Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
Uživatel_5351567
Děkuji Vám za záchranu Reflexu!
Loni jsem už byla ve stavu, že jsem za něj po dlouhých letech hledala náhradu. Zla a nenávisti je dost v životě, nepotřebovala jsem je mít i v oblíbeném časopisu. Díky Vám se Reflex opět dostal na špičku, se spoustou zajímavých článků z různých oblastí a objektivními komentáři.
Přeji hodně úspěchů do dalších let, ať nám čtenářům i nadále přinášíte kvalitní časopis, na který se budeme těšit každý čtvrtek.
Loni jsem už byla ve stavu, že jsem za něj po dlouhých letech hledala náhradu. Zla a nenávisti je dost v životě, nepotřebovala jsem je mít i v oblíbeném časopisu. Díky Vám se Reflex opět dostal na špičku, se spoustou zajímavých článků z různých oblastí a objektivními komentáři.
Přeji hodně úspěchů do dalších let, ať nám čtenářům i nadále přinášíte kvalitní časopis, na který se budeme těšit každý čtvrtek.
TomasTomas
Jste jen horší a horší, kopete pouze do opozice, ale to od vás jako čtenář nečekám, realitu běžných lidí a náladu ve společnosti nevnímáte...Takže pokud bude pan Bartkovský pokračovat jako šéfredaktor nebo se nic nezmění, tak lámu po x letech hůl...Reflex má reflektovat vše, ne jen opoziční chyby nebo opozici jako celek. Je mi líto!
@TomasTomas že Reflex kope pouze do opozice navozuje vážné podezření, že redakce je za to pokoutně placena Fialovou vládou z našich daní. Podle mně by Reflex dávno zkrachoval, kdyby nebyl dotován. To není médium s extra velkou čtivostí, jako třeba Seznam aby se bez pokoutného financování režimem udrželo nad vodou.
Alois Rudý
Reflex rok 2024 přestál a to je dobře, bohužel jej přestál i Bartkovský, a to nevytváří pro Reflex nadějnou budoucnost.😉
Správná definice novináře je že člověk by správně neměl poznat, jaké má autor článku politické názory. Tedy zda fandi opozici či koalici která vládne nebo je apolitický.