Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentáře10 dobrých zpráv: Rekordní dobročinnost i úspěchy ve zdravotnictví dělají z Česka skvělou zemi
16 komentářů
Uživatel_5892612
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Milan Kraus
Můžete prosím napsat, kde "vaše známá" bydlí ? Konkrétně operaci šedého zákalu nabízí takové množství lékařských zařízení, že je možné si vybírat... A pokud si vystačíte s tím, co poskytovatelé nabízí jako STANDARD, je to i v nestátních zařízeních zadara. Takže jestli nebude problém někde jinde ?? A jinak stále platí - voják se stará, voják má !
Frantisek Najman
Autore článku na svůj názor o skvělém našem zdravotnictví máte v demokracii plné právo, ale fakta jsou jiná, na př. moje známá má šedý zákal obou očí a měla jít na operaci minulý rok koncem srpna a pak to nemocnice odložila o měsíc a potom úplně zrušila bez udání důvodů s tím, že se má letos t.j. v roce 2025 v březnu znovu sama přihlásit. Už sama vidí teď špatně - v mlze, tak to je konkretní příklad té vaší skvělosti naší země v oboru zdravotnictví.
Alois Rudý
Země, kde se česká vláda i z hlediska zdravotnictví stará více o Ukrajinu než o vlastní obyvatele nemá jinou možnost, než finanční sbírky na nemocné děti. Je to však pouze nouzové řešení, které lze napravit pouze odstraněním současné proukrajinské vlády.😎
TCerny
Co ma byt na ceskem zdravotnictvi skveleho dle svych skrovnch zkusenosti neobcana Ceska mluviciho cesky a lekare s 59 letou praxi nevim.
Cesko ma asi 44 000 lekaru, Nemecko, kde ziji poslednich 50 let pak 450 000.
Nezkrotna Touha po mamonu ( auri sacra fames) je stejna v Cesku i Nemecku jako vsude jinde.
Z uctu , ktere mi predkladaji jak nemecti tak cesti lekari pri velmi sporadickych navstevach mi coby take lekari vstavaji vlasy hruzou na hlave.
Hlavne , ze lekari jak v Cesku tak u nas v Nemecku stavkuji jeste casteji nez popelari , poukazujice na to,ze jejich ziti o zebracke holi jejich chovani zcela ospravedlnuje.
Snad v Gaze , kde v soucasnosti vubec zadni lekari nejsou , je to jeste horsi.
Cesko ma asi 44 000 lekaru, Nemecko, kde ziji poslednich 50 let pak 450 000.
Nezkrotna Touha po mamonu ( auri sacra fames) je stejna v Cesku i Nemecku jako vsude jinde.
Z uctu , ktere mi predkladaji jak nemecti tak cesti lekari pri velmi sporadickych navstevach mi coby take lekari vstavaji vlasy hruzou na hlave.
Hlavne , ze lekari jak v Cesku tak u nas v Nemecku stavkuji jeste casteji nez popelari , poukazujice na to,ze jejich ziti o zebracke holi jejich chovani zcela ospravedlnuje.
Snad v Gaze , kde v soucasnosti vubec zadni lekari nejsou , je to jeste horsi.
@TCerny Calm down, granny. To se stává všem dědkům, že vidí nynější svět jako Sodomu Gomoru. Přejde to za pár let 😸👻
@Miroslav Rys In this case-you are absolutely right!!!!
@Miroslav Rys Nevertheless:
1.granny is grandmother , but I keep on having still balls!
2.You are right recommanding , I should better take a chill pill and chill out instead of keeping on getting my balls always in an uproar !!!!!
S Pozdravem
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Thomas Alois Cerny , Tattergreis( trasoritka ) uz 82 let
Chirurg, Traumatolog, Sozialmediziner
uz 59 let!
Tez member of Czech and German Mensa
1.granny is grandmother , but I keep on having still balls!
2.You are right recommanding , I should better take a chill pill and chill out instead of keeping on getting my balls always in an uproar !!!!!
S Pozdravem
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Thomas Alois Cerny , Tattergreis( trasoritka ) uz 82 let
Chirurg, Traumatolog, Sozialmediziner
uz 59 let!
Tez member of Czech and German Mensa
@TCerny Ale máme demo společnost a podle Fialy vás za 4 roky doženeme ! URA ! Tedy v platech i v potentáctech
Uživatel_5892612
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
Pan redaktor zaprvé hned v úvodu lže a opět dává velmi okatě najevo za koho kope. Za současnou prounijní a proválečnou vládu.Když jsem si přečetl úvod ve skrytu duše,jsem doufal,že snad bude trochu férový a popíše fakta tak jak byly a jsou.Takže k atmosféře strachu a všeobecné agresivitě a popisování černých scénářů muže určitě naše současná vláda pane redaktore včetně presidenta nejen opozice. Kdo loni nejednou tvrdil že jsme ve válce s Ruskem a musíme se připravovat na válku ? Černochová,Pavel,Němcová,Fiala a další vládní úředníci a poslanci. To je příspěvek k optimismu a k šíření lepší nálady ?
Samozřejmě dodám,že to vše je lež,nejsme ve válce s Ruskem a zatím se snad nemusíme připravovat na válku a pokud ano tak určitě k ní přispívá krom Ruska i NATO včetně naší vlády ! Dárcovství je jistě velmi užitečná činnost a přiznávám že i já jsem přispěl svou troškou do mlýna. Vždy mám ale obavy zda moje pomoc dojde opravdu potřebným ? Řiká se,že lidi se dělí na optimisty a pesimisty . Já bych přidal ještě něco mezi tyhle dvě grupy, tedy nazval bych je realisty a k ním řadím i sebe.K atmosféře ve společnosti k té ponuré náladě
přispívá jak vláda tak opozice a s blížícími se volbami se situace bude přiostřovat nebo zhoršovat ? Jak kdo chce, určitě ne zlepšovat a to je ten můj středový realismus.
Samozřejmě dodám,že to vše je lež,nejsme ve válce s Ruskem a zatím se snad nemusíme připravovat na válku a pokud ano tak určitě k ní přispívá krom Ruska i NATO včetně naší vlády ! Dárcovství je jistě velmi užitečná činnost a přiznávám že i já jsem přispěl svou troškou do mlýna. Vždy mám ale obavy zda moje pomoc dojde opravdu potřebným ? Řiká se,že lidi se dělí na optimisty a pesimisty . Já bych přidal ještě něco mezi tyhle dvě grupy, tedy nazval bych je realisty a k ním řadím i sebe.K atmosféře ve společnosti k té ponuré náladě
přispívá jak vláda tak opozice a s blížícími se volbami se situace bude přiostřovat nebo zhoršovat ? Jak kdo chce, určitě ne zlepšovat a to je ten můj středový realismus.
@Richard Šebesta Šebesta, kup si nějaké zvíře, nebudeš tady muset dělat ze sebe dennodenně blbouna. Nechceš koťátko?? 😸😸
Pavel Nyklíček
Tady vidíme v praxi,, jak štědrý je Andrej Babiš!
Jen díky němu se mame dobře a jen díky němu, až opět vyhraje volby se budeme mít ještě lépe👍.
Je to skvělý člověk, má dobrou duši, má své občany upřímně rád a za to mu obrovský dik!
Fuj. Čo to tárám...
Jen díky němu se mame dobře a jen díky němu, až opět vyhraje volby se budeme mít ještě lépe👍.
Je to skvělý člověk, má dobrou duši, má své občany upřímně rád a za to mu obrovský dik!
Fuj. Čo to tárám...
@Pavel Nyklíček Ty nebýt Bureše nemáš na co reagovat. Bureš taky není můj člověk ani náhodou ale ty jsi na něm duševně závislý. Co budeš dělat až Bureš nebude v politice ? Jo, sorry najdeš si jiného Bureše, už vím.
Ja coby 82 lety lekar si musim u nas v Nemecku platit neustale povinne
zdravotni pojisteni 8000€ rocne ( 200 000 Kc rocne!!!,) zatimco v Cesku seniori z duchodu neplati nic.