objevil v Moskvě ? Myslím že máme k řešení důležitější věci . Třeba že agent Bureš je ve střetu zájmů což potvrdil soud. To je určitě důležitější.
kosmos kosmos
@giorgio287 tvůj fotr je bezmozzek když udělal takového dezzoláta 🤣👍
kosmos kosmos
@giorgio287 když houuno víš tak drž svou smradlavou tlamu osle 🤣👍
kosmos kosmos
@giorgio287 mluv za sebe blbe 🤣👍a nepiš srajdy
Losina
@Alois Rudý Stěhuj se magore. Asi se ti tady nelíbí. A vezmi sebou rusputina. To je stejný mudřec jako ty.
reproman
@Alois Rudý Tak vono zdrhnout před bandou co má jen auta a kalachy není zase takový umění.
A k tomu druhýmu: Já si myslím, že si Rusové Asada tak moc oblíbí, že si ho budou chtít nechat. Už kvůli dětem.
Anonym
@Richard Šebesta Alebo agent Pávek na hrade, čo potvrdili archívy komunistickej strany a vojenskej rozviedky ...
Losina
@Alois Rudý Já vím. Proletáři všech zemí spojte se! Nebo vás zastřelíme! Kdo nejde s námi, jde proti nám. A máš tam i něco nového?
našinec
@Jóža Oltec Jediný zdroj byl Peskov, kterého citovaly média. Ty jsi hodně důvěřivý, že?
Frantisek Najman
Jak se svržený syrský diktátor objevil v Moskvě? Jednoduše, piloti vypnuli odpovídač, obvyklá praxe.
Richard Šebesta
@Saša Krach Zajímavé počtení ! Opravdu.
Pavel Nyklíček
@Losina
Jednou Rudý, navždy Rudý.
Pavel Nyklíček
@Losina
🤣👍
kosmos kosmos
@Georg Waldman kdyby znal putler jeho číslo účtu tak pro něj pošle letecké taxi jak pro svého kuchaře 🤣👍prigožku předkožku 😀
našinec
Není prokázáno, že Assad je v RF.
kosmos kosmos
Jaká záhada.. poslal pytle nakradených dolarů do švýcarských a jiných bank pak sedl na soukromé éro a frčel do Moskvy 🤣👍
Georg Waldman
Asad Putina zklamal, teď musí diktátor diktátora ,,elegantně" sprovodit ze světa. Bude to otrava nebo pád z okna?
Saša Krach
K Asadova letu. Prostě a jednoduše na odlet mněl čas..Vědom si že moc v zemi musí předat, nejprve srovnal a přesunul finance a drahé kamení. 😂 Pak odjela rodina,,,on se naposledy pohádal s armádou a vládou která ho opustila.Naposled připomněl akterům tichého puče,,,,doufám že zůstanete na živou jak vám teroristé slíbili...😂 Rusové mu připravili linku do Moskvy...A letí...Asi bude velmi bohatý,,,tak že dožije.
Vítězové bez výstřelu....se možná začnou střílet mezi sebou...
Takové Libyjské pohlazení...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jak říkám chudáci ..lidé dobré vůle se možná mají na co těšit.
😱😱😱😱 To jsem vymyslel blbost..Asi jsem novinář.😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Losina
@Alois Rudý Rudý Álojs.
Bruno Ferari
Pitinovi kamaradi - diktator Severni Koree, diktator Syrie, vudce Iranu. Opravdu vzorovi slovansti pratele.