Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Reflex rok 2024 ustál, v roce 2025 se pořádně rozjede

36 komentářů

Jóža Oltec
Doba slávy a komerčních úspěchů Reflexu je dávno pryč, dobří reportéři a přispěvatelé dávno odešli jinam..
Alois Rudý
Heslo pro rok 2025 "Ukrajinci domů"😎
bella.
Pane Bartkovský,
já to schváně přečetla do konce, ujistila jsem se, že to opravdu, ale opravdu neni Kačer a jdu pryč.
Na tohlle já nemám nervy.
Taková samochvála? A taková slabota v reálu !
Za komunistů se lidi sázeli, jestli jsou ti funkcioánři blbí, anebo tu oddanost jen hrajou a jsou to tedy s v i n ě !
Jak je to s 👉Vámi ?!

----------------------------------------------------
Alois Rudý
@bella. ..Nehraje ani není sviině, on je pouze hodně ohebný.😉
epr3
Když Reflex umocňuje své pisálkovské neumětelství ještě takovými hostujícími hvězdami, jako je Sezemský z bezedné žumpy jménem Forum24, tak to se opravdu rozjede v příštím roce z pořádného kopce.
Co mu do příštího roku popřát? Hodně pevnou zeď pod tím kopcem, V Reflexu už dnes není nic, proč ho držet dál při životě.
Pavel Mikel
Reflex, 20% je fajn, 80% se mi nelíbí. Daleko daleko od úrovně, kdy by mělo smysl platit. Odhad, 2025? Lepší už to nebude!.....Jinak přeji určitě: Hodně štěstí!
Šéfredaktor p.Bartkovský?, to je komik. Nelze brát vážně. Pokud šéfredaktora nelze brát vážně, něco nesedí. Pokud něco nesedí, je něco špatně. Pokud je něco špatně, nemá to naději do budoucnosti / bez razantní změny na pracovišti a v kanceláři vedení....
V kostce. Je to celé k pousmání. Mediální dům pana Křetínského, který má o tomto byznysu ponětí asi jako o fotbale. Taková mediální Sparta. Nicméně hodně zdraví a štěstí do NR 2025. Veselé Vánoce. Přeji do Reflexu všem. A samozřejmě tady těm, kteří se jako já přihlásí a potom tady kritizují....nebo i chválí. ) což je taky dobře. Pozitivní energie je základ. ;-) Tak zase naviděnou. PF 2025
bella.
@Pavel Mikel
Fakt nevím, proč jim v Reflexu tolik do r. 2025 přejete.
-------------------------------------------------------------
Vy jste buď alibista, nebo silně věřící , holt aby se vám to vrátilo taky.
Přát téhle " Reflexní " stoce , aby se jí dařilo je od vás schizofrenní i proto, že chcete jiné redaktory.
Přijde mi, že Váš postoj je ohromně trapný!
Umíte si udržet v názoru rovná záda?
Jste se tím podlejzáním děsně shodil 👎️👎️👎️
Miloš Žatečka
Predplatil jsem teprve letos net verzi a musím napsat, že nelituji. Super čtení i podcasty....
Alois Rudý
Všeho do času, jenom Bartkovský do voleb.😀
Karel Jirsa
@Alois Rudý Pak zakázat, nebo rovnou zavřít?
Alois Rudý
@Karel Jirsa....... Rovnou, nejsme jako oni.😉
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Do jakych voleb. Bureš končí. Minulý tyden to pustil do éteru, což byla jeho první kladna věc v životě.
Palec nahoru 👍
epr3
@Pavel Nyklíček Nyklíčku, opakuješ to tady už po tisící jako idiot, a pořád ti nedochází, že i když nebude mít Babiš žádnou politickou funkci, bude mít na politiku pořád stejný vliv, jako předseda a majitel ANO. Všichni budou pěkně hopsat tak, jak on bude za oponou pískat. Fakt nevím, na co se ty a ostatní paka, co se tady opakovaně projevují, těšíte.
Babiš dělá tu samou, jenom jinak pojmenovanou a jinou barvou natřenou politiku, kterou tady dnes provádí Fiala. V konečném důsledku stejně pitomou, sebezničující a devótní vůči EU.
bella.
@epr3
Tak to ne!
Srovnávat Babiše s učitelem Fialou je trapný.Fiala nemá kapacitu na víc, než učit češtinu a děják .
Nevšimla jsem si, že by Babiš prováděl " devótní "politku vůči EU , přihrbeně přiblble ji provádí Fiala, kdy nu plácají po ramen a pak s ním vymetou a hlavně žádají držet hubu a krok a skákat kolem ukrajinců, jen aby nešli k nim. A protože jste nikdy neslyšel jak ostře se dokázal Babiš proti tomu vymezit melete blbosti.
Prej devótní, jsemm mrtvá smíchy
------------------------------------
David Holub
Důvodem, proč jsem sáhl zrovna po Reflexu, byl Zelený Raul. Ten důvod zmizel.
misazak
@David Holub Velký souhlas!
giorgio287
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pavel Nyklíček
@giorgio287
Pokud se těšíš na vládu příští, jsi šťastný člověk.
Za 4 roky nemůže nikdo nic změnit, snad zkorigovat a navíc aktivita politiků po volbách bývá jen málo měsíců.
Následuje stagnace, poziční pojistky a případně čistky.
Lid prostý ale chce vůdce, schopného vůdce a jeho sliby.
A proto to nikam nevede. Ve volbách vždy rozhodovali a budou rozhodovat dříve narození ekonomicky nepřinosní a unavení.
Tak kam se chceš těšit!
Pokud jen proto, aby tato vláda zmizela, tak to máš opravdu šanci.👍
Toť ale vše.🫤
bella.
@Pavel Nyklíček
Já bych řekla, že dříve narození do své země vložili mnoho ze svých prostředků a mají i zkušenosti a bez debat si udrželi i vzdělání jaksi renezanční, že umí srovnávat a udrželi si taky kritické myšlení, které ale současný režim neguje.Ti staří jsou kalení komunistickým režimem a jen tak žvástům Fialy, anebo Pavla nevěří.
Tito jedinci se fakt třeba už nemohou dívat, jak budoucnost jim krade adorovaná Ukrajina, kterou nikdo neposuzuje tak, aby ji viděl, jaká opravdu je úrovní rozvojová země ale posuzuje Putina a tím pádem Ukrajinu co je nevnímá. A to je malér, protože ti starší vidí, jak to dopadá s migranty vyžírky na Západ od nás. A migranti z Ukrajiny jsou to samé.Nebudeme si nic malovat. Pár jich pracuje, ale většinou na nich proděláváme. ˇ
Oni doma mají zdr. systém na hnoji, školy taky.Náš systém už tak podojili, že se hnoji blíží .Mají to ti naši staří promíjet? Ten jejich život ve stáru je jejich , ukrajinský ať jim hradí Ukrajina.Miliardy tam proudí.
Češi se potácejí únavou z leckdy dvou zaměstnání, aby důstojně žili, migranti mají ale jiný režim ! Hrůza je, že za pár let v tak malé zemi , jako je naše jich bude s dětmi víc. A vláda nezakázala, jako už Západ jejich slučování rodin!
Tato naše vláda neupřednostňuje naše lidi, ti nemají kde bydlet, kde rodit a vychovávat děti a tak máme bezdětné , anebo singl.Zelenskyj si stěžuje, že Ukrajina demograficky stárne, nerodí děti.
Jeho Ukrajinci ale rodí jako diví u nás i v Němcku.
Každá jiná vláda, která probere migranty a vykáže statisíce těch, co nepotřebujeme je lepší.Teď horečnatě přichází další, honem před tím, než bude příměří.Pak by nemohli říct, že jsou váleční a chtít ochranu .A jak moc jsou vzdělaní a kvalitní , o tom bych polemizovala od rána do večera, kvalitnější zatím jsou ti čeští " neekonomičtí " důchodci" , na které je spolech , že do práce přijdou a kteří odvedou kus práce.
------------------------------------------------------------------ §§§§§§
Ferdi Nand
Tomu jak dnes funguje Reflex se říká přizdisr áčství. A je to rok od roku horší. Bohužel. Takzvaná korektnost je horší jak bolševická cenzura.
Richard Šebesta
Většina redaktoru Reflexu kope za současný válečný kabinet to se hned pozná. To je ale špatně. Seriózní novinář by měl psát nestranně a objektivně.
Správná definice novináře je že člověk by správně neměl poznat, jaké má autor článku politické názory. Tedy zda fandi opozici či koalici která vládne nebo je apolitický.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Já patřím mezi nezaujaté čtenáře a posluchače(s vyjimkou oslance babiše), ale takovéto tvrzení bych si nedovolil pustit do éteru.
Tohle je tak široký pojem, že už má matka říkal, že si pleteme pojem, dojem a průjem....
Něco to mělo do sebe. Pleteme se totiž z jednoho prostého důvodu, protože u žádného dění o kterém čteme a ke kterému se směle vyjadřujete, jsme prostě nebyli a tudíž nemůžeme být objektivní, když komentujte pouze zprostředkovanou informací.
Snad kdybych napsali slovo domnívám se, mě připadá atd...tak pak snad.
A samozřejmě bychom museli připojit proč.....
No a právě to, jak vidíme, chybí většině přispěvovatelů.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček No představ si že to o té objektivitě mám moudrost ze SE (Svobodné Evropu) kterou jsem za totáče poslouchal. I když dnes zpětně musím říct,že i když SE nelhala tak i oni dokázali někdy zamlčovat to co se jim nehodilo. Ale Tehdy ona SE plnila roli,kterou dnes plní nezávislá média jako ABJ ,Radio Universum nebo Zákony bohatvství či Incorekt naší vlády kanál F.Kubáska.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Protože tehdy byli cenzoři jako je dnes soudruh Foltýn.
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Čili vysílání dementů pro dementy. Tvl, Šebesta, ty už se jdi konečně nechat vyšetřit 😸👻
bella.
@Pavel Nyklíček
Nyklíčku, a tomu tvému projevu já říkám vata, vata, vata .
A směju se , když se Nyklíček pasuje za arbitra nestrannosti ( ale ouvej s výjimkou Babiše). 😂👎️
Uživatel_5351567
Děkuji Vám za záchranu Reflexu!
Loni jsem už byla ve stavu, že jsem za něj po dlouhých letech hledala náhradu. Zla a nenávisti je dost v životě, nepotřebovala jsem je mít i v oblíbeném časopisu. Díky Vám se Reflex opět dostal na špičku, se spoustou zajímavých článků z různých oblastí a objektivními komentáři.
Přeji hodně úspěchů do dalších let, ať nám čtenářům i nadále přinášíte kvalitní časopis, na který se budeme těšit každý čtvrtek.
Radek Kocvelda
@Uživatel_5351567 ty budeš taky dáreček!
epr3
@Uživatel_5351567 😂😂😂😂😂
bella.
@Uživatel_5351567
Ty máš dost ! 😂😂😂
TomasTomas
Jste jen horší a horší, kopete pouze do opozice, ale to od vás jako čtenář nečekám, realitu běžných lidí a náladu ve společnosti nevnímáte...Takže pokud bude pan Bartkovský pokračovat jako šéfredaktor nebo se nic nezmění, tak lámu po x letech hůl...Reflex má reflektovat vše, ne jen opoziční chyby nebo opozici jako celek. Je mi líto!
lug70
@TomasTomas že Reflex kope pouze do opozice navozuje vážné podezření, že redakce je za to pokoutně placena Fialovou vládou z našich daní. Podle mně by Reflex dávno zkrachoval, kdyby nebyl dotován. To není médium s extra velkou čtivostí, jako třeba Seznam aby se bez pokoutného financování režimem udrželo nad vodou.
Pavel Nyklíček
@lug70
Já si myslím, já se domnívám, mě připadá...jako bych slyšel Zaorálka.
Miroslav Rys
@TomasTomas Do Bureše bych si fakt rád kopl, ale není poznat, kde má řiť a kde xicht 😃😃
Alois Rudý
Reflex rok 2024 přestál a to je dobře, bohužel jej přestál i Bartkovský, a to nevytváří pro Reflex nadějnou budoucnost.😉
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
I Rasputin přežil a tak to s tou budoucnosti taky nebude zrovna košer....🫤