Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeSlovenská vláda vydala zákon, který přikazuje lékařům pracovat i po smrti
19 komentářů
Ivan Hrabec
0
Oni nejsou jen nejzamindrákovanější národ v Evropě, ale mají placatou zeměkouli, d..ila, který tu pronáší maniakální moudra a závidí i tu poprskanou klávesnici. Dalo by se v tom cirkusu Humberto najít ještě cca 121 dalších zákonů a vyjádření, jež jak by řekl Saturnin ... ale co přečtěte si ho 

Anonym
ČR musí byť vo veľkej kríze, keď si ju kompenzujú posmechom z iných . Máte už schválený štátny rozpočet ? SR už má a po predložení do EÚ bol schválený príslušnými orgánmi a vyhodnotený medzi 8 najlepšími ! Starajte sa o vlastnú " biedu " , máte jej dosť. A tí, ktorým sa Slovensko nepáči, nech k nám nelezú na rekreáciu . Nikto ich nenúti, môžte liezť Nemcom do zadnice ako za Protektorátu ...
@Uživatel_5888968 Po předložení byl mezi 8 nejlepšími, zatím však bylo předloženo pouze 8...Hele, soudruhu, uber plyn a zasměj se taky Divokému Kačerovi😘
@Uživatel_5888968 Většinou si děláme srandu sami ze sebe. Následně i ze všech kolem. Nevím proč bychom měli brát ohled zrovna na vás. Zkuste to taky. Je to osvobozující.
Anebo sem nechoďte a zůstaňte u vás v Maďarsku.
Anebo sem nechoďte a zůstaňte u vás v Maďarsku.
@Uživatel_5888968
Slováci jsou suverénně nejzamindrákovanější národ v Evropě. A lidé jako ty dávají na tento můj názor razítko... My na tom jsme podobně, ale přeci jen to taková tragédie není...
Slováci jsou suverénně nejzamindrákovanější národ v Evropě. A lidé jako ty dávají na tento můj názor razítko... My na tom jsme podobně, ale přeci jen to taková tragédie není...
Uživatel_5734171
Slovensko je jeden velký Divoký kačer. Huliak, Danko, Šimkovičová, Blaha... To jsou skutečně prosťáčci Bilakova typu. Nepouštět na saka... A nejvtipnější je, že se ministr zdravotnictví jmenuje Šaško...)))
@Uživatel_5734171 Zase klamstvo z dôb komunizmu ! Mimochodom, viete že Biľak pracoval v špičkovom súkromnom krajčírstve s nóbl klientelou ? Myslíte, že by tam zamestnali niekoho, kto by niečo nevedel ?
@Uživatel_5888968 😄😄😄 Ty budeš taky tak trochu "Divoký Kačer", že? Tvoje příspěvky "se staly, ale nemusely by".
@Uživatel_5888968
Vasil Bilak byl jeden z nejhorších bolševických gaunerů všech dob. Srovnatelný s vrahy typu Berija. Ale klidně mu na Slovensku postavte pomník...
Vasil Bilak byl jeden z nejhorších bolševických gaunerů všech dob. Srovnatelný s vrahy typu Berija. Ale klidně mu na Slovensku postavte pomník...
Vlasta Hrdličková
Co mi to děláte🙏🙏🙏??? Opět jsem si poprskala klávesnici i monitor, a to hned po přečtení titulku. Kdo to má pořád utírat??? Ale jo, pobavilo mě to👍😂
@Vlasta Hrdličková Tobě stačí málo, viď Vlasto?
@epr3 Člověk je rád, když se může dneska něčemu zasmát, i když je to třeba nějaká blbost😉😄...