Kultura
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeRodiče bývají na zabití a s chlapy se nedá počítat, říká pohádka Čarovné jablko, kterou ČT uvedla na Boží hod
16 komentářů
Jiří Antoň
0
Mě se pohádka po letech velice líbila a ty 3 pubertální princezny na Štědrý den to byla katastrofa a horší pohádku jsem ještě neviděl -to raději Mrazíka po 51
giorgio287
Příště to chce pohádku o lásce mezi buznami, i nějaký přeoperovaný úchyl by byl ku zdaru. Třeba jako vílák žížala. Zlounem by mohl být táta od normální rodiny s 5 dětmi, který má za ženu ženu a chodí do práce. Děs!
Úspěch zaručen!
Úspěch zaručen!
Uživatel_5762768
Jestli nikomu nedochází, že tohle není o tom jestli někdo neví jak natočit tradiční dobrou pohádku ale o tom, že obsah programu ČT zadávají konkrétní lidé, s konkrétním vidění společenských hodnot, je mi líto 🫣🤷🏻♂️
Jak, že to má pan Souček s těmi tradičními rodinnými poměry🤔
Jak, že to má pan Souček s těmi tradičními rodinnými poměry🤔
von Klingerhofen
Pohádka mi tak nějak "odplynula" před očima. Jakmile je do pohádky vložen stav dnešního světa, je předem odsouzena k nezdaru. Úspěšná pohádka musí mít jednoduchý nosný děj, prince který dobývá buď princeznu nebo chudou dívku (možno i naopak), rozumné královské rodiče, podrazácké rádce. To vše natočeno v krásném prostředí zámku a přírody. Musí bezpodmínečně obsahovat chytrý (český) humor, ne pouze nějaké pitvoření se. Hudba musí mít jednoduchou nosnou melodii. A tohle vše musí pan režisér smíchat dohromady. Jeho největším úkolem je najít únosnou mez všeho popsaného. Pokud tomu tak nebude, může ČT plnit svoje plány jak uzná za vhodné a nevyleze z toho nic kloudného.
Uživatel_5892612
Súhlasím, ženy si poradia so všetkým ! Ešte vyriešiť oplodnenie a my muži sme definitívne v prd.li ...
@Uživatel_5892612 Tak si dá na to podívat obráceně, někteří muži jsou tak v prd.li, že některým ženským nic jiného nezbývá než si poradit, to ale neznamená, že o to stojí 😎
@Uživatel_5892612 hlavní problém je v tom, že my muži jsme ochotni za sex s ženami obětovat, ustoupit a podstoupit cokoliv. A ony si nás mažou na chleba.
nevs
Chybělo mi tam víc pohlaví a zamilovat se mohli kluci s klukama a holky s holkama.
našinec
Já ČT nemusím, takže nesleduji. Ale ten nezájem o toto téma, zde ukázal, že nejsem sám. ČT miluje jen Baxa.