Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeRobert Fico v Kremlu: Je na čase vypakovat Slovensko a Maďarsko ze spojeneckých struktur
126 komentářů
Alois Rudý
1
Rozumné by bylo pomoci Rusku ukončit konflikt na Ukrajině, pomoci při následném rozdělování území bývalé Ukrajiny mezi okolní státy a přijmout Rusko do NATO.😎
Losina
0
@Alois Rudý Vy jste naprostý tutan a rudý mlok. Psal jsem vám slušně, ale vaše provokace jsou opravdu na úrovni dementa. Nejste čech jste rudý bolševik. Jste zástupce Rusputina. Jste z jenoho ruského brlohu. Vrať se na Sibiř plesnivý medvěde.
Milos_Sivak
Větší pitomost jsem dlouho nečetl. Pokud by se vůbec někdo měl pakovat z NATO, tak Turecko podporující islamisty a svého času i Islámský stát. Ale ani to by nebylo dobře.
Nevidím jediný důvod proč vyhazovat Slovensko nebo Maďarsko odkudkoli. Proto, že mají svoji nezávislou politiku, která se našim eurohujerům nelíbí? Stále jsou to nezávislé státy a do jejich zahraniční politiky nikomu nic není, pokud si plní své smluvní závazky. A ty plní. Vše ostatní jsou od našich i některých dalších politiků jen výkřiky do tmy.
A že Slováci mají k Rusům blíže? Nemají. Jen nejsou protirusky zapšklí. To ale neznamená, že by je nějak milovali nebo dokonce adorovali. Komunismus na Slovensku se značně lišil od toho českého a také životní úroveň za první republiky tam byla znatelně nižší. Jinými slovy, s komunismem si tehdy dost polepšili.
Slováci také vidí i to, co my ne, tedy že svět není černobílý a Ukrajina si za své současné problémy může do značné míry sama. To není obhajoba ruské agrese. Naopak, Západ měl na základě Budapešťského memoranda nastoupit ihned po začátku války a Rusy, tehdy značně dezorientované, do týdne vyhnat. To by ale nesměl být tak zbabělý.
Svým způsobem mohou Ukrajinci Putinovi poděkovat. Díky tomu připojil východ Ukrajiny zpět k jejímu západu. Kdyby Putin nebyl zaslepený hlupák, skočil mu východ do náruče sám. Minimálně ekonomicky.
A že by Orbán byl proruský je úplně k smíchu. On je vždy a za každých okolností jen promaďarský. Nic víc a nic méně. Naši politici by se u něj obhajobu národních zájmů měli učit.
Nevidím jediný důvod proč vyhazovat Slovensko nebo Maďarsko odkudkoli. Proto, že mají svoji nezávislou politiku, která se našim eurohujerům nelíbí? Stále jsou to nezávislé státy a do jejich zahraniční politiky nikomu nic není, pokud si plní své smluvní závazky. A ty plní. Vše ostatní jsou od našich i některých dalších politiků jen výkřiky do tmy.
A že Slováci mají k Rusům blíže? Nemají. Jen nejsou protirusky zapšklí. To ale neznamená, že by je nějak milovali nebo dokonce adorovali. Komunismus na Slovensku se značně lišil od toho českého a také životní úroveň za první republiky tam byla znatelně nižší. Jinými slovy, s komunismem si tehdy dost polepšili.
Slováci také vidí i to, co my ne, tedy že svět není černobílý a Ukrajina si za své současné problémy může do značné míry sama. To není obhajoba ruské agrese. Naopak, Západ měl na základě Budapešťského memoranda nastoupit ihned po začátku války a Rusy, tehdy značně dezorientované, do týdne vyhnat. To by ale nesměl být tak zbabělý.
Svým způsobem mohou Ukrajinci Putinovi poděkovat. Díky tomu připojil východ Ukrajiny zpět k jejímu západu. Kdyby Putin nebyl zaslepený hlupák, skočil mu východ do náruče sám. Minimálně ekonomicky.
A že by Orbán byl proruský je úplně k smíchu. On je vždy a za každých okolností jen promaďarský. Nic víc a nic méně. Naši politici by se u něj obhajobu národních zájmů měli učit.
našinec
Vždy, když byli na UA "prozápadní demokraté", tak vydírali EU. V okamžiku, kdy tam vládl Janukovyč, tak EU vydírala jeho. Proč proboha nedokáže EU reagovat odpovídajícím způsobem? Není to proto, že EU se snaží chovat jako se chovala pragmaticky Třetí říše, ale nemá na to?
TCerny
@Ferdi Nand nesouhlasim se statement Stanislava Pecha , ale ukrajina spolupracovala s nemeckymi nacistickymi bestiemi jako skoro zadna jina zeme behem 2.s.v.-Legendarni Ukrajinska " Waffen SS Divise Galizien "sestaval jeste v r. 45 z 44 000 ukrajinskych nacistickych bestii participujici velmi vehementne na vvrazdovani zidu, o te nacisticke bestii Banderovi ( ktery vychazi dodnes na ukrajinskych postovnich znamkach a kteremu v dnesni Ukrajine staveji pomniky ),
ktery byl jiz v r. 36 odsouzen v Polsku k trestu smrti za vrazdu polskeho ministra, ktery byl pak zmirnen na dozivoti, nez ho nemecke nacisticke bestie v r. 39 " vysvobodili" a on zacal s Himmlerem, Göbbelsem a ostatnim bestialnimi konsorty na vyvrazdovani zidu spolupracovat.
ktery byl jiz v r. 36 odsouzen v Polsku k trestu smrti za vrazdu polskeho ministra, ktery byl pak zmirnen na dozivoti, nez ho nemecke nacisticke bestie v r. 39 " vysvobodili" a on zacal s Himmlerem, Göbbelsem a ostatnim bestialnimi konsorty na vyvrazdovani zidu spolupracovat.
Roman Hradecký
Slovensko má velkou šanci uspořádat mírová jednání, na která všichni už několik let marně čekáme. Válka nemá řešení, přináší jen smrt, askalaci nasilí a možnost zničení Evropy.
@Roman Hradecký
Ať by to bylo na Slovensku nebo ne, ale dle mého ne, tak stejně hlavní aktér války nedorazí.
Pak nelze nic dojednat.
Je to obdoba jednání ANO na hradě, kde babiš byl na dovolené, ANO potvrdilo a podepsalo DR, aby následně vše popřel, bo Andy se vrátil a měl, jako vždy názor opačný
Ať by to bylo na Slovensku nebo ne, ale dle mého ne, tak stejně hlavní aktér války nedorazí.
Pak nelze nic dojednat.
Je to obdoba jednání ANO na hradě, kde babiš byl na dovolené, ANO potvrdilo a podepsalo DR, aby následně vše popřel, bo Andy se vrátil a měl, jako vždy názor opačný
TCerny
Mne osobne take osvobodila Ruda armada v kvetnu 45 v Praze od nemeckych nacistickych bestii a jsem ji za to vdecny.
Az po me illegalni emigraci pred 50 lety jsem zjistil, ze i Israel posilal kazdorocne k vyroci konce 2.svetove valky podekovani SSSR za zachranu zidu.Naopak Ukrajina jako maloktera zeme se svoji Waffen SS Divisi galizien , Banderovci a ostatnimi zlocinci se podileli na vyvzardovani zidu na Ukrajine nejen v Babij Jar.
Nikdy se neuskutecni sen toho usmrkaneho a baclateho ceskeho ministra zahranici , pirata z Karibiku , ze " uz se tesi , jak se bude opet brzy koupat na Krymu" jak hio ukazovali v nasi TV v Nemecku.
Nesrovnatelne pravdepodobnejsi je ale moje ocekavani, ze coby narodivsi se uprostred 2.SV v Praze budu brzy zpopelnen hned na zacatku 3.svetove, tentokrat nuklearni valky , kde uz nebude ani vitezu , ani porazenych jen zhirosimisovana Paneuropa.
Uvidim zda jsou moje Voraussagen jednoho 82 leteho dedka realnejsi nez toho usmrkanka ( Rotznase, snutty boy , mocoso etc. ) z Ceska , ktery je udesnym soucasnym ceskym ministrem zahranici!
Az po me illegalni emigraci pred 50 lety jsem zjistil, ze i Israel posilal kazdorocne k vyroci konce 2.svetove valky podekovani SSSR za zachranu zidu.Naopak Ukrajina jako maloktera zeme se svoji Waffen SS Divisi galizien , Banderovci a ostatnimi zlocinci se podileli na vyvzardovani zidu na Ukrajine nejen v Babij Jar.
Nikdy se neuskutecni sen toho usmrkaneho a baclateho ceskeho ministra zahranici , pirata z Karibiku , ze " uz se tesi , jak se bude opet brzy koupat na Krymu" jak hio ukazovali v nasi TV v Nemecku.
Nesrovnatelne pravdepodobnejsi je ale moje ocekavani, ze coby narodivsi se uprostred 2.SV v Praze budu brzy zpopelnen hned na zacatku 3.svetove, tentokrat nuklearni valky , kde uz nebude ani vitezu , ani porazenych jen zhirosimisovana Paneuropa.
Uvidim zda jsou moje Voraussagen jednoho 82 leteho dedka realnejsi nez toho usmrkanka ( Rotznase, snutty boy , mocoso etc. ) z Ceska , ktery je udesnym soucasnym ceskym ministrem zahranici!
@TCerny
Váš pohled na svět je příliš černo bílí. Ale to se v tomto věku už stává. Svět je na jednu stranu složitý, ale vlastně funguje jednoduše, protože ho stále tvoří lidé a ti nejsou zas tak komplikovaní.
Btw proč jste tedy emigroval, když to pod SSSR bylo tak skvělé?
Váš pohled na svět je příliš černo bílí. Ale to se v tomto věku už stává. Svět je na jednu stranu složitý, ale vlastně funguje jednoduše, protože ho stále tvoří lidé a ti nejsou zas tak komplikovaní.
Btw proč jste tedy emigroval, když to pod SSSR bylo tak skvělé?
@Hagenbaden_2 Leta v CSR po valce a zejmena pak od r. 66 kdy jsem pracoval jako chirurg na Bulovce byla ta nejkrasnejsi v mem 82 letem zivote.
Tehdy jsme byli k sobe mnohem pratelstejsi neb nas spojovala prave ta averse ke komunistum a Rusum a byli jsme straesne skromni.
Ja v srpnu 68 prevazel obrovskou vysilacku CS Rozhlasu v sanitce na fingovane jmeno ( coz by byl i dnes trestny cin ) a uz tehdy jsem napsal zavet neb jsem myslel , ze to nepreziju. Nikdy mi tento Cesky rozhlas ani slovem nepodekoval coz je o.k.
Pak mne na hranicich chytli s protistatnima letakama , diplomem a vojenskou knizkou a jen mi to vsechno sebrali a vratili zpet do Prahy .
Vsichni to na bulovce vedeli a nic se mi nestalo!!!
Jen mne nechteli pustit pracovat coby chirurga s 2 atestacemi , umejicicho uz tehdy velmi dobre anglicky a Francouzsky vedle rustiny ani do Lybie nebo Alziru o coz jsem opakovane zadal, ale marne.
Nejspis nade mnou musel drzet ochranou ruku reditel nemocnice Bulovka Dr.Panek, clen UV KSC, Prof. Knobloch i primar Hercz , vsichni clenove KSC ale tak slusni lide , jako v soucasnem Cesku nikoho podobneho neznam .
Ja sam nikdy v KSC nebyl a tak jsem pred 50 lety ilegalne emigroval z Jugosky ( kam mne po castem zamitani preci jenom pustili) na vodnich lyzich do Italie a dale( jsem take ilegalmi migrant bez pasu !!!jenze tehdy byli vsichni mnohem humanjsi nez dnes) Ten usmrkanec , cesky ministr zahranici , ktery komunismus v CSR vubec !!! nezazil o nem ale nejvic blaboli la longue!!.
Tehdy jsme byli k sobe mnohem pratelstejsi neb nas spojovala prave ta averse ke komunistum a Rusum a byli jsme straesne skromni.
Ja v srpnu 68 prevazel obrovskou vysilacku CS Rozhlasu v sanitce na fingovane jmeno ( coz by byl i dnes trestny cin ) a uz tehdy jsem napsal zavet neb jsem myslel , ze to nepreziju. Nikdy mi tento Cesky rozhlas ani slovem nepodekoval coz je o.k.
Pak mne na hranicich chytli s protistatnima letakama , diplomem a vojenskou knizkou a jen mi to vsechno sebrali a vratili zpet do Prahy .
Vsichni to na bulovce vedeli a nic se mi nestalo!!!
Jen mne nechteli pustit pracovat coby chirurga s 2 atestacemi , umejicicho uz tehdy velmi dobre anglicky a Francouzsky vedle rustiny ani do Lybie nebo Alziru o coz jsem opakovane zadal, ale marne.
Nejspis nade mnou musel drzet ochranou ruku reditel nemocnice Bulovka Dr.Panek, clen UV KSC, Prof. Knobloch i primar Hercz , vsichni clenove KSC ale tak slusni lide , jako v soucasnem Cesku nikoho podobneho neznam .
Ja sam nikdy v KSC nebyl a tak jsem pred 50 lety ilegalne emigroval z Jugosky ( kam mne po castem zamitani preci jenom pustili) na vodnich lyzich do Italie a dale( jsem take ilegalmi migrant bez pasu !!!jenze tehdy byli vsichni mnohem humanjsi nez dnes) Ten usmrkanec , cesky ministr zahranici , ktery komunismus v CSR vubec !!! nezazil o nem ale nejvic blaboli la longue!!.
@Hagenbaden_2 Coby chirurg s 58 letou praxi jsem samozrejme jeden z mala jeste mezi zivymi, ale porad delam jeste soudni posudky v Nemecku pri podezreni na pochybeni lekaru v operativni chirurgii ( Behandlungsfehlergutachten ) kterych jsem udelal v Nemecku uz pres 2000.
Nicmene treba prof Pafko z Ceska je jeste o 2 roky starsi , nebo Zdenek Sverak ma 86 let a Jiri Suchy dokonce 92 .
Persistence kognitivnich funkci je jiste individualni , ale presto jsem coby 82 lety dedek stale clenem Mensa Deutschland a emeritnim clenem Ceske Mensy i kdyz mam po pravde receno ( frankly speaking , offen gestanden ) s otazkou , zda-li je "utery nebo jaro " jiz mensi problemy ( cum grano salis )
Nicmene treba prof Pafko z Ceska je jeste o 2 roky starsi , nebo Zdenek Sverak ma 86 let a Jiri Suchy dokonce 92 .
Persistence kognitivnich funkci je jiste individualni , ale presto jsem coby 82 lety dedek stale clenem Mensa Deutschland a emeritnim clenem Ceske Mensy i kdyz mam po pravde receno ( frankly speaking , offen gestanden ) s otazkou , zda-li je "utery nebo jaro " jiz mensi problemy ( cum grano salis )
Alois Rudý
Je logické, že Fico a Orbán projednávají s Putinem rozdělení území bývalé Ukrajiny po skončení války, vždyť část západní Ukrajiny legitimně náležela, na základě požadavku T.G. Masaryka, Československu.😎
Ferdi Nand
Bolševik nebo bolševník. Obojí se musí vyhubit beze zbytku.
Alois Rudý
Každý začátek je těžký a lze Ficovi jenom poděkovat za odvahu. Bez dobrých vztahů s Ruskem nemůže totiž Evropa dlouhodobě existovat.
@Alois Rudý
Až bude po válce a bude tam tomu šéfovat někdo racionální a se zdravým rozumem tak pak můžeme samozřejmě obchodovat
Až bude po válce a bude tam tomu šéfovat někdo racionální a se zdravým rozumem tak pak můžeme samozřejmě obchodovat
Frank51482
Na takové "spojenecké" struktury kálí Bílý tesák. Vyjebou s námi zase, jak se jim to bude hodit.
jiří poláček
Vy ***, vypakujte Slovensko a Maďarsko z unie a Nata, Rusové si zaberou celou Ukrajinu a máte je za humny. Snad nepřemýšlíte konečníkem???
Stanislav Pěch
Křičenský, fašistická pakaz jsou Ukrajinci. Prostudujte si dějiny. Ty Vaše výlevy jsou fašistické a autor článku je stejná žumpa, jako celý reflex, fórum 24 a podobně plátky včetně seznamu a jeho ubohých přispěvatelů. A USA zločinec by měl vypadnout do své zdevastované země, a nediktovat světu co má dělat. Tak teď odpovím možná drsné, ale ty USA šmejdy pořádně nakopat, víte kam a vzít na ně hole jak to udělali Srbové. Nic jiného si nezaslouží.
Fašisti byli v Itálii a né na Ukrajině, plochej polomozku. A bez USA bys neměl ani kalkulačku natož abys používal Internet, což je zastaralý komunikační systém US Army, @Stanislav Pěch
Ivana Káďová
Bojím se, že nám toto hrozí s Babišem,pokud se lidé neproberou.
@I
vana Káďová z čeho se chceš probírat, podívej se kam nás žene Fijala, žene nás do války a Amerika se na to bude dívat. Ty se prober!!!!
vana Káďová z čeho se chceš probírat, podívej se kam nás žene Fijala, žene nás do války a Amerika se na to bude dívat. Ty se prober!!!!
@jiří poláček
A ty máš pocit, že chce někdo v Evropě válčit? Všichni jsou podělaní, že budou muset a není čím ani kým. Takové připodělané jednání nemá obdoby. Bojíme se jim i jen dát zbraně! Jediný kdo válčit chce je Rus. Munici bere u Kima s strýčka Si, a k tomu si vozí vojáčky. To já to jedno? Asi jo. Ale za všechno může USA, které by nejraději žádnou UK ani neznalo. Vůbec se jim nechce nic posílat. Ani peníze ani zbraně. Ale my to neumíme, tak musí. Takhle jednoduché to je.
A ty máš pocit, že chce někdo v Evropě válčit? Všichni jsou podělaní, že budou muset a není čím ani kým. Takové připodělané jednání nemá obdoby. Bojíme se jim i jen dát zbraně! Jediný kdo válčit chce je Rus. Munici bere u Kima s strýčka Si, a k tomu si vozí vojáčky. To já to jedno? Asi jo. Ale za všechno může USA, které by nejraději žádnou UK ani neznalo. Vůbec se jim nechce nic posílat. Ani peníze ani zbraně. Ale my to neumíme, tak musí. Takhle jednoduché to je.
@jiří poláček
Já jsem si nevšiml že by mě hnal Fiala nebo USA do války.
Jo ještě se říkalo že prezident Pavel bude posílat Čechy na frontu...
Dej si studený obklad
Já jsem si nevšiml že by mě hnal Fiala nebo USA do války.
Jo ještě se říkalo že prezident Pavel bude posílat Čechy na frontu...
Dej si studený obklad
Koukám, že Ivanovi už dochází prachy když se musí spokojit s takovýmhle mentálním a intelektuálním odpadem jako poláček, hagenbaden a ostatní dyliny@jiří poláček
Dupondius Křičenský
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
paluška
kosmos kosmos
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Očividně jste prošel ruskou zombifikaci, nechápu jak takovéto karikatury vůbec existují, když všichni jasné vidí, co se děje. Jste k zbliti, lidská žumpa.....🤮🤮🤮🤮
Alois Rudý
Maďarsko a Slovensko ukazují možnou cestu jak se dostat zpět na lidskou a pohodovou úroveň, která tady byla před vstupem do EU. Snad se brzy přidáme a USA spolu s Ruskem nás, po vyřešení Ukrajinské otázky, jistě podpoří.😎
karel Novak
Barbarosa
Autor je poskok USA - je to hnus. Je na čase ho vyhodit z redakce
@Barbarosa Přesně tak je to jen BLB a Bruselská onuce...
kosmos kosmos
Anton Augustin
Orbán a Fico jsou první vlaštovky, orel Trump se připravuje. To se budou točit korouhvičky jako vrtule.
Roman Pilny
Tak skřet ukrajinský stupně plyn na Slovensko,pak Fica vydira kvůli souhlasu ke vstupu Ukrajiny do NATO a Fico je ten zlejJdete do ***e s celou Ukrajinou
kosmos kosmos
@Roman Pilny
Tak si představte:
1. Přes souseda A k vám teče voda.
2. Další soused B mu ukradne kus pozemku.
3. Vy říkáte: Co ti to vadí, že jsi přišel o kus pozemku. To ten B je jinčí frajer, než ty! Ten na to má vlastně nárok. Drž hubu a nech si to líbit. Vlastně jsi byl stejně jen taková podržtaška.
4. Soused A vám tu vodu zavře.
5. Jedete za B a stěžujete si, že vám A zavřel vodu.
Co je na vašem chování špatně?
Jestli si odpovíte, že nic, tak nejste zrovna dobrý člověk.
Tak si představte:
1. Přes souseda A k vám teče voda.
2. Další soused B mu ukradne kus pozemku.
3. Vy říkáte: Co ti to vadí, že jsi přišel o kus pozemku. To ten B je jinčí frajer, než ty! Ten na to má vlastně nárok. Drž hubu a nech si to líbit. Vlastně jsi byl stejně jen taková podržtaška.
4. Soused A vám tu vodu zavře.
5. Jedete za B a stěžujete si, že vám A zavřel vodu.
Co je na vašem chování špatně?
Jestli si odpovíte, že nic, tak nejste zrovna dobrý člověk.
@Hagenbaden_2 Soused A sousedu B zabíjel po osm let civilisty, aniž jsme si toho byť jen všimli.
@Roman Pilny
A zjistil si že normálně skončí smlouva, kterou Ukrajina dodržela a novou už podepisovat nebude?
A zjistil si že normálně skončí smlouva, kterou Ukrajina dodržela a novou už podepisovat nebude?
Frantisek Najman
Je na čase vypakovat Slovensko a Maďarsko ze spojeneckých struktur do skutečné demokracie z této čistě komoušské totalitní struktury EU a NATO.
našinec
Proč Reflex nenazývá věci pravými jmény? Za cestou premiéra SVK do RF může vyděračská Ukrajina! Proboha, nazývejme věci pravými jmény! A nejen vyděračská politika UA, ale i neschopnost EU tento problém řešit!
Thomas Ireland
Fico je normální russká figurka, je smutné jak Slovensko mohlo klesnout
@Thomas Ireland Vypni si teplo, světlo, kamna a další. Takto bys žil na SVK bez plynu.
@našinec
Už hodně.davno si zodpovědní zajistili plyn. Fico mezi nimi nebyl a navic nešel za Zelenskym,. který vše rozhodne. Chyba Fica.
Už hodně.davno si zodpovědní zajistili plyn. Fico mezi nimi nebyl a navic nešel za Zelenskym,. který vše rozhodne. Chyba Fica.
@Thomas Ireland Dovoz ruského plynu do ČR tento rok stúpol o 530 % ! Nórskeho klesol o 40 % . Ako bude vyzerať česká ekonomika bez lacného ruského plynu odoberaného cez Slovensko ?
@Uživatel_5892612
Plyn do ČR byl zálohován již dávno a dodávky přes Slovensko mohou a jistě i skončí.
Fico tak obezřetný
nebyl a žebrá. Výsledek nula. Rus pro něj nemůže nic udělat.
Rozhodující vliv má Zelensky.
Plyn do ČR byl zálohován již dávno a dodávky přes Slovensko mohou a jistě i skončí.
Fico tak obezřetný
nebyl a žebrá. Výsledek nula. Rus pro něj nemůže nic udělat.
Rozhodující vliv má Zelensky.
seng
Od Ukrajiny to také není fér přerušit tranzit plynovodu na Slovensko. Slovensko Ukrajině pomohlo dost jak humanitarne,vojensky a převzalo válečné uprchlíky. Když šla přes Slovensko materiální a vojenská pomoc ,to jim Slováci byli dobrý.
@seng
Věc je mnohem více propletenější, jen Fico nedbal rady a nevyjednal si zálohu, jako naše vláda,.která toto špatně politické rozhodnutí Fica nemusí už nijak komentovat a Fico je v tom sám.
Věc je mnohem více propletenější, jen Fico nedbal rady a nevyjednal si zálohu, jako naše vláda,.která toto špatně politické rozhodnutí Fica nemusí už nijak komentovat a Fico je v tom sám.
Marcel Blafka
Ten čas byl už promrhán záchranou Ficovo života. Teď v Evropě sklidíme ruSSký fašistický ovoce!
našinec
Možná by redaktoři Reflexu slovenského původu se mohli vrátit domů a všem vysvětlovat, že vlastně plyn nepotřebují. Že když se zavřou továrny, dílny, teplárny přestanou topit a další, že je to jejich obětování se ve prospěch UA. A že Zelenskij a Pávek jim budou z vyhřátých kanceláří držet palce, aby to přežili.
@našinec jako že proruSSáckej řitnípich? To by sedělo. Nafackujte si, protože už to mohli mít dávno vyřešený! Ale teď o plyn nejde, musí se vracet dluhy za vyhraný volby a ladí se v Kremlu další strategie - víme...!?💀
@Marcel Blafka Jak dlouho řešilo ČR plyn a ropu? Vyřešilo to sponzorováním USA za několik let. Tedy částečně. Z praktického hlediska vůbec. Všiml jsem si, že současnou opozici podporovala EU a USA. To že by současnou vládní koalici podporoval někdo jiný, než občané SVK jsem si nevšiml. Holt nenávidíte Slováky.
@Marcel Blafka A preruský sú aj čínsky prezident, indický, turecký, rakúsky kancelár, generálny tajomník OSN, Macron a Scholz, ktorí si s Putinom telefonujú ?
@našinec
I já budu ficovi držet palce. Slabým lidrům se má pomáhat v těžké politické době plné chyb.
Drž se robertku. Drž.
I já budu ficovi držet palce. Slabým lidrům se má pomáhat v těžké politické době plné chyb.
Drž se robertku. Drž.
Pavlína Klimešová
Fico je borec, přečtěte si komentáře ze sítě X, jak ho hodnotí Američané a jak se vyjadřují o Zelenském. Fandí Ficovi a Zelenského posílají k čertu. Žádné zbraně, žádné dolary Zelenskému, jen čtěte, u nás se pravdu z médií nedočkáte.
kosmos kosmos
Marcel Blafka
@Marcel Blafka Jen si nahlašuj A Blafej ty BLAFKO,co také jiného dovedeš.
kosmos kosmos
@Marcel Blafka Udavač jako Pávek. Jsi S V I N Ě ! Svůj k svému, že?!
@našinec Pravověrný udavač má při svém konání stejný pocit, jako když se sexuálně udělá. Bohužel, udavačství je hrozně blízké současnému režimu. Proto i na následky jej mnozí spojují se stejným chováním v 50-tých letech. Ano, stává se často, že to, co kritizujeme, se nám nakonec dostane do krve. A to se stalo vládní koalici.
Alois Rudý
Naši vládnoucí politici zatím opatrně vykukují ze zadku EU, tiše kvičí a se strachem čekají jak to dopadne. No jak, pomalu budou na řadě.😑
našinec
EU podrazilo SVK v dodávkách plynu. A v tom, že se opět EU nechá vydírat Ukrajinou, je vidět její slabost.
Michal Bednárek
Oboje Uhry vypráskat z NATO a EU, čím dříve, tím lépe.
Alois Rudý
Až vyženeme po volbách ten současný vládnoucí protiruský póvl, budeme moci s pomocí USA znovu navázat přátelské vztahy s naším Slovanským bratrem a zachránit se tak ze dna žumpy EU politiky. Slováci a Maďaři jako vždy první pochopili kam vede mezinárodní vývoj a včas se připojí a pomohou tak své zemi. Česko bude zřejmě zase poslední, jako v roce 1989. Ale tentokrát už bychom neměli být jako oni, ale musíme se rozhodným způsobem a samozřejmě spravedlivě, vypořádat s dezoláty, kteří v současnosti vedou zemi do záhuby a úmyslně rozdělují společnost.😎
kosmos kosmos
@Alois Rudý
Tak val, val a už sa nevracaj, desoláte. Takové Alojsy tady nepotřebujeme. A nebo ani nejsi desolát, ale jen pomatenec a provokatér. Takovým jako by měli zakázat přístup na net a rovnou je šoupnout do Bohnic.
Tak val, val a už sa nevracaj, desoláte. Takové Alojsy tady nepotřebujeme. A nebo ani nejsi desolát, ale jen pomatenec a provokatér. Takovým jako by měli zakázat přístup na net a rovnou je šoupnout do Bohnic.
@Alois Rudý
Alojs, po volbách vyženeme tebe hodně daleko na východ aby jsi svojí debilitou obšťatňoval i jiné, sobě stejně tupé hovádka. na Urale.
Alojs, po volbách vyženeme tebe hodně daleko na východ aby jsi svojí debilitou obšťatňoval i jiné, sobě stejně tupé hovádka. na Urale.
@Alois Rudý Díky pane, vidíte to správně, naši politici rozdělují tuto společnost a lžou, lžou od rána do večera. Čtěte síť X, dejte si to do češtiny a budete se divit, jak se američané dívají na Ukrajinu a jejího vůdce Zelenského, vědí o něm všechno, jaký majetek si nakradl v zahraničí, za dolary dostává zbraně a amíci už ho mají plné zuby, doufejme, že mu nový prezident utne tipec.
kosmos kosmos
@kosmos kosmos..... Ty jsi ferdo rozený diskutér, jak ty to děláš ? 😶
kosmos kosmos
kosmos kosmos
Bořivoj Zelený
Trump je připraven pomoci Maďarsku v rozvoji ekonomiky, ruský Rosatom staví v Maďarsku jadernou elektrárnu s desítkami miliard v offsetových investicích, Čína staví vlakovou rychlodráhu z Budapešti do Bělehradu, současně staví největší továrnu v Evropě na elektroauta.
A co vyjednala naše česká diplomacie? Znepřátelila si na život a na smrt stát s největším nerostným bohatstvím, znepřátelila si dílnu a dnes již i mozek světa Čínu, zcela s nepokrytou nelibostí přijala výsledek amerických prezidentských voleb. Neboli dokázali jsme naštvat tři nejdůležitější státy - Rusko, Čínu, USA.
No, alespoň že nám naše diplomacie (spíše nediplomacie) vyjednala tchajvanskou továrnu na výrobu čipů v Drážďanech.
Až bude Západ po skončení války na Ukrajině normalizovat vztahy s Ruskem, my budeme poslední na řadě.
A co vyjednala naše česká diplomacie? Znepřátelila si na život a na smrt stát s největším nerostným bohatstvím, znepřátelila si dílnu a dnes již i mozek světa Čínu, zcela s nepokrytou nelibostí přijala výsledek amerických prezidentských voleb. Neboli dokázali jsme naštvat tři nejdůležitější státy - Rusko, Čínu, USA.
No, alespoň že nám naše diplomacie (spíše nediplomacie) vyjednala tchajvanskou továrnu na výrobu čipů v Drážďanech.
Až bude Západ po skončení války na Ukrajině normalizovat vztahy s Ruskem, my budeme poslední na řadě.
kosmos kosmos
@Bořivoj Zelený Přesně tak, vidíte to správně, jinak se to hodnotit nedá.Už aby byly volby a tuto čtyřkolku nahradila rozumnými politiky z hnutí Ano, k nim už se někdo rozumný přidá a konečně budeme dělat poilitiku pro všechny státy ve světě, včetně Ruska a Číny.
@Bořivoj Zelený Je to tak. Vládnou nám hlupáci a zaplacení redaktůrci, co tvoří svoji vlastní virtuální realitu, na hony vzdálenou té opravdové. Ale ona je brzy dožene.
Saša Krach
Slovensko dává Ukrajině větší pomoc než Česká republika......
lug70
Není třeba, to se brzy rozpadne samo. Brusel se svou utopickou ideologi Green deal se postará o konec EU a Trump o konec NATO. Orbán a Fico vidí, kam to spěje a dělají všechno proto aby ten rozpad jejich země bolel co nejméně. Už se ani nedivím, že Fico se v Číně zajímal o podmínky vstupu do uskupení zemí BRICS. Tady liberální politici a jejich presstitutky kydají na Fica i Orbána špínu, ale brzy budeme rádi, že takové blízké sousedy máme.
Miroslav Rys
kosmos kosmos
@kosmos kosmos tak v Německu se očekává hospodářská krize,to není pro EU fakt nic dobrého a pro nás už vůbec ne. Německá ekonomika táhla EU výrazným způsobem.
kosmos kosmos
giorgio287
J H
pane Míčku, Vy nikoho nevypakovávejte a respektujte svobodu druhých i když se Vám nelíbí. Vyjadřujete se jako komunistický aktivista nejhoršího zrna. Jsem zvědavý, co vyplodíte až pojede za Putinem Trump…