Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Reality show ukázala víc, než bychom si asi přáli. Porazili čeští Zrádci pravdu a lásku?

27 komentářů

Richard Šebesta
@Mibus No a vy jste primitiv chlape. Nevím proč bych měl být zbabělec. Že říkám svůj názor , který je podložený fakty ? Podle vaší debilní teorie se jinými slovy nemá do mrtvých kopat i když to je pravda ? Nebo to je to primitivní heslo o mrtvých jen dobře ?
Takže o Stalinovi nebo Gottwaldovi či Husákovi podle vaší teorie nebudeme kopat protože jsou jako mrtví i když to jsou masoví vrazi ? To je dost hloupý názor a vy jste hlupák.
Mibus
@Richard Šebesta Jen zbabělec kope do mrtvých. Jste jeden z nízkých, který není schopen říct svůj názor živému do očí. Jste zbabělý pomlouvač
kosmos kosmos
@Richard Šebesta převrat byla super věc a zdiskreditovali jej takoví kre..t e...n.ijako ty 🤣👍
kosmos kosmos
@Richard Šebesta však jsi zbabělý osel popírající pravdu 👍 někteří se mají dobře na rozdíl od tebe prolhaný dezoláte 🤣👍
Richard Šebesta
@Mibus kosmos je primitivní debil. On něco nesleduje ale přitom to kritizuje. To hovoří samo za sebe.
Richard Šebesta
V reálném životě zrádci a zločinci ovšem většinou vítězí nad pravdou a láskou. Ukázalo se to hned po listopadu 89 kdy sám Havel který onu myšlenku začal šířit jí sám zdiskreditoval. Sám lhal a neplnil co slíbil navíc jeho velmi nepodařené kroky viz. amnestie a další jasně dokázala že zvítězil pravý opak toho co sám Havel hlásal.Samotná 90. léta bych nazval vítězstvím zločinců a vrahů a šíbrů všeho druhu nad naivitou a neschopnosti vládnoucích politiků.
Kdo pamatuje 90.léta měl by mi dát za pravdu. Ani dnes to není o moc lepší.
Alois Rudý
@Bruno Ferari ...Zase chybně Feri, lež a nenávist šíří novinářští nádeníci, já to jenom koriguji svým ověřitelným názorem slušného občana. 😉
Bruno Ferari
@Alois Rudý je vzorovy priklad. Šíří lži a nenávist.
Alois Rudý
Pravda a láska je výmysl slabých a zbabělých, proto nemohou nikdy zvítězit.😀
Mibus
Hlavně by si měli lidi uvědomit, jak se hra jmenuje. Jde o to, že se zrádci snaží přelstít věrné. A od počátku diváci vědí, kdo je kdo, a jaká jsou pravidla. Věrní musí logicky přijít na to, kdo je zrádce a odhalit ho. A zrádce, který je na začátku vybrán hradním pánem, pak musí použít lži a intriky, aby nebyl odhalen. Tady víme, kdo je kdo. V reálném životě to je podstatně těžší. Tam si zrádce dobrovolně vybere svoji pozici a zbytek je stejný. Odhalit a usvědčit zrádce a podvodníka
Miloš Žatečka
Tak Nikola si vítězství zasloužila. Opravdu hru pochopila a hrála ji skvele... Tuňák a jeho řeči o lásce a pravde byli únavné skoro od začátku....
TCerny
@Richard Šebesta p.Sebesta souhlasim s Vami,ale zalezi na tom, jak se kdo tehdy choval-trba ja byl jako 99,9% vsech cechoslovku v sedesatych a sedmdesatch letech zbabel konformista a darilo se mi velmi dobre aniz bych byl kdy v KSC a nikdy mne STB nekontaktovalo ani po r.68 , takze ja povazuji treba ten film "Vlny" za neautenticky a nlibil se mi.Havel porad protestoval verejne a proto se mu nedarilo dobre-My vsichni jsme na komunisty ndvali tajne ale atmosfera mezi nami v te dobe byla mnohem lepsi nez dnes.Mne je 81 a jsem lekar uz 58 let.Kolik je Vam a co delate profesne?
TCerny
@Richard Šebesta Husaka nelze stavet nikdy na stejnou uroven s Gottwaldem ci Stalinem , stejne tak nelze stavet Stalina na uroven sHitlerem , neb bez Stalina by Hitler valku nikdy neprohral.
Nicmene ( wie es dem auch immer sein mag )nevite p. Sebesta , kde je mozne tu soutez shlednout ?
Ja jsem ve Stuttgartu a o te soutezi jsem u nas neslysel a rad bch se na to podival.
reproman
Koukám že jsem zase v debilizátoru něco propás...
Filip Nedbalek
@Losina Všechno špatně. Je to kašpárek, který prošel nějakým víkendovým kurzem psychologie FSB a za mrzký rublík teď terorizuje svými žblebty "diskuzní" fóra českých plátků
Losina
@Alois Rudý Slušný občan nevyzývá k převratu. Jak jsem se dozvěděl od rudocha v jiné diskuzi. Co jsi asi ve skutečnosti zač. Neúspěšný? Nezaměstnaný? Frustrovaný? Bez sexu? Bez sebevědomí?
kosmos kosmos
@Miloš Žatečka to máš parádní vkus 🤣👍 můžeš ráno v práci povykládat spolupracovníkům jak ten nervák dopadl 🤣👍
Tomáš Stránský
Jen tak mimochodem. Tuna se Nikole omluvil. Takže autor článku lže. A podle jiných zdrojů druhá řada poběží až v roce 2026. Takže nepoběží na jaře 2025 jak píše autor. Děkuji
Miloš Žatečka
@kosmos kosmos Co je Vam do toho? Možná mám lepší vlus než Vy. A pokud ne, určitě mám lepší vyjadřování
kosmos kosmos
@Mibus kde jsem psal že jsem sledoval? když jsem nesledoval 🤣👍
kosmos kosmos
@Mibus otřessný ostravssky dezzolát🤣 být v osstravě tak ho vykrákám za ty jeho velké ušisska 🤣👍
Mibus
@OldMonkey Co se Vám na něm nezdá?
Mibus
@kosmos kosmos Vzhledem k tomu, že jste hru taky sledoval, o co jste lepší?
kosmos kosmos
@Miloš Žatečka co jsi panebože za slepičák že sleduješ takové srajdy?😲ty si neumíš užívat života?🤣👍
Anton Augustin
Křivoklát jsem navštívil vloni, koukl jsem na první díl kvůli hradu, jinak to byla volovina.
Frank51482
A copak si Bartkovský přáli?
OldMonkey
opravte si ten nadpis