Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMartin Bartkovský: Reality show ukázala víc, než bychom si asi přáli. Porazili čeští Zrádci pravdu a lásku?
12 komentářů
Mibus
0
Hlavně by si měli lidi uvědomit, jak se hra jmenuje. Jde o to, že se zrádci snaží přelstít věrné. A od počátku diváci vědí, kdo je kdo, a jaká jsou pravidla. Věrní musí logicky přijít na to, kdo je zrádce a odhalit ho. A zrádce, který je na začátku vybrán hradním pánem, pak musí použít lži a intriky, aby nebyl odhalen. Tady víme, kdo je kdo. V reálném životě to je podstatně těžší. Tam si zrádce dobrovolně vybere svoji pozici a zbytek je stejný. Odhalit a usvědčit zrádce a podvodníka
Richard Šebesta
V reálném životě zrádci a zločinci ovšem většinou vítězí nad pravdou a láskou. Ukázalo se to hned po listopadu 89 kdy sám Havel který onu myšlenku začal šířit jí sám zdiskreditoval. Sám lhal a neplnil co slíbil navíc jeho velmi nepodařené kroky viz. amnestie a další jasně dokázala že zvítězil pravý opak toho co sám Havel hlásal.Samotná 90. léta bych nazval vítězstvím zločinců a vrahů a šíbrů všeho druhu nad naivitou a neschopnosti vládnoucích politiků.
Kdo pamatuje 90.léta měl by mi dát za pravdu. Ani dnes to není o moc lepší.
Kdo pamatuje 90.léta měl by mi dát za pravdu. Ani dnes to není o moc lepší.
@Richard Šebesta převrat byla super věc a zdiskreditovali jej takoví kre..t e...n.ijako ty 🤣👍
Anton Augustin
Křivoklát jsem navštívil vloni, koukl jsem na první díl kvůli hradu, jinak to byla volovina.
Miloš Žatečka
Tak Nikola si vítězství zasloužila. Opravdu hru pochopila a hrála ji skvele... Tuňák a jeho řeči o lásce a pravde byli únavné skoro od začátku....