Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŘidič najel do davu na vánočním trhu v Magdeburku. Zabil nejméně dva lidí a desítky zranil
16 komentářů
Anton Augustin
To je hezké. Jistě ti, co slaví konec Asada mají radost jak se rozvíjí podle jejich zcestného myšlení islámská demokracie. Zajímavé, že to není Íránec z klubu zla, kde by se to dalo podle médií více očekávat. Jsou Vánoce, to hoří katedrály, auta najíždějí do návštěvníků trhů, nože tasí podivní imigranti, kteří v Evropě jsou léta na dávkách. Zde terorista občan Saúdské Arábie, stejní původem mají na svědomí jedenácté září. Bostonský masakr pomocí bomby z tlakového hrnce byla práce Uzbeků, kteří do dnes sedí v USA v kriminále. Generál v Rusku byl zabit koloběžkou plnou trhavin též Uzbekem,
toho v lepším případě ten kriminál dlouhodobě teprve čeká. Vše souvisí se vším. Svět je tak strašně roze*án, až to člověka bolí
Wir schaffen ***?
toho v lepším případě ten kriminál dlouhodobě teprve čeká. Vše souvisí se vším. Svět je tak strašně roze*án, až to člověka bolí
Wir schaffen ***?
lug70
Jen co v Sýrii padl Asad a ovládli to tam tzv rebelové s vlajkami Islámského státu je džihád zpět a v Evropě byla aktivována první spící teroristická buňka. Obávám se, že tento teroristický útok v Německu je jen začátek. Těch spících agentů Islámského státu jsou v Evropě celé tisíce. A tady se najdou blbci mezi politiky i mezi obyčejnými lidmi, kteří ještě nad svržením Asada jásají.
giorgio287
Arab je škodná zvěř, z dálky připomínající člověka. Hubit je to třeba.
TCerny
P. Jóža Oltec to je rozumny pristup , ale v tomto Cesku leider Gottes zcela ojedinely .
Zdejsi Borivoj Zeleny je naprosti tomu absolutne pathognomonicky obcan tohoto Ceska.
Nyni ve 23 hod. ( jsem ve Stuttgartu kde ziju poslednich 50 let)) jsou to porad jeste "jen" 2 mrtvi ( jedno dite ) ale pres 60 je jich tezce zranenych a pocitaji tudiz se stoupajici tendenci zabitych.
Navic policie se obava vybusniny v tom aute , tak to opatrne vysetruji.
Ten 50 lety lekar ze Saudske arabie zde pracuje uz skoro 20 let a nikdy nemel zadne problemy s policii.
Nejstrasnejsi bylo asi pred 3 lety , kdyz jeden nemecky Co-pilot s obrovskym plnym Airbusem najel umyslne do skaly v Alpach , kdyz pilot sel na WC, zamkl se v kabine a vysledek bylo asi 400 zabitych , polovina deti.
Ten Pilot mel deprese proto pry nemel byt k rizeni letadla pripusten.
Po valce je kazdy vojak generalem
Zdejsi Borivoj Zeleny je naprosti tomu absolutne pathognomonicky obcan tohoto Ceska.
Nyni ve 23 hod. ( jsem ve Stuttgartu kde ziju poslednich 50 let)) jsou to porad jeste "jen" 2 mrtvi ( jedno dite ) ale pres 60 je jich tezce zranenych a pocitaji tudiz se stoupajici tendenci zabitych.
Navic policie se obava vybusniny v tom aute , tak to opatrne vysetruji.
Ten 50 lety lekar ze Saudske arabie zde pracuje uz skoro 20 let a nikdy nemel zadne problemy s policii.
Nejstrasnejsi bylo asi pred 3 lety , kdyz jeden nemecky Co-pilot s obrovskym plnym Airbusem najel umyslne do skaly v Alpach , kdyz pilot sel na WC, zamkl se v kabine a vysledek bylo asi 400 zabitych , polovina deti.
Ten Pilot mel deprese proto pry nemel byt k rizeni letadla pripusten.
Po valce je kazdy vojak generalem
@TCerny Jj vím, GermanWings, díky až patologicky důslednému systému na ochranu osobních dat na něj včas nepřišli. Jeden může doufat, že se z toho skopčáci poučili ale pro ty co byli v tom airbusu příliš pozdě...Jinak flastenec Bóřa Green tu rád vystavuje na odiv své jazykové znalosti ale pokud mu odvětím v hantecu jako rodilý štatlař, je v řiti..
@Jóža Oltec nevim jestli to byly Germanwings ktere uz neexistuji nebo soucasne Eurowings.
Kdyz treba doktor udela chybu , umre 1 clovek, kdyz pilot , tak to stoji zivoty 400.
Nicmene zakazat zkusenemu pilotovi letat kvuli depresi , ktera je ostentativni pouze psychiatrovi je take velmi tezke.
Smutnou naladu ma jiste nekdy kazdy z nas.
Nevim.
To byl takovy fantasticky film s Tom Cruise , jak umel cist myslenky a kdyz u nekoho zjistili ze neco nekaleho ma pouze za lubem ,uz predem ho odpravili.
Moje zivotni kredo chirurga s 58 letou praxi je naprosto fatalisticke (i co se tyka treba malignomu( rakoviny):" bud ma clovek stesti nebo smulu ".
A ja mel cely zivot jen velke stesti, tak by se to melo konecne kompensovat.
Kdyz treba doktor udela chybu , umre 1 clovek, kdyz pilot , tak to stoji zivoty 400.
Nicmene zakazat zkusenemu pilotovi letat kvuli depresi , ktera je ostentativni pouze psychiatrovi je take velmi tezke.
Smutnou naladu ma jiste nekdy kazdy z nas.
Nevim.
To byl takovy fantasticky film s Tom Cruise , jak umel cist myslenky a kdyz u nekoho zjistili ze neco nekaleho ma pouze za lubem ,uz predem ho odpravili.
Moje zivotni kredo chirurga s 58 letou praxi je naprosto fatalisticke (i co se tyka treba malignomu( rakoviny):" bud ma clovek stesti nebo smulu ".
A ja mel cely zivot jen velke stesti, tak by se to melo konecne kompensovat.
TCerny
Ja si pamatuji , jak asi v r.77 u nas v Nemecku jednomu emigrantu z CSR , ( byl to ing. a jezdil s taxikem ) prdlo v bedne ( se akutne psychicky zdekompensoval ) sel do jedne materske skolky a zastrelil tam nekolik deticek a pak sam sebe .
A pristi den stalo v nemeckych tabloidech :" cesi vrazdi nase deti".
A ja se sel ten den predstavit na misto Oberarzta Chirurgie jedne kliniky a podlamovaly se mi nohy , ze si budou kvuli tomu ze jsem take z CSR myslet , ze se zalibou vrazdim male deticky.
Nastesti ten sef byl rozumny clovek a smyslel jinak nez ty ominoni tabloidy a nisto jsem dostal i kdyz jsem byl z CSR..
A pristi den stalo v nemeckych tabloidech :" cesi vrazdi nase deti".
A ja se sel ten den predstavit na misto Oberarzta Chirurgie jedne kliniky a podlamovaly se mi nohy , ze si budou kvuli tomu ze jsem take z CSR myslet , ze se zalibou vrazdim male deticky.
Nastesti ten sef byl rozumny clovek a smyslel jinak nez ty ominoni tabloidy a nisto jsem dostal i kdyz jsem byl z CSR..
TCerny
Zde je to zatim jen Borivoj Zeleny ale jist se jich pridruzi brzy dalsi obcane tohoto Ceska.
TCerny
Sileni obcane Ceska treba na "seznam.cz" tryskaji udesne nenavistne prispevky ze po asi 2000 nenavistnch vyplodu techto ceskykch mozku musela byt diskuse uzavrena.
Ten cin udelal lekar ze Saudske Arabie , ktery uz asi 15 let pracuje na jedne klinice v Magdeburgu a nikdy nemel zadne problemy s policii .
Mozna , ze mu preskocilo ( se perakutne psychicky zdekompensoval) jako treba ten strelec na FF v Praze na namesti sebevraha Palacha atp.
Najel se svym silnym BMW pres ochrane zementove bloky do lidi na vanocnim trhu.
Zatim nikdo nevi proc to udelal ale tisice k smrti rozzurenych ceskyh obcanu na zaklade svych bohatych ceskych zkusenostech maji jasno-jak tam jeden cesky obcn psal: Merkelova by mela viset.
Ja se za tyto obcany tohoto ceska vsude omlouvam i kdyz jejich spoluobcane nejsem.
Ten cin udelal lekar ze Saudske Arabie , ktery uz asi 15 let pracuje na jedne klinice v Magdeburgu a nikdy nemel zadne problemy s policii .
Mozna , ze mu preskocilo ( se perakutne psychicky zdekompensoval) jako treba ten strelec na FF v Praze na namesti sebevraha Palacha atp.
Najel se svym silnym BMW pres ochrane zementove bloky do lidi na vanocnim trhu.
Zatim nikdo nevi proc to udelal ale tisice k smrti rozzurenych ceskyh obcanu na zaklade svych bohatych ceskych zkusenostech maji jasno-jak tam jeden cesky obcn psal: Merkelova by mela viset.
Ja se za tyto obcany tohoto ceska vsude omlouvam i kdyz jejich spoluobcane nejsem.
@TCerny JJ, je to tak a okamžitě tam tryskají výplody typu "žeňte tu svoloč co přišla ze severní Afriky" apod... Časté posměšky typu "samí právnící, inženýři či lékaři" najednou nejsou vidět..Česká spodina v akci, je to tragédie ale počet mrtvých není 11 ale jen 2 (prozatím). Závěry se mají dělat až po policejním vyšetření, možná se ukáže že to to vše bylo úplně jinak než to řvoucí lůza podává
Bořivoj Zelený
Německo je ztracené. Ɓěhem jedné generace budou již Němci přečísleni muslimy a Německo se stane muslimskou zemí. Nejhorší je, že budeme sousedit s muslimskou zemí s otevřenou hranicí. Nezbývá nic jiného, než hranice do budoucna uzavřít, tím nemyslím novou železnou oponu , ale standardní hranice, jaké byly před Schengenem.
Jeho pohnutky k tomuto hruznemu cinu nejsou vubec jasne .
Taleb Al A. nicht als Islamist auffällig geworden. *** Profil des mutmaßlichen Täters auf der Plattform X deutet eher in die gegenteilige Richtung. Taleb Al. A. folgt dort vom Islam abgefallenen und zum Christentum konvertierten Personen sowie erklärten Atheisten. Vor einiger Zeit retweetete er auch ein Lob für die AfD-Spitzenkandidatin Alice Weidel.
„Germany wants to islamize Europa“ steht in seinem Account auf X, der mehr als 40.000 Follower hat. Die hohe Zahl deutet darauf hin, ***s er in der Szene der saudi-arabischen Opposition, zu der er sich zählt, ein gewisses Standing besitzt.